Nové úkoly: Mořská symfonie (7.3.- 12.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/3/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Taky patrim k tem, kterym pochybely metronomy. Dala jsem dodělat celou jednu část (4ks) za floreny, nestihla bych to. Dekorka bude kolem 15 hod :) Ale holt jsem tady nebyla, nastesti tech fl. nechteji zase az tak strasne moc :) Ale jinak je úkol celkem v pohode, da se to dobře zvladnout :) Ted ještě aby klapla poslední část a hotovo :)

evainfo a michnaj tohle ocenili.
  2. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Přehlédla jsem se nebo mě nikdo neporadil???????
    ...........................................................
    To jako , když jsem nedělala první úkoly ted už nemám nárok nebo jak to je?
    Někde jsem odpověd přehlédla nebo není ?????

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

jana.zape - hrát si můžeš začít i v průběhu již probíhající akce, dokonce bys dnes mohla dosáhnout na stonek, ale budou ti chybět odměny, co byly na začátku akce, ale to ti nikdo nemusí psát, to ti může normálka dojít, když se nad tím zamyslíš. Nikde není psáno, že ještě nemůžeš začít
    :p

4. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Jj soused se také divil, jaktože mi dává dekorka tolik Metronomů... ehm, on na tu dekoraci zapomněl naskládat upgrady ;)

5. irsko

irsko Aktivní autor

Mně přijde divné, že v okamžiku, kdy dává upgrade 4 metronomy, po nás chtějí jen 3+3... Je to trochu nedomyšlené :-(
    Vychází mi to, že v průběhu prvních čtyř dnů snad šlo vynechat maximálně jednu sklizeň proti ideálu, aby to člověk zvládl - jenže pak mu metronomy logicky zbydou...
    No, 5 % navíc oželím, za BZ/TBZ už se stejně dávno neženu, takže žádné floreny, jeden update obětuji...

evainfo a radyn.m tohle ocenili.
  6. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Mně se podařilo jednou sklidit metronomy v noci (zcela náhodou) a díky tomu zítra ráno sklidím poslední potřebné, další sklizeň už ani nestihnu. Jinak bych nejspíš také dokoupila.

evainfo, tykadlo a michnaj tohle ocenili.
  7. rammstein2

rammstein2 Perspektivní autor

ahoj, když už jsme u těch metronomů, kolik jste dostali upgrade? myslím, že jsem splnila vše a mám pocit, že mi jeden chybí.

satelit tohle ocenil(a).
  8. satelit

satelit Hvězda fóra

rammstein2 - Myslím že 8 ks upgradu a dva ještě dostanem splněním posledního úkolu.

A ve stodole mám...

...bez jakéhokoliv dokupování.

9. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

rammstein2: ano, zřejmě si jela podobný systém jako já a též by mi jeden ráno chyběl, tj sklizeň po 6h (3x za den) a pak po 8 h jen 2x. pokud jsi nesklidila pozdě večer nebo v noci, jeden ti teď chybí. Já čekala do 23h, začal kolísat proud, tak jsem se 5 min před sklizní dekorky modlila, aby to nevypadlo. To bych byla meganaguanovaná, jsem mohla jít spát v deset a nečekat. Naštěstí nám proud nevypadl a co se dělo pak mi je fuk, ráno vše běželo. Díky noční sklizni mám jeden metronom navíc a dekorka dává teď 4 ks. Tj. ráno sklidím poslední a dekorku hodím do mazlíkárny.

10. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

irsko: pořád lepší, když pár metronomů zbyde, než aby byť jeden scházel ;). Také si myslím, že tam RT nechali malou rezervu pro případ, že by někdo mohl sklidit o něco později, nebo prodloužil čas vylepšením dekorky prvními záclonami...
    Úkol hotov už někdy od brzkého rána, teda až na první zlatou část, zkrátka odmítám vypláznout patnáct totemů za dva modrý lupeny a pár drobných :D. Momentálně skladem 6 metronomů, stačí jedna sklizeň dekorky a jsou všechy potřebné doma. Pole připraveno, zuzi, SH, produkty a lupeny na kombajn taky, ...alea iacta est...

Prepperka a zahradnice4 tohle ocenili.
  11. rammstein2

rammstein2 Perspektivní autor

ne, no jenže já mám šklebový sbor bohužel I a jsem přesvědčená, že jsem splnila zatím všechny úkoly. Zpětně nezjistím, protože to ukazuje jen splněný dnešní poslední úkol. tedy Mořskou symfonii IV. Vím, že dostanu ještě dva.

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  12. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

celkem se to dalo zvládat do včera večer ,bohužel vichřice u nás vypla proud takže -nechtěný odpočinek .-a sklidit jsem mohla až nyní v 10,30 hod.tím pádem mi bude chybět metronom,je to jenom hra,

radyn.m, evainfo a Jonsdorf tohle ocenili.
  13. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

irsko - Já jsem zase nasadila všechny škeblové upgrady dlouho, takže jsem v noci musela dekorku odkliknout, abych před ukončením dnes ve 14h ještě jednou sklidila metronomy. Takže to stíhám, ale pokud bych to nestihla, určitě bych do toho floreny dala. Protože pokud nebudeš mít všechny upgrady na dekoraci Škeblové sólo, tak se z ní stává obyčejná dekorka, kterých mám hafo v liště. Navíc jí nemůžeš dát na hřiště a každé navýšení BZ se hodí:)

evainfo tohle ocenil(a).
  14. davidson00

davidson00 Baron fóra

evicka432 - ahoj, jestli ti chybí 1 metronom, ten se dá koupit, dole pod tou tabulkou co jsou odměny je koupit, zkus se na to podívat, jestliže chceš obětovat 9 florenů, ahoj
    děkuji MatýsekKamilek

Naposledy upraveno: 11/3/19
  15. satelit

satelit Hvězda fóra

Já si myslím,že pokud máte upgradováno aspoň na Škeblový sbor I.,(dává 3 metronomy) tak poslední úkol hravě zvládnete.Je potřeba 6 metronomů a to za 24 hodin bude. (2x8 hodin)=6 metronomů.
    Bohužel ale nebude na zkompletování celé finální dekorky.Má celkem 10 upgradů.(v posledním úkolu jsou dva upgrady.)

[​IMG] Mořská symfonie

16. MatysekKamilek

davidson00: florenů to chce za jeden 9 a za dva 17. ;)

evainfo, davidson00 a alloha8 tohle ocenili.
  17. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak jsem bohužel nesplnila všechny úkoly, takže stonek asi bude, ale dekorky nemám všechny, snad se budou dát někdy dokoupit:sleepy:

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

hroudov - ahoj, stonek získáš plněním posledného úkolu a dekorky se do něj dávají libovolné
    Kukni tady
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    jana.zape
    Ahoj, jako nárok na co ??? Jestli chceš hrát, tak hraj. Podívej se, co je potřeba do úkolu, koukni, jestli to máš a podle toho se rozhodni - rozhodnout se musíš sama, jestli chceš získat nějaké odměny nebo ne. Ve FAQ máš denní úkoly, požadavky do nich, odměny...
    Kukni tady

19. MatysekKamilek

hroudov: stonek je z dnešního úkolu a dekorky do něj můžeš dát jaké chceš :)

Děcka tady je to děsný, během 20 min se tu vystřídal déšť, kroupy a teď tu máme sněhovou vánici... jdu zatopit. :oops:

Edit: Skali jsi rychlá jak blesk, než to nacvakám je po válce :cry:

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

MatysekKamilek - já tu nejsem, zase mizím.....čáry máry fuk....xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.