Nové úkoly: Mořská symfonie (7.3.- 12.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/3/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hroudov

hroudov Vévoda fóra

prosím, kde získám
    voliéru mám dávno aktivovanou a přesto dílnu nikde nemám a nemohu koupit :oops:

2. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo ;)

modro.ocko22, evainfo a myš59 tohle ocenili.
  3. myš59

myš59 Vévoda fóra

I přes prac.víkend jsem včera a dnes včas stihla začátky akcí. Zítra dopoledne bude hotovo, na tom mobilu je to fakt prtavé Asi potřebují nové brýle už;):p

evainfo tohle ocenil(a).
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

hroudov - ahoj, tato výrobna nelze postavit v dílně - byla dosažitelná jako odměna v akci a ve stájbole. Ale můžeš ji získat plněním úkolu v družstvu Rozdílní bratři a Ostrovní hrdina.
    Díky tomu, že máš aktivované tukany v chrámu, můžeš ale koupit produkty na trhu.
    Dílna na totemy Tiki
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Řádek na zkrácení dekorací máme - Řada na magickém stonku "Velikonoce 2015"
    Teď máme dekoraci Škeblový sbor I - ale po upgradování závěsy z dnešního úkolu už to bude Škeblový sbor III - ten dává 4 metronomy.

Naposledy upraveno: 10/3/19
    radyn.m, MatysekKamilek a myš59 tohle ocenili.
  5. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Že máme Škeblový sbor I ???? Chachá...možná ostatní, já mám pořád duet IV. a to mě utekl jen jeden upgrade v prvním úkolu asi o 10 min protože jsem husa upgrejdovala hned a prodloužila jsem si sklizeň. A už se ta chyba se mnou táhne. Sklizeň mi vychází blbě, kolem 1 v noci, na to se můžu. Teď potřebuju 8 kousků, mám 2, ráno dva, hodím upgrade, kdoví co z toho bude....2kusy, 3kusy ????? ..no každopádně to nedámxDxD zase bude chybět další upgrade. Ále co...hlavně že jinak je mi dobře:p

6. Skali

lumat85 - hodíš-li upgrade, budeš už dostávat metronomy 3 ;)

duet IV.png

7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak sklizeno, dve otocky SH a jedna normalni a s prebytkem v pohode... mel jsem i dost tik-taku a dohnal chybu z prvniho dne a protoze dalsi bych bral v dobe kdy spim, hned jsem dal zavesy a zitra rano 4 kusy, takze taky bude pripraveno driv nez sklizeno...
    Pak nezapomenout do mazlikarny, az bude komplet...

Xenie6161 a radyn.m tohle ocenili.
  8. irsko

irsko Aktivní autor

Skali: to sice ano, ale já nedosáhnu na ten druhý "dnešní" upgrade :-( teď seberu tři metronomy, pak ráno další tři (Sbor II dává taky tři) a a do dvou už další nestihnu :-( a bude mi jeden chybět...

Skali tohle ocenil(a).
  9. Skali

irsko - jo ták - už ti rozumim (já už jsem z toho poněkud zblblá - poněkud dost) :eek:
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chybí mi poslední metronom, takže to šlape podle plánu :)
    met.png Ráno bude, upgraduju a jdeme do finále.

Na plantáži už roste vodní hyacint, tak snad bude pajdátek dost.
    Ať se daří
    A nezapomeňte sklízet škebli (a upgradovat)
    metronom.png

radyn.m a MatysekKamilek tohle ocenili.
  10. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak dnes končím. ;)

11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak pokud vydržím do 23:08 h dám akci celou. čekám na metronomy teď budou 3, jeden dodám, hodím plachtu a zase 3 hodím druhou plachtu. tj. 6 ks, potřebuji 5 Ks. jeden zbude na poslední část. ;) Jen neusnout.

evainfo, Xenie6161 a radyn.m tohle ocenili.
  12. petrík31

petrík31 Rádoby autor

Tak symfonii nedokončím není to pro mě to pravé ořechové .

13. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Tak teď jsem se teda fakt naštvala. Proč chcou v dnešním úkole po 4 metronomech, když dekorace dává jenom tři (a víc zatím nemůže)? Měla jsem směnu 14 - 21, hned po příchodu domů jsem to všechno obstarala, ale nemám šanci to tentokrát splnit, protože mám jen tři kusy, za 6 hodin dostanu další tři, ale pak musím jít na 13. hodinu do práce na odpolední a o další upgrade tí teda automaticky přijdu. Fakt dělají všechno pro to, aby tuhle hru pokud možno znechutili. :(

stěby a švestinka tohle ocenili.
  14. libakos

libakos Polobůh fóra

Jsem z toho jelen,zase budu za blbku,ale v půl desáté večer jsem upg metronom,dostanu 4 ale teď ráno tam mám čas 7:25 jako by se čas zastavil.

15. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

libakos - Zdravím sousedko. A nesklidila jsi plochu a neběží ti právě řádek, co zkracuje dekorace? Přibyly metronomy ve stodole? Jinak mě nic nenapadá.
    Mně se daří na dekorku nezapomínat, takže úkoly splněné a plantáž nachystaná na 14 h na poslední úkol. Teď mám nachystané 3 metronomy a až začne poslední etapa, už jich bude víc, než chtějí. Tak jen napěstovat kytku a snad bude dost klíčků z vodního hyacintu.

evainfo tohle ocenil(a).
  16. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

ahojky , taky mi v první části utekl 1upgrade - kdy se mi upgradováním z 6h stala 8h:wuerg: , v druhé taky a teď mi bude chybět taky přesně 1úkol s 1upgrade . Nevím kdo to tak blbě vymyslel, ale nehodlám v noci vstávat, abych třeba ve 3h sklízela dekorku. Háži bobek na celou akci,teď mi vychází sklízení asi 15min po konci akce:eek::wuerg:

švestinka tohle ocenil(a).
  17. libakos

libakos Polobůh fóra

krtekradek-mě je divné,že když jsem večer upg tak tam bylo 8 hod,myslela jsem,že ráno sklidím.No a ono tam bylo 7.25 ,místo aby bylo hotovo.Kéž by to tak pomalu šlo i v reáluxD

evainfo tohle ocenil(a).
  18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

To je fakt divné, vypni, zapni, restartuj. Udělala jsem to stejně a před chvilkou normálně sklidila.;):p

evainfo a burds tohle ocenili.
  19. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

To je záhada. A ten čas byl před sklizní? Já kolikrát rychle polítám farmu, mezitím na mě někdo mluví a ani si neuvědomím, co jsem všechno automaticky odklikla. My farmářské vykopávky sklízíme i se zavřenýma očima. Reálně jsme samozřejmě děvčata plná života, žádné archiválie, o tom si nikdo nezkusí pochybovat.

20. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Mně chyběly 2 metronomy, dala jsem za ně v úkolu 17.fl, protože taky sklidím až něco po 14.hodině.

evainfo, stěby a burds tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.