Nové úkoly – Na viděnou na pláži I–X (12.6. - 22.6.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/6/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, hnojařské závody a.s. jedou na plný pecky. Pro mě nevidím motivaci každý den hlídat a plnit tuto akci :music:. Navíc bedna s hnojivy III musí svou schopnost dokázat kvantitou, kdežto IV je o mnoho lepší. Ta kdyby byla jako odměna, tak bych akci plnil.

matlafous123: Když ono to z těch dekorací lítá samo, nemůžu za to :oops:;)

Hezkou hru ...

Naposledy upraveno: 16/6/20
  2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

GordonSargent Slozite je ty bedny neotevirat... 8) Jak muzu, tak do vseho nedockave vlezu, takze takove pocty mi nejdou na rozum a navic si muzu dovolit nahazet na Baha ty spravne dekorky az za 59 lvl :cry:

-migos- To uz ale prehanis, ne? :D

3. panaboo

panaboo Rádoby autor

aha, tak to sebou musím hodit na bahamách, až budu mít lvl 600, tak tam osadím dekorace a sbírám bedny, jo dobře vymyšlený :) jinak se až stydím, že je tento denní úkol tak jednoduchý, stačí pěstovat akční a sklízet:) dobrou noc

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak ukol sel dost snadno, no a ta bedna s normalnim hnojivem jsem zjistil ze mam pres 5000 kusu, az v poslednim mesici z ni obcas neco vezmu... ty ostatni vybiram prubezne...

maribeja a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Myslím si, že než budu v lvl.600 nebude existovat farma nebo já.:eek: Nebo obě?:D
    Díky pohopolím dnešní úkol dokončím za 10minut:p;)

maribeja a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  6. satelit

satelit Hvězda fóra

8) Hotovo 8)

7. panaboo

panaboo Rádoby autor

tak další úkol hotový a ted popřemýšlet, co zasadit, aby to zítra napadalo:) asi to bude oříšek, který se mi podařilo ještě lépe vyšlechtit, tak ted z něj musejí ty padátka lítat jako komety:) hezkou hru všem zúčastněným

kaolín11 a -migos- tohle ocenili.
  8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Taktéž po 14 hodině hotovo.Po sklizni slunečníku dám nejdelší plodinu a mám do zejtra vystaráno.:)

9. malanek70

malanek70 Expert fóra

Tak to dnes zase vypadá na výsměch s formičkami, anebo se pokusit prodrbat několik tisíc SHčka s nejistým výsledkem 8)

Veselka a VotjaVotja tohle ocenili.
  10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Kdo tentokrát podcenil přípravu,tak asi nemá šanci.Využil jsem 100% do stodoly,tak to odsejpá!
    [​IMG] :)

Naposledy upraveno: 18/6/20
  11. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak to je pech.

8) A je to. 8)

Naposledy upraveno: 18/6/20
  12. panaboo

panaboo Rádoby autor

Dobrý večer, tak si myslím, že padátka dobrý, nemůžeme přeci čekat, že je budeme mít hned, když úkol běží až do 14.00 hodiny zítřejšího dne, ne? Tak bojujeme až do konce a neházíme flintu do žita, když ji budeme ještě potřebovat. Já si ted na 4 hodiny 24 minut dáchnu a pak prostě sklidím a zaseju a spím dál .-)

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Formičky mě položí na lopatky, fakt už jsem na bábovičky odrostlý :D tak nebude jeden závěs, v noci by mě vzbudilo jedině zemětřesení ;)
    No, možná tam tu cibuli během dne hodím, ale nevím, nevím, sluníčko svítí....

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Zda se ze pada mene nez bych cekal, ale zase priprava byla ochuzena - sla treti nejdelsi kytka... takze sice kytku mam, misto ni davam tu brylovou (abych delal produkt) a mel protihodnotu... predchozi ukol na protihodnotu jsem udelal, ale moc toho nezbylo...
    Pomohl jeden bonus do stodoly a pul problemu tim zmizelo, tak snad to vyjde...

-Jara05- tohle ocenil(a).
  15. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Přípravu jsem podcenila, ale na noční pomněnky nezklamaly a je hotovo.
    Protihodnoty ve stodole je přes 348 k, tak snad nebude problém.

matlafous123 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  16. Ruzovka74

Ruzovka74 Zelenáč fóra

Ahoj,
    snažím se nevynechat žádnou akci. Tentokrát se mi moc líbí akční rostlinky, jsou krásně barevné a veselé, prostě letní :D.
    Ale jako vždy padátka jsou nesplnitelná, pokud nemáš floreny, aby si sis je dokoupil. Bez toho to nejde :(.
    A to mě mrzí :cry:. Škoda, už se asi nebudu dál snažit...

Arči1000, malanek70 a epek tohle ocenili.
  17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Za me tentokrat spokojenost! Sice jsem to opravdu tezce flakala a navic jen na 120 pidi (nebyl cas sklizet, ani nalada bourat), takze nakonec musely pomoct dve otocky okamziteho safranu na velkych a 100% z KS, ale nahodne cislo to zrejme ocenilo :D
    [​IMG][​IMG]

18. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Opět pohořím na padátkách,potřebuju jich .ještě sice sklidím balony,ale to nebude stačit.Na nákup padátek nemám,tak už podruhé končím před cílem.Mám to na háku.

Peto121 a Arči1000 tohle ocenili.
  19. panaboo

panaboo Rádoby autor

Dobré poledne, tak mne oříšky nezklamaly, zbytek padátek právě vyskákal z akční, takže hotovo. Hodně štěstí všem, co ještě bojují:)

duna.duna1 tohle ocenil(a).
  20. raddre

raddre Baron fóra

Ruzovka74 musíš si vyšlechtit alespoň jednu rostlinu, která bude mít okamžité zrání. Stačí růže s "láskou k SH", "dvojitá láska k hnojivu" a "časné dozrání" s řemeslnými produkty i bez stonku se Ti pokrátí na 8min. (se stonkem je to okamžitá sklizeň), dávám na pole 2/2 mám 100% vypadávatek a ještě spotřebuji méně SH, samozřejmně šafrán je lepší tam se seje na 1/1 se 100% vypadávátek a to mám jen jednoho JC a ten je ve stromě, takže to vůbec není o florenech, ale o tom, jak umíš využit všeho co Ti "skoro" zdarma nabízí farma.
    Hlavně jak psal kaolín11 nepodcenit přípravu. Akci i s podceněním přípravy jsem zdárně zvládla a zůstala mi 1 bábovička

Naposledy upraveno: 19/6/20
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.