Nové úkoly – Na viděnou na pláži I–X (12.6. - 22.6.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/6/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, splněno dvě hodiny před koncem. Děkuji RT za párty lístky a bednu s bonusy. Ještě splním VIII a X úkol. Myslím, že akce nakonec celkem vydařená. Nemusím pěstovat tisíce rostlin a odměny získám skoro stejné jako z týdenních akcí. ;)

Hezkou hru ...

2. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Tak dlouho se chodí s kyblíkem na pole,až zmizí ... Ferda v tom prsty nemá,že by psí tlapky pana P. ;)
    Naházeny slunečníky

Pitrýsek47 a DANKA722 tohle ocenili.
  3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Vždy splním jen první úkol .... víc stejně nestihnu... nebo spíš nedělám ...:p

Veselka tohle ocenil(a).
  4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

To víš, že jo, zahrabal jsem ti ho :) počkáme do zítra, co to má růst? nějaký kaktus s brýlemi či co, duše padají jako o závod.
    Byl jsem to prověřit, brýlatý kaktus a ještě se budeme potápět, no to bude můj konec :D

5. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Já čtu a ráda si nechám poradit. Dávala jsem na noc pohanku skoro vyšlechtěnou a stejně vypadlo prd duší. Tak neříkej, že se nečte.

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Asi to jde dobře.Jedu jen akční plodinu.
    Zatím nastřadáno na poslední tři úkoly s protihodnotou 165.531 bodů.
    Jak přibudou ještě další dvě padátka,tak to bude veselejší.
    Na tak bídné odměny se mi akce jeví docela těžká.o_O

7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Slovni uloha, kde x je prd a y je skoro vyslechtena (zajimave, lec dost subjektivni hodnoty), stejne jako dalsi nezname v podobe pouzitych remesel a produktu (tzn. vysledneho casu), velikosti a poctu poli? Promin, rovnici o vsech neznamych vypocitat neumim = vubec netusim, co ta pohanka ma dokazat. Ze se cte? Pak bych cekala udaje, ze kterych lze neco vycist, coz v tomto pripade muzu max. s pomoci vestecke koule, protoze muzes mit to prd ze 184 pidipolicek nebo taky z pohopoli a muzes mit to prd za 15 nebo taky za 5 hodin.

8. satelit

satelit Hvězda fóra

Jestli ta skoro vyšlechtěná pohanka nerostla na hlavní a divošce.Tam nevypadne ani dušička natož duše.;)

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tentokrát jsem si vyzvedla jen SK :D

10. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Stačí získat jen finální upgrady (aby dekorace dávaly bedýnky) a splnit tedy příslušné úkoly? Nebo se musí plnit vše postupně? No, nějak jsem to nevychytala a zasadila slunečníky. Takže s další rostlinkou bude menší skluz.

11. kaolín11

Musí být všechny upgrady!

Pitrýsek47 a Skali tohle ocenili.
  12. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

[QUOTE="kaolín11, [/QUOTE], děkuji za odpověď. Moc mě nepotěšila. Asi by to tak udělal každý. No nic. Chci dekoraci co dává bedýnky? Chci. Za 20 minut sklízím slunečníky. Tak hluboký nádech a hurá na pěstování. Snad mé úsilí bude za několik dní odměněno.

kaolín11 a matlafous123 tohle ocenili.
  13. matlafous123

Ciri13 Na otazku: "chci dekoraci?" si nutne musim odpovedet, ze nechci (jen by mi zabirala nekde misto), ale chtela bych tu bednu :D

satelit No, takovych pripadu uz tu bylo taky dost ;) Ale jeste by vlastne mohlo byt hur, protoze pohanku mam taky skoro vyslechtenou 8)

14. kaolín11

Naposledy upraveno: 16/6/20
  15. matlafous123

kaolín11 Saaakra, ty jsi sysel! :D Btw od 1.6 myslis letosniho roku? o_O

Peto121 a kaolín11 tohle ocenili.
  16. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Tohle by mělo být "trestné". Vždyť mi vypadnou oči z důlků. Ještě že nosím ty brýle. :D Ale jinak super zásoby. Gratuluji. Nahlédla jsem do své lišty a pár bedýnek s hnojivy se mi tam krčí. No, číslo raději ani psát nebudu neb by mi byla hanba. S nářadím je to o cosi lepší. ;) Chatrče mám cca čtyři a skluzavku jen jednu a to velmi krátkou dobu. Ale časem se něco taky nastřádá.

17. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Matlafousová, co je na tom složitého? Jen je línej je otevírat každý den xD

[​IMG] [​IMG] přitom už tady roky mlátím prázdnou slámu, že bedny se mají otevírat denně nebo od den:)

Naposledy upraveno: 16/6/20
  18. kaolín11

GordonSargent
    Kvůli tomu jsem podal zlepšovák! Ale zřejmě jej omylem někam založili!:cry:
    Anebo asi těch beden na klikání je stále málo.o_O

19. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

A co děti,nemaj si s čím hrát :( zpočatku jsem se v tom plácala,asi se mi šnorchl ucpal,po malém týrání KŠ vydalo +1/6 hodin.Pěstuju dál obrejlený kaktus na potápěčské brýle,mají dobrou protihodnotu a hrnců mám, jako dobrá hospodyňka dost ,víc jak šperků :)

20. kaolín11

Tak tedy k akci.[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Začínají se mi akce na jedné ploše líbit!Nemusím točit kolem,odpadá aktivace Jacků.V pohodě stíhám dopěstovávat SH na další akce!8)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.