Nové úkoly – Na viděnou na pláži I–X (12.6. - 22.6.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/6/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jerja

jerja Zelenáč fóra

ahoj,tak mě chybí 5 duší,abych to dodělal .Smůla

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

jerja Mas dusi na farme a nekdo dalsi se urcite taky prida, tak to jeste nevzdavej ;)

maribeja a berkaKolchoznice tohle ocenili.
  3. badaji

badaji Vážený autor

Tak o dvě duše mi to nevyšlo, i kdybych utratila všechny Fl, které mám. No, smůla.

maribeja tohle ocenil(a).
  4. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

jerja ...Chyteeej ..už letí

maribeja a matlafous123 tohle ocenili.
  5. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

No,myslím,že jsem se snažila docela dost,dlouhodobky s SH několikrát protočeny.SH jsem obětovala a stejně to neklaplo.Jsem sice lv 220 ale to neznamená,že padátka padají dle lv.Už delší dobu nekupuju žádná tajemna,protože mně pravidelně čekalo zklamání.A tak to mám i s padátky,je to vždycky děsná fuška,ale už jsem si zvykla.....

jana151049 a malanek70 tohle ocenili.
  6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Akci nejedu, tak jsem si chtěla jen vyzkoušet kam dojdu, jak to padá :p. Měla jsem 3 sklizně, jednu 14 hodinovou a dvě 8 hodinové rostliny a chybí vše na dvojku diamantovou, nic jsem nehrotila, kdybych sázela kratší a častěji, třeba bych udělala vše, ale o nic mi nešlo, jen na zkoušku, tak to fakt padalo na h, bo normálka s padátky problém nemám

jana151049 a malanek70 tohle ocenili.
  7. xberuskax

xberuskax Zelenáč fóra

Ostatní už si můžou nechat.!!!!!Nemá cenu plnit další úkol.

malanek70 tohle ocenil(a).
  8. berkaKolchoznice

badaji ...číhej na ní

maribeja tohle ocenil(a).
  9. badaji

badaji Vážený autor

Díky za duši, berkaKolchoznice ! Sice mi ještě jedna scházela k dokončení úkolu, ale moc oceňuji pomoc.

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Hotovo, 14,02h teď jsem to kyblíkovi s lopatkou nandal xD

11. máťochov

máťochov Stará škola

Úkol č.4 hotov, můžeme na další;). Protihodnota vložena více méně kytkami, duše a kruhy uspořené na příště.

12. JUMBOMARTA

JUMBOMARTA Pisálek fóra

tak k tej čo dnes končila mi chýbalo jedno koleso, no čo už, smola jak ....., dnešnú mám splnenú a uvidíme ako to dopadne zajtra :-D

13. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Taky hotovo. Dodala jsem pouze slunečníky. Kéž by zbytek této akce šel tak snadno, jako tento úkol. Jen doufám, že pádátka v dalších kolech dostanou rozum.

michnaj a berkaKolchoznice tohle ocenili.
  14. berkaKolchoznice

Pitrýsku ,nepočítej s tím,že ti půjčím svůj kyblíček ...já si jej ještě chvíli užiju ;)

15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

:(bébé, chci kyblíček, ztratil se a musím čekat do zítra, nemám si s čím hrát :D i ty beruško lakomá, škoda, že nejsem Ferda ;)

Hodil jsem do něj slunečníky.

16. ašada01

ašada01 Titán fóra

V 13.45 jsem si vzpomněla, že nemám dodáno do akce. Chyběly mi tři kruhy. S napětím jsem sklidila šafrán, který tam už pět hodin přezrával a naštěstí vydal 64 padátek, tak jsem hned umlela a dodala. Takový adrenalín už si doufám příště nenaordinuju. Na dnešek nemám tím pádem takřka nic, ale snad do zítřka napěstuju a padátka nějaká napadají.

17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Sklidil jsem celkem 5x.Nejprve Hortenzii a pak 4x Slunečník a mám jen 60 duší navíc! A to jsem sklízel 2x i s JC! Samozřejmě jsem padátek mohl mít více,kdybych dal zase dlouhodobku,ale Hortenzii asi do úkolu nenarvu žé!:p
    Před dodáním do úkolu mám tedy 60 duší navíc a 4.606 ks Slunečníku.:)

Naposledy upraveno: 15/6/20
  18. samec

samec Magnát fóra

Zdravím,tak duše nedošli ani náhodou!! Přišly nové úkoly a jsou hotové!!!S padátky až přijdou další,tak je nemá cenu ani začínat,protože nepomůžou ani dlouhodobky--protože bude nová plodina k tomu---tak to bude zas na koších od RT za reál---mají to dobře promyšlené a ošetřené

19. mumyk

mumyk Pisálek fóra

No ano, minulý úkol nesplněn, i když jsem sklízela i po půlnoci, současný během pěti minut splněn, to člověka nadzvedne ze židle. Úžasná vyrovnanost zadání, ale peníze do toho cpát nebudu za žádnou cenu. Na to mám důchod malej.

samec tohle ocenil(a).
  20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Stihnul jsem to hodinu pred koncem, protoze jsem jel na noc dlouhodobku a pak akcni kytku... no plan ze ted semelu ty prebytecny kruhy do stavajiciho ukolu jaksi nevysel, tolik dusi zase nenam... takze problem je jen odsunut na dalsi den, jednou dojdou bud padatka nebo protihodnota...

elbedna, davidson00 a -migos- tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.