Nové úkoly – Na viděnou na pláži I–X (12.6. - 22.6.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/6/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Tohle je ovšem pěkně vypečený úkol,neměla jsem se do něj vůbec pouštět.Protože nehodlám koše koupit,tudíž nesplnitelný.....

2. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Z noční sklizně padátka nestačila na dokončení,vyzkoušela jsem poprvé vyšlechtěný karafiát, stačily dvě otočky a je vymalováno ;)
    Těm,co se nenechali odradit,držím palce

3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

A mame doma houslicky a pekny bubinek.... a porad dokola. Tak jsem se sla teda taky podivat a zjistila jsem, ze:
    za 1) mam sousedy (dekuji), za 2) mam za krejcary remeslne produkty na zkraceni plodin, za 3) mam sklenik a za 4) na 143 pidipolickach (zbytek zabiraji obrstromky a jine stromky) seju to, co potrebuju do druzstva a nic z vyse jmenovaneho me nestoji jedinou realnou korunu!
    Jen teda porad nevim, kdo za me kupuje ty kose, kdyz ja to nejsem o_O

Pitrýsek47 Polni pich nezabira (sousedi pestuji neco jineho) a Budulinkovi chybi nekolik tun macesky a vojtesky, protoze chce 80 florenu na velkokapacitaky.

Naposledy upraveno: 15/6/20
  4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Já asi u toho vypustím duši :D padátka nestačí, šoupnul bych tam stany i termosky, ale nedají si říct, tak se jdu zamyslet :p
    Budulínkovi se to zpívá, ale už se těším na další kyblíček s lopatičkou a na konci nevím co ze mě bude asi batole :)

5. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Je vidět, že jsme je navnadili reálnými penězi kvůli florenovníku. Mě duše taky nepadají. Takže úkol nedodělám. Ale co, svět se nezboří. Nemusím mít vše. Hezký den všem.

malanek70 tohle ocenil(a).
  6. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

i kdyby se člověk rozkrájel , tak padátko prostě nenapadá... a koše určitě kupovat nebudu, tudíž tento úkol nedokončím. Ze mě koupení košů nedostanete... začíná mě už silně farma nebavit, to už není hra na zpříjemnění času, ale tahač na peníze, dávám palec dolů:(

7. larelay

larelay Analytik fóra

No, přiznám se, že mi to taky nepřijde úplně jednoduchý, na to, jak bídná akce to je. Ale splněno zatím mám. Nicméně dost si za to můžu sama, kouknout na hru sotva 2x denně není optimální, to toho moc nenapadá a nevyroste :) Ale grafika je pěkná, jen by to bylo fakt hezčí na Baha, ale zase Baha už tuplem nerada ruším, ty plochy nemám ráda.

kaolín11 a maribeja tohle ocenili.
  8. papulice

papulice Hrabě fóra

ahoj připojuji se k těm kteří 3 úkol nedokončí,duše nepadají,ač jsem dávala karafiáty,jelikož koše nekupuji, tak nic noo,se nezblázním,jsou jiné věci pro radost...

9. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Taky se připijuj ik těm co nedodělali.Je jasné,že tato hra byla nasměrovaná ke koupi košů,což nepodporuji a je mě to proti srsti.Je to trapné a ubohé.

LV 222

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Spaste duši :D proč to vzdáváte, z nebe nspadnou, točím cibuli a s přispěním dobrých duší to dám ;)
    Co máte pořád s košíkama, já pomalu nevím, že existují a co v nich je a taky to jde.

Edit: A je to tam xD i s časovou rezervou.

Edit 2: malanek
    já jsem se pobavil, dopoledne (včera) jsem si to zmotal sám a pak jsem začal dumat, jo to napadá, ráno trochu "panika" volání sos, zamyšlení a šup hup i s adrenalinem duše naskákaly. Prostoje mám, akorát dnes dopol.vyšlo.
    Vymoženosti má skoro každý, nic nekupuji, sypou se z nebe, beden. Stačí ve slotech najet myší a nějakou vychytávku najít, zkrácení růstu u zelen., obilí, ostatních atd.
    Krátké plnění akce mě baví, dlouhé, předlouhé jak kdy, ale moc ne, start dobrý, ale ke konci lenora.

11. malanek70

malanek70 Expert fóra

Pokud dobře počítám, tak je potřeba 250 a bez prostojů s vodou a klasickým hnojením napadalo ze středně dlouhých (plamének, lesní jahoda) 131 duší. Napište rovnou, že akce je bez drahých vymožeností, které spousta hráčů ani nezná a další nejsou ochotni je kupovat, nesplnitelná a nemusíme se tři dny marně snažit o nemožné. Pravda, taky se tohle zjištění dalo posunout na poslední den, pokud by tvůrci chtěli *** více hráčů.

maribeja a jana151049 tohle ocenili.
  12. matlafous123

Maly test k nepadani:
    a) koupila jsem od 10:14 hod., kdy jsem mela 116 padatek, kos
    b) nakoupila jsem padatka za floreny
    c) je to podvod - upravuji si obrazky v PS
    d) sklidila jsem 6ti hod. kytku
    e) mam farmu stesteny
    ???

13. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

matlafous123, viem, že na koše Ťa RT nezlomí, c) je správnexD;)

14. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Uf, splněn. Přes noc šlechtěné karafiáty. Pak dvě otočky akčních slunečníků. Ty by bez SH nešly. Zůstaly mi celé tři kusy duší. Žabáka nemám ani jednoho. Pěstuji dál na protihodnoty.

15. elen45

elen45 Magnát fóra

taky nedokončím

16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Koše jsem nekupovala ale SH ano. V bance 150ks asi pětkrát. A dost,:)

17. panaboo

panaboo Rádoby autor

Dobré odpoledne, tak díky skvělým sousedům!! a vyšlechtěnému lískovému oříšku mi nakonec chybělo jen 6 dušiček, tak to už jsem neriskovala a sázela na jistotu, točila jsem seno, ze kterého padají zvětšiny dvě duše. Nu, bylo to dost napínavé až do konce:) Nyní se budu řídit Kaolínovou radou a zasadím na pohopole akční, které mám sice na dnešní úkol až dost, ale její protihodnota se bude ještě hodit. Přeji hezkou hru a nevzdávejte to! Jde to i bez košů a jiných nečestných prostředků :)

momentálně jsem level 87 a taky nejsem dokonalá, na ten druhý florenovník jsem nedosáhla, jo ale kdyby ta akce byla o týden delší, to by se vidělo :))

18. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

matlafous123: Ještě ti chybí za e) asi mám farmu štěstěny ;):D

Pitrýsek47 a matlafous123 tohle ocenili.
  19. larelay

larelay Analytik fóra

Tak já bych kupování košů neříkala nečestné prvky. Sice jsem myslím nikdy žádný nekoupila, ale víme, že bez platících hráčů by hra nejela... a asi většina občas něco koupila (já jsem tedy poslední dobou spokojená, protože ze všeho padají i kupony, tak si nepamatuji, kdy naposledy jsem koupila pomocníky, SK, to už budou roky a pořád to přibývá :(, ale když je třeba nabídka Jacka a tak, to určitě koupím). Já bych tomu spíš říkala velký zápal do hry :) Nebo lenost :))
    Chápu tu frustraci, jen je to nešťastné - ono to vypadá jako obviňování z nějakých lží těch, co prostě splní, tak pak se brání. Určitě je lepší přístup - hele, nejde to, jak na to, aby mi to taky šlo... a takových hráčů je tu dost. Jestli není lepší na ty vztekající se nereagovat... je to pořád dokola.

20. matlafous123

DANKA722 xD Herdek baba, taky musi vsechno prasknout!

dinoalesi Nevim, jestli mam farmu stesteny (na prani pridano) ;), ale podivej se nad sebe.
    Jestli se nepletu, tak hracce panaboo prakticky tece mliko po brade (to neni urazka) a je zelenacem letosniho roku. Nevim, ve kterem je lvl (moc to nejspis nebude), necetla jsem, ze by kupovala kose, protoze poprat se s ukolem ji dava vic, nez mit vsechno a ma splneno. Podivam se vys a vidim hrace 220 lvl, 222 lvl s registraci starsi r. 2014 a nesplneno. Je k tomu potreba nejaky dalsi komentar? Ano je: tady proste nikdo z nich necte, jen si chodi stezovat na RT.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.