Zpětná vazba Nová plocha: Křišťálové vodopády / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Mně možnost získání nové plochy pro pěstování a chov těší, i když to určitě nebude hned. Jen by se mi teda dost líbilo, kdyby byly zkráceny doby mletí u krmiva. Když na novou plochu šoupnu chlívy, bude zvěř řvát hlady, už takhle blbě stíhám mlít krmení na ostrově.

2. Levlef

Levlef Baron fóra

Noooo, tak co na to říct ... záměr hezký, ploch je málo, ALE...

Ale je tu ono pověstné ALE. Hrau od začátku, co sem Farmerama vlezla, a hele nějak mě to poslední dobou prostě nebaví. Místo abych si pěstovala tu svou farmičku a hrála si, tak porád někdo rve nějaký novinky a úkoly a závazky a pětiletky, takže už i akce si vybírám a na mnoho z nich kašlu a ani je nezačínám, farmu jsem si nastavila tak, aby těšila mne (= nemám šanci splnit akce, protože nebudu neustále bourat a stavět, o tom ta hra fakt není), unavuje mně obrovské množství stromů a kytek a zvířat, z nichž některé už dávno nepotřebuju a není možnost se jich zbavit, a tak nějak celkově hraju asi ze setrvačnosti a bez zájmu nebo nadšení.

3. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak všechny tři plochy otevřeny. Zbylo mi jen pár zvířat, ale vyšlo to. Do produktů stačily pírka papoušků :)

4. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Také hlásím otevřeno;) musí se využít bonus z lasturyxD:p

evainfo, Apachie1 a babako tohle ocenili.
  5. Folonica

Folonica Rádoby autor

...chjo, bahazvěř není, kr už nejsou... takže jenom první část za banány otevřena zatím - musím napěstovat víc plaměňáků
    ...už jen pouhých 214 :-D

6. monča81

monča81 Pilný autor

Mě to ukazuje úkoly = vyprodáno ! Máte to taky ? Jinak mě chybí ještě 2 banány budu mít aspoň 1 plochu :)

evainfo tohle ocenil(a).
  7. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

Taky už mám otevřeno: počty několika zvířat jsem zarovnala na 200(zbytek zůstal přes 450), spotřebovala polovinu papouščích pírek a stačilo mi použít cukrový meloun a plody pitombi a goji. Tak přemýšlím k čemu tu plochu vlastně potřebuji, když i tak mám všeho kvanta a nic nenakupuju.

evainfo tohle ocenil(a).
  8. doben

doben Ikona fóra

Konečně plocha s potokem, ve kterém plavou želvy. :D Otevírání nechávám zatím na video.

9. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny den vsetkym..tak u mna vodopady aj tukanie vajce ..uz v plnom prude..a ked som vyhadzala vsetok cukrovy melon 22000ks..tak na vodopadoch uz pekne je nasadene..

pekny zaciatok tyzdna vsetkym:inlove:

10. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

[​IMG] Ani to moc nebolelo, stodola to téměř nepoznala.

11. abc23

abc23 Komisař fóra

Tak to je sranda, trh prázdný.. mě to nejvíc bolelo u zvířat, tolik kousků.. to jsem zvědavá, za kolik budeme otvírat druhou půlku ostrova. Ale tak aspoň bude co pěstovat a prodávat na trhu, je tam fakt šedo..
    Jinak doufám, že tohle je poslední přidávaná plocha.
    Při akcích, když byl ještě otevřený hřbitov jsem permanetně zapomínala na mýtinu nebo kolikrát zapomenu na prales, ploch je moc a pokud to bude při akcích drhnout s plynulostí hry a než sklidíme 7 ploch nebo kolik jich bude otevřených a nebudu stíhat do práce... :cry:8)

12. kotule

kotule Pilný autor

Všechny tři části otevřený. Ve stodole průvan, alespoň se jí trochu ulevilo :p Nový ostrov super animace. Děkujeme :D

Trepifajksl, evainfo a Apachie1 tohle ocenili.
  13. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Rozšířeno na maximum, soví vejce (osmé) osazené na novou plochu za 72 hodin začne plnit svou historickou úlohu = zvyšovat přísun BZ na Farmě. Jak se mi hodily zásoby všeho na Baha.
    Asi se půjdu mrknout na trh, zda si vzájemně s potenciálními zákazníky kápneme do noty... ;)

14. ptakoun

ptakoun Perspektivní autor

[pajda361,
    Ahoj, mám problém. Když otevřu inventář na plantáži nebo v pralese, mám tam 18 dračinců, když otevřu inventář u vodopádů, není tam žádný. Co s tím ?

no, tak tam dračinec nebude, zůstane na ostatních plochách, dík za odpověď

Naposledy upraveno: 24/7/17
  15. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Otevřeno na max, líbí se mi tam;)

evainfo a Apachie1 tohle ocenili.
  16. libakos

libakos Polobůh fóra

Otevřené 2 plochy,mince mi někam zmizely ;)tak musím na třetí část čekat:(

17. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ptakoun: hmm zajímavý problém, ale jsem na tom úplně stejně.

PS: nic jdeme to reklamovat, tedy nahlásit.

skalara.v tohle ocenil(a).
  18. stěby

stěby Hvězda fóra

Totéž, co libakos. Ve stodole průvan, banánů dosti, ale ramamince v potřebném množství nemám a dlouho mít nebudu. Takže mám 50 políček navíc (2 části) a hned jsem tam frknul cukrmeloun a čajot, protože jsem je vypakoval skoro do mrtě :D.

doben - díky za trknutí, těch želv a rybiček jsem si vůbec nevšiml, jsou fajne ;).

ptakoun, pajda361 - tak ten inventář neotvírejte xD:p.

Naposledy upraveno: 24/7/17
  19. .pepanek.

.pepanek. Pilný autor

moc pěkný, mám otevřeno a těším se na druhou půlku

evainfo a Apachie1 tohle ocenili.
  20. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, zatím otevřeny 2 plochy. Zvířat málo - ještě chybí asi za 400 000. Ve stodole stav nula. Na kole štěstí jsem si vytočila +1 do stodoly na 24 hodin, tak zvířátka přibývají rychleji. :)

evainfo tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.