Zpětná vazba Nová plocha: Křišťálové vodopády / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 1bezinka1

1bezinka1 Pisálek fóra

Dobrý den, dovoluji si opakovat můj dotaz ohledně možnosti mlýna na SK. Plochy nám přibývají, chlávy také, o šlechtění na Baha ani nemluvím a to všechno má jistit pouze jediný mlýn na superkrmivo? Už nyní mívám dilema zda krmit v dostatečné míře chlévy běžným krmivem, nebo se snažit předzásobit superkrmivem pro šlechtění. Myslíte, že mi někdo odpoví? Předem odmítám rady typu možnosti nákupu SK!!! Děkuji za odpověď, s pozdravem Jezinka

Helena1313, vilm4 a maribeja tohle ocenili.
  2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

1bezinka1: bohužel na tvou otázku ti můžu odpovědět jediné. Sk a jeho výroba na Baha je stále reportována, ale už více jak rok bez nějaké reakce ze strany RT.

Helena1313, eli2006 a vilm4 tohle ocenili.
  3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Velice milá zpráva, nyní o prázdninách tolik nestíhám, dnes jsem se konečně dostala ke čteníčku a jsem potěšena , co nás, doufám, že brzy čeká...zpřístupnění vodopádů. Už se těším, protože ostrovy jsou přeplněné. Pohodový večer všem.;););)

4. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Pajdo
    lépe bych to nenapsala
    vítači vodopádu budou brzy nadávat.
    :music::(

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Pajdo, může být. Možná, ale já jsem nelogik a nepraktik, by se to dalo zachránit postupným opouštěním okoukaných prvků a zaváděním nových, ale pochybuju, že si s tím někdo v RT bude lámat hlavu, když to tak pěkně běží samospádem rovnou do pekel.

6. doben

doben Ikona fóra

To co napsal pajda je samozřejmě pravda. Ale pokud si někdo myslí, že tu bude farma navždy, tak je to spíše sen, než něco reálného. Je vidět, že největší slávu už tahle hra zažila a nejspíše už moc hráčů přibývat nebude. Proto si myslím, že je lepší hrát dokud to jde a nepřemýšlet o tom, kdy to skončí. Já kupuji kombajn, takže jsem za tu plochu rád a mohla by to být klidně poslední plocha, jelikož takhle máme na farmě i na baha 1 plochu na dekorace a 3 plochy na stromy, zvířata, rostliny a dekorace. Hřbitov a plochu po Kubíkovi nepočítám, protože ty jsou k dispozici jen někdy. Samozřejmě je to taky jen můj názor.

7. Emo-haunter™

Emo-haunter™ Perspektivní autor

• Používání vulgarit. Prosím každý názor jde vyjádřit slušně. Pajda361
    Tvůj názor má taky co do sebe. Pro mě hráče 84. levelu je to +, ale pro začátečníky to může být fakt otravné. Jako, sice to zabere o trochu více času, ale zas si nemyslím, že nějak markantně. Ale vemte si, že bych to víc uvítal na Farmě, kde jsem nyní v těch nejhorších levelech, a rád bych ocenil rychlejší posun vpřed.
    A je pravda, že dnes je důvěryhodné si za souseda vybrat nějaký vysoký level, který u toho vydrží, než nějakou dvacítku, která se dostane sice za chvíli do vyššího levelu, pak si ale uvědomí v důsledku tady toho, co jsi zde pajdo uvedl, že tato hra je již nějak nebaví...
    Co se týče změn, uvítal bych možnost kupovat si kombajn za krejcary. Taky mě mrzí to, jak je hodně věcí dnes urychlených pro začátečníky.. Kurňa , než sem byl 50, tak jsem si to fakt vydřel a hodně dlouho mi to trvalo.. A dnešní hráči jsou 50.level za dva týdny.. Je v tom prostě bordel.
    Nesouhlasím také s rozšiřováním nových zvířat. Proboha, proč??? Méně je někdy více, na co z tohoto dělat ZOO...
    Ale věc, která mě mrzí úplně ze všech nejvíce, a byl to jeden z hlavních faktorů, proč jsem hru kdysi přestal hrát je, že se do toho cpou víc a víc reálné peníze. Jako cosi budeme říkat, ne všechny akce jsou udělat bez toho, aniž by jsme si kupovali za reálné peníze různé koše... To je věc, s kterou nesouhlasím, škoda, že to nejspíše nepůjde změnit.
    Nesnáším, když je nějaká akce, a člověk musí manuálně bourat všechny stromy, ohrady apod, protože mu to bez toho ta soutěž nebude stačit k tomu, aby ji dokončil. Kdo se s tím má furt ****??? :/

I tak ale tuto hru zbožňuji, a hrát ji budu dál, vývojáři této hry by se ovšem nad některými skutečnostmi měli pozastavit a vcítit se do nás, co tuto hru milují, a přizpůsobovat se více nám.....
    Bylo by to určitě pro většinu z nás žádoucí..
    Jak ale říkám, je to věc názoru, ale nemyslím si, že jsem sám, a že se tu najde dost lidí, co se mnou budou souhlasit..

Farma-84
    Baharama-178

Naposledy upraveno: 22/7/17
  8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

I kdyby... po nás potopa nebo loď se potápí a nahoře se tančí, ale dokud se přihlásím, tak si budu hrát a těch přemetů už tady bylo, může to být jeden z posledních nebo taky ne, kdo ví:)

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ukáže se po prázdninách, je logické, že během dovolených aktivita hráčů stagnuje, jde o to, jestli zase na podzim naskočí.

10. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Časem jsem se musela rozloučit se spoustou věcí,činností a radostí,které jsem měla ráda a bez kterých jsem si život neuměla představit.Po něčem z toho ztraceného se mi dodnes stýská ale tak život funguje,co naplat.Tak si užijme to co je,co nás těší a jak to dopadne nechme koňovi.Nová plocha se mi líbí,vrhnu se do ní s nadšením.Nemám páru na šoupání nábytkem,což byla moje oblíbená činnost,prováděná aspoň 2x ročně,tak můžu stěhovat a zabydlovat prostor kolem Křišťálových vodopádů.U mně teda dobrý!

11. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ono se na to dá kouknout i z jiného úhlu - lidi jsou hračičky, tak to prostě je a taky na tom stojí celý herní průmysl (a že není zrovna okrajový). Takže když FR skončí, zůstane po ní díra na trhu a určitě se objeví někdo, kdo se pokusí ji vyplnit. Pokud bude mít BP dost rozhledu, tak tomu předejde, pokud ne, nejspíš se sejdeme časem jinde ;)
    Ostatně, sice to bylo jen v rámci her BP, ale s Fantasy to bylo vlastně stejné - kdyby neskončila, nebyla bych tady na Farmě :)

12. Sumec

Sumec Rádoby autor

Ahoj farmáři,já to beru jako holou skutečnost,nebyl - a je. Uvidíme co nám nová plocha přinese. Akce se budou podle mě dělat třeba jen na Baha nebo jen na Farmě.Občas tam mrsknou akci na všech plochách a to bude mazec.
    Pro mě je to určitá jistota,že se RT snaží farmu rozvíjet a že hned tak nepůjde do kopru.
    Tak přeji všem co nejrychleji vodopády otevřít a ať se na nové ploše daří.

13. Miloslav11

Miloslav11 Perspektivní autor

Zdaaaaaaaaaaaaar kujóóóóóni 8), konečně se Jim, pro Nás, něco povedlo:p;)! Hrrrrrrrrrrr na vodopádydydydydydydydy!!!:D:D:D

Helena1313, maribeja a babina51 tohle ocenili.
  14. čejka

čejka Pisálek fóra

je to bezva. Nikde jsem nenašla kdy bude zpřístupněn.

maribeja a babina51 tohle ocenili.
  15. lase2

lase2 Magnát fóra

tak hledej v oficiálním oznámení ;)

Helena1313, maribeja a babina51 tohle ocenili.
  16. larelay

larelay Analytik fóra

Nečte se to dobře, ale asi má pajda361 pravdu :( Na druhou stranu, my tu taky nebudeme věčně, tak proč by měla hra...A pro mne to bude asi jediný možný způsob, jak přestat hrát. Zatím si nedovedu představit, že bych jednou ráno vstala a řekla si - tak a dnes už si farmu nepustím.
    Nová plocha ve mně žádné nadšení nevyvolá. Nevidím žádný smysl v tom klikat na další ploše, a to i přesto, že kupuji pomocníky. Pořád je to o tom, že sklízení zabere víc času (nedejbože, kdyby na ploše měly běžet akce a stěhovat tam JC, i když nevím, jestli tam půjdou, ale to je jedno). Kdyby totiž měli dát prostor na vše, co máme v liště a chceme dát ven, tak bych to viděla ne na jednu, ale minimálně na 3 další. A to fakt ne prosím :( Navíc Baha mi k srdci nikdy nepřirostla. Aspoň ten postup na Křišťálové vodopády mohl být náročnější, a ne že tam budu za pět minut :(

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No, co k tomu říct...nadšení se nedostavilo :(. Nebýt pomocníků, které pravidelně kupuju, tak s tím asi seknu. Už takhle máme 5 pěstovacích ploch, k tomu 2 parky, kouzelnou fazoli. Když si spočítám, kolikrát bych musela kliknout, abych sklidila, zasela, zalila event. pohnojila....:wuerg: A teď navíc vodopády :sleepy: Pokud tuto plochu zahrnou i do akcí, tak potěš koště. A pokud nás budou zásobovat i nadále každý měsíc novinkama, tak budeme stejně za chvíli tam, kde jsme teďka - nebudou kam dávat. No, uvidíme, co přinese čas. Ale osobně si myslím, že lepší cesta jsou spíš další upgrady chlívků, stromů....které zkrátí dobu výroby, než rozšiřování plochy...
    Tak asi tak.

18. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Přeci není povinnost vodopády aktivovat. Komu se zdá moc klikání, pak je nemusí otvírat.
    Že budou akce náročnější, i to je možné. Ale kdo je schopen je zvládnout teď, zvládne je i potom. Jen třeba bude hotový o pár hodin déle.
    Kdo by chtěl speciální plochu na stromy/chlévy/plodiny/dekorace, může si to tak přeci udělat. Co mu v tom bráni?
    Volání po korálovém ostrově čtu celou dobu, co hraji. Co to mělo být, to nevím, ale nejspíš další hrací plocha a další klikání. Prostě Farmerama je obyčejná klikačka, naštěstí natolik variabilní, že může zabavit spoustu lidí. A když přestane bavit, jednoduše se nepřihlásí. Hrát a platit není povinnost, jen závislost.
    Může být vyšší i finanční náročnost, to ano. A nějak se mi nedaří pochopit, proč se odsuzuje kupování košíků k akci a kupování balíků SK ne. Přeci obojí slouží k snadnějšímu plnění. Docela by mě zajímaly reakce, pokud by RT rozhodl, že nebude nabízet ani košíky, ani balíky. Vím, nedojde k tomu, nákup balíků SK je pro ně solidní příjem, ale stejně by mě zajímal ten řev, že se nedá tolik SK namlít.
    Já osobně jsem za vodopády ráda. Tím se vyrovnal počet ploch, byť na Baha je menší počet políček. Spíš jsem čekala vyšší nároky na získání, ale třeba se toho dočkáme u dalšího rozšíření. A pokud se dočkáme spíš ukončení hry - no tak co, život přeci půjde dál...

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Krákorko, obávám se, že pokud se zvýší požadavky při akcích, tak bude aktivace vodopádů nutností :(

20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

skalara - tak to je jasný. Ale možná se najdou i tací, co to "nechají ladem" a jen budou brblat, že akce nejde splnit. A že to je možné, to bylo vidět u Baha akce (ponechány stromy) i u dortové (nechaná pole). Ale to už je jiný příběh. Nekonečný. Čtvrtá místnost ;) (Jo, už mi z dortů hrabe)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.