Zpětná vazba Nová plocha: Křišťálové vodopády / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

To je skvělé! :D Otevření těch ploch za mince a banány nebude problém, ale ty protihodnoty, to je na dlouho - jak když jsem plnila poháry ;)

2. 1bezinka1

1bezinka1 Pisálek fóra

bylo by zajímavé vědět, zda RT uvažuje pro nové plochy Baha možnost mletí SK. Pro starší hráče (nikoliv věkem, ale členstvím) byla vždy na podobné dotazy jediná odpověď a to, že na Baha se nešlechtí, tak příslušný mlým není potřeba. Toto ovšem již několik let není pravda, na Baha se krmí stále více zvířat a výrobny, které také již delší dobu fungují, spotřebovávají krmiva i superkrmiva stále více. Prosím potěšte hráče, umožněte na všech plochách Baha mletí SK. Děkuji určitě jménem nejen svým, ale i ostatních skalních hráčů. S poozdravem Jezinka

3. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Ále, tie protihodnoty sú skutočne vysoké, ale ruku na srdce, veď využitie všetkých plodín aj zvierat, ba aj produktov z Bahamy, je takmer nulové. Kto má trebárs papagájový strom a držal ho na ploche, má pierok na minďár. Ak ste nechceli v jednom kuse behať na Bahamu, sadili sa hlavne dlhorastúce sadenice a tie majú protihodnotu celkom slušnú. A zvieratá - hlavne tie novšie - nevyužité - tiež. Samozrejme nehovorím o nováčikoch, ale o tých s vyšším lvl. Tak si myslím, že o chvíľu sa budeme domáhať ďaľšej časti vodopádov a nebude nám vadiť ani vysoká protihodnota za získanie políčok.A koniec-koncov, aj odmeny , hlavne BBS nie sú na zahodenie. Postupy budú rýchlejšie a tým budú pribúdať aj zlaté banániky, ktorých bol v istom čase akútny nedostatok;)

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Pánové, já si zase myslela, že mi v mládí unikla nějaká ta Verneovka.;)

5. baguna

baguna Pisálek fóra

Super už se moc těším. S tou částí na dodávní to bude horší, ale určitě to zmáknem. :inlove::inlove::inlove:

6. lase2

lase2 Magnát fóra

to mě by spíše zajímalo zda pod vodopády budou fungovat i řemeslné produkty /zejména MJS samozřejmě :) /

7. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Lase2: je to normální pěstovací plocha, takže ano, řemeslné produkty a jiné bonusy budou tuto plochu ovlivňovat.

8. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Super :p

9. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

ZB jsou, zbytek se nějak uvidí.

10. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

LubicaKrakova: No právě proto mi to připomnělo Poháry :). Já je, tedy zejména ten zvířecí, splnila prakticky díky Bahamě. Všechno, co jsem tam vychovala, šlo jednu dobu do Poháru.
    Ale na novou plochu se fakt těším, snad je to i znamení, že hra jen tak neskončí (jako jiná, kterou jsem hrála :sleepy:)

11. dokso4779

dokso4779 Pisálek fóra

Nádhera. Myslím, že ďalšia plocha nám všetkým pomôže:D:D:D:D:D

12. Emo-haunter™

Emo-haunter™ Perspektivní autor

Tak to je parádní posun Farmeramy vpřed. Sice dávám co každé dva dny level, ale další plocha na Baha potěší úplně všechny. Jsem za to moc šťastný :)
    Něco podobného bych uvítal i na Farmě! :) Snad se všichni dočkáme :)
    Ale má to i své proti...

Farma-84
    Baharama-178

Naposledy upraveno: 22/7/17
  13. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

sice se mnou mnozí nebudou souhlasit, ale každá nová plocha je jen dalším hřebíčkem do rakve této hry. Proč? Plocha = zvýšení nároků akcí = otrávení začátečníků = úbytek zákazníků = větší tlak na zisk peněz od starších hráčů = otrávení a odchod starších hráčů = v konečném důsledku snížení tržeb a tedy i úvahy o ukončení hry. Jak jsem psal na začátku souhlasit se mnou nemusíte, ale takový je postupný vývoj. Čím více se hra rozšiřuje, tím méně nových hráčů do ní přichází a hlavně zůstává. Tedy aspoň tak to vidím já z pozice hráče a vlastně i moderátora fóra.

14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ta úvaha vypadá dost logicky a výsledek až nepříjemně reálně :cry:

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pajdo, dobře jsi to sepsal. Tohle byla moje první reakce, kterou jsem neodeslala...
    "Nová plocha pomůže k vyšší náročnosti akcí, ale nebudeme moct nadávat, když nám zalepí hu...pusu novou plochou."

16. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Fuj, aký ste pesimistickí v taký pekný letný deň. Veď týchrovná sa je v Pajdovom príspevku dosť a kým to všetko prejde, ešte nejaký ten rôčik ubehne.;)

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Na zrušené Fantasy se také začaly objevovat opakované hry, výprodeje starších věcí... tuším tenkrát někdy zjara. Potom oznámili, že za tři měsíce je finíto. A v září hra skončila. Navíc jsme se dozvěděli, že jsme několik let hráli a dávali peníze do betaverze, o které usoudili, že se jim nevyplatí...

18. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Aneb Lubica vidí sklenici raději poloplnou než poloprázdnou :). A třeba to tak opravdu bude ;)

EDIT: Y_n_O: Jak si vzpomínám, prvním náznakem bylo vynechání pravidelných akcí.

19. flexka

flexka Hrabě fóra

Bohužel musím s Pajdou souhlasit ve všech bodech plus čím víc ploch, tím víc k pěstování, dodávání a už to snad ani nejde na pidipolích ručně, o pomocnících už neuvažuju, že bych nekoupila, kdo by se s tím klikal. A bourání - tlak na koupi premia s uloženou farmou.

Navíc rozšíření bych si představovala jako nějakou novou funkci - třeba louku, les, kde by se umisťovaly stromy, zvířata, plodiny volně na plochu a snažili bychom se udržet rovnováhu, snad něco z toho korálového ostrova ještě mají v šuplíku, ne? Nebo nevím co, ale pokud mi po x letech přijde sázení, sklízení, kydání stájí a sběr stromů moc monotónní, tak přidání plochy fakt nepomůže.
    Stejně tak pořád nová zvířata a stromy, je to nepřehledné, nováček se nezorientuje a mazák se honí za novinkou, která po prvním OD ztratí hodnotu.
    Myslím, že by tu hru opravdu zachránilo jen něco úplně nového, kde by byli nováčci i staří matadoři na stejné startovní pásce. Škoda toho korálového ostrova.

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Přesně tak ,čím víc ploch,šlechtění,TS a podobnejch nesmyslů tím méně hráčů. Stačí mrknout na trh,kde nic není ani smrt nebere. a bude hůř!:eek: Pokud neuvolní kombajn i pro neplatící hráče,tak dřív nebo později hra skončí!Už teď je to bez pomocníků skoro nehratelné.:sleepy:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.