Zpětná vazba Nová plocha: Křišťálové vodopády / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

janar53 - na butik v základu nepotřebuješ šlechtěnce. Kuk tady

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  2. janar53

janar53 Perspektivní autor

Vždyť už blbnu, hledám butik a místo u opic, tak u tukanů-zmátl mne ten úkol.Proto jsem ho vdílně nenašla, díky

3. kája53

kája53 Expert fóra

Ahojky, vodopády jsou pěkné, ale bohužel se na této ploše nepřipisují sklizení sloni z červeného slonince.
    :sleepy: Farmaření zdar! kája53

4. Skali

kája53 - právě jsem sklidila červený výběh pro slony, umístěný na ploše Křišťálové vodopády, a normálně se mi připsali do stodoly dva sloni. Tak mě napadlo - nemáš někde na Baha výrobnu arašídového másla ? Protože ta přesně dva sloníky k výrobě másla spotřebuje ;)

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak mně se nepřipisují do stodoly anakondy, zdálo se mi to, ale dnes jsem se přesvědčila . Měla jsem jich 989 a po sklizení opět 989. Podle mne to trvá již několik dní, protože toto číslo jsem měla již dříve, ale nekontrolovala jsem to. Nevím, zda to není i u jiných zvířat, budu se muset na to podívat. :eek::eek::eek:

6. Skali

mamča50 - prověř to a najdeš- li nějaké nesrovnalosti, obrať se na herní podporu (jen přimomenu - i anakondy mají svou výrobnu, která jednoho hada sežere).

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Prosím a kterou výrobnu anakondy mají, tu ani nemám postavenou ? Děkuji

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Myslím, že jde o keramickou dílnu, z nějaké akce máme jednu základní, jednu červenou.
    No a abych netřeštila v horečce sama, odkud máte červené slony?:oops:

Skali, vilm4 a mamča50 tohle ocenili.
  9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Děkuji pechfóglinka, záhada vyřešena, keramická dílna sežere anakondu a mně se zdá , že nepřibývají. Pěkné odpoledne. ;););)

Skali a vilm4 tohle ocenili.
  10. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

pech....-myslím že jsou z nějaké nedávné akce-ti červení sloni,mám je a možná že je máš i ty
    Už vím!Rande se to jmenovalo

Naposledy upraveno: 22/9/17
    mamča50 a Skali tohle ocenili.
  11. kája53

kája53 Expert fóra

Skali - teď jsem to zkontroloval, výrobny pod vodopády nemám, ale nejsem si úplně jistý,
    jestli tam nebyla posazená Baha výrobna se čtyřmi máselnami. No, hlavně, že už je vše v pořádku.
    Dík za ten nápad. Farmaření zdar! kája53

MatysekKamilek, mamča50 a Skali tohle ocenili.
  12. Skali

No vidíte, rozlouskli jsme to všechno jak vlašský ořech :D
    kája53 - skoukni ve stodole stav slonů, pak skliď růčo fůčo ten červený chlívek, znovu mrkni do stodoly a budeš mít jasno ;)

MatysekKamilek a mamča50 tohle ocenili.
  13. arab146

arab146 Rádoby autor

tak za dvě hodiny sklidím poslední dvoje plavky a jupíííí můžu rozšířit poslední plochu křištálových ostrůvků:p:p:p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.