Zpětná vazba Nová plocha: Křišťálové vodopády / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. šebejda

šebejda Baron fóra

Tahle časovka-> to byl fakt mazec:p. Všechno jsem si geniálně vymyslel a přesně spočítal a těšil se, jak jí celou sfouknu za 24 hodin. Vloudilo se několik malých chybiček. Nakonec jsem se s tím matlal 3 dny. Pořád mi něco chybělo (konkrétně plody stromů) a to fakt jen v malicherném množství ( 4- 6 ks). Dokavaď jsem si tu nepročet diskuzi, říkal jsem si, že jsem negramotný jouda, který pěstování spatlal a neumí počítat. Každopádně, ať chybějící plody byly mou chybou, či se do hry vloudil šotek, s podobnou časovku se nechci nejmíň rok ve hře potkat, neb by mne určitě kleplo xD.

2. abc23

abc23 Komisař fóra

Prepperka já jen doplním, že výrobny krásně stihneš sklidit i bez řemesl.podporovadel, stačí dát opičkám vodu a zkrátíš čas na 16.20 myslím.. na úkol máš 18hod (pokud pojedeš s 10+10 butikama)

Lidi, to bude rukama :D nebo aspoň první den vše fungovalo.. ale taky trvalo, než se plody připsaly, chce to trpělivost holt ;)

edit: jenom pro ty, co zoufají, že nemají mince na otevření nebo cokoliv.. já si nechávám ten poslední díl zalesněný, ikdyž jsem asi 700mincí vyrecyklovala.. ale prostě se mi líbí, jak to je a stejně z plochy akční baterky teďka nepadaly, tak si ji takto zkusím nechat co nejdýl.. no snad mince nerozfofruju za SK.. a uvítala bych tlačítko, kdy si plochu zpátky zalesním třeba z půlky nebo po částech tak, jak jsme ji postupně odemykali :music:

3. hanči57

hanči57 Aktivní autor

Můj postup:40xliči xl(nechá se koupit za kr.)+pohnojit a50xpapoušek,na jinou polchu 40xkakao xl a 20x slon,zpátky na první plochu-40xmombín xl a sklidit papoušky,nasadit 20x lenochod,na plochu vodopádů 40x plumériji a zpátky na plantáž a nasadit anakondu 20x a 20x velbloud(na noc),zpět na vodopády-10x plavky,50x makadam+hnojivo.Tohle dozrává postupně a tím,že to je na různých plochách,nestane se,že sklidím něco co nechci.Tohle jsem nasázela než se urodili papoušci,zapnout první úkol a jak dozraje liči tak už to jde rychle.Za noc máme vše hotovo,zapneme poslední úkol,sklidíme plavky,znovu nakrmíme a na prázdnou plochu dáme 20x tukana.Já to stihla asi za 30h.H.

4. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Hotovo! I na mladší farmě je vše ok! Ovšem zásoby peříček se smrskly na maloučko, maloučko. Mincí jsem měl dost a banánů také, tož 2 třetiny vodopádů byly hned doma. A tato třetí část mě po dlouhé době dost bavila.;):)
    Na mladší farmě jsem splnil 1 úkol uměleckých písků či co a dostal 15 stromů. Jaká byla moje radost, když se tam objevil jeden papouščí. Mám tam všech 8 na ploše a nelenil jsem a postavil ještě 2 sběrny, bo papouchů je v zásobě hafo. Jo, mince daly trochu zabrat , ale nakonec to klaplo.
    Zdravím:)

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nemám, protože nemám. Naškudlila jsem z recyklomatu 400 na plochu z první várky, těch 600 už fakt nešlo... A časovky nemám rád :p, takže dvě plochy jsou ve stavu deštného pralesa a bude jim tak drahnou chvíli dobře :)

Naposledy upraveno: 23/8/17
    babina51, Trepifajksl a Janina0971 tohle ocenili.
  6. rampusak

rampusak Veterán fóra

Jestli vás to uklidní tak jsem na nějakou časovku přišla až teď. Děkuji tímto sousedce za info o nových akcích, úkoly v družstvu si halt musím objevit sama. Než s tímhle začnu....budou další a další plochy a nebudu vědět kde jsem byla a kde ještě ne. Úplně mi stačí když je otevřený hřbitov a rázem mám ze zažitého kola dokonalý chaoz. Někdo má už splněno a já jenom zírám že je nový úkol. Teď jdu zjistit jestli je dočasný nebo trvalý, časovky mě bavily ale dodnes některé nemám ;). Brou brou Martina

babina51 a Trepifajksl tohle ocenili.
  7. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, dnes ráno splněn poslední časový úkol a nová plocha otevřená komplet celá.:)

8. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

někdo už to tu psal co se vleče neuteče tak jsem se pomalu dovlekl k hotovu

9. 12Orol

12Orol Perspektivní autor

Prosím, kúpil som plumériu, ale v stodole nie je. Nevolá sa ten strom po slovensky inak??

babina51 tohle ocenil(a).
  10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jmenuje se stejně s maličkým rozdílem, u nás je plumérie, u vás pluméria. Ve stodole jsou plody. Pokud jsi koupil strom, ten najdeš v liště na Baha.

Skali a babina51 tohle ocenili.
  11. 12Orol

Nie je tam. Kupil som dalsiu, grajciare odpocitalo, v liste nic. xD

babina51 tohle ocenil(a).
  12. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

A zakoupil jsi na trhu nebo ve farmářském obchodě? :)
    danda

babina51 a Y_n_O tohle ocenili.
  13. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Cely nazov je Strom Plumerie, nie len Plumeria, tak to skus vyhladat

Trepifajksl a Y_n_O tohle ocenili.
  14. 12Orol

Vdaka, uz sa objavil. Trvalo mu to... 8)

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  15. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Děkuji vám všem za rady ohledně splnění posledního úkolu na Křišťálových vodopádech. Dnes ráno jsem dokončila poslední, takže další plocha je má. :inlove: Bez vašich rad bych se do toho asi ani nepouštěla, protože splnění bikin mi přišlo nemožné. Měli jste pravdu, že s 10ti chlívky se to dalo udělat i jen s vodou, bez dalších zkracovadel, ale přišlo mi to moc na knop (chlívky se vodou zkrátí na 17:17 a úkol je celkově na 18, takže žádný prostor na prodlevy), tak jsem si smlsla na perníčku i svatodušní kytici a hledle to bylo veselejší. Každopádně hotovo a mám z toho radost. Díky za pomoc. :)

16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Vodopády mám komplet otvorené časovka tá bola v pohode.Ešte mám vo farmárskom dome starú zabudnutú časovku katalóg flotto.Niekedy sa jej musím zbaviť,len neviem kedy:wuerg::wuerg:.

abc23 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  17. arab146

arab146 Rádoby autor

Dnes jsem se pustila do časového úkolu k rozšíření baha plochy pak už jen chybí 42 rama mincí k otevření poslední plochy ostrova - však ono to půjde

Trepifajksl, krakoramaja a Medvánek tohle ocenili.
  18. abc23

abc23 Komisař fóra

jee teď jsem mrkla do obchodu s rama mincema.. 1.101 .. to snad ani nebudu utrácet :D ještě desítka by se šikla.
    A tak šetřím si tam těch 600 na poslední část ostrova ale mám políčeno i na SK 200ks za 300mincí a abych nebyla takový chudák, tak to tam chvilku ještě nechám na kontě ;) až budou padátka aj z křišťálových ostrovů, aktivuju si ten kousek, ale zatím se kochám..

Janina0971 a .liska-eliska tohle ocenili.
  19. janar53

janar53 Perspektivní autor

Asi se ptám úplně blbě, ale nemohu koupit nikde " Butiky na plavky" nejde to nebo hledám špatně? Šla jse do města i do lišty s košíkem a nic, díky za odpověď

Jasně, vyrobit se dá, až se bude někdy šlechtit, tak děkuji

Naposledy upraveno: 12/9/17
  20. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj janar53,
    butik je výrobna, což znamená, že se nedá koupit jako stáj. Dá se vyrobit v dílně, nebo ji můžeš získat z tajemných stájí.

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.