Zpětná vazba Nová plocha: Křišťálové vodopády / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Koukám, že se tu objevilo nové košťátko. Ať mu to přesvědčení o dobrém metení
    vydrží co nejdéle.
    :D
    Do časových úkolů nemám vůbec žádnou chuť se pouštět.
    Tuto část nechám na indy.

2. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

jarda.drak6: já už jsem taky hrála kde co, v jedný hře mi vždycky ráno hořel vyloupenej hrad, to bylo pěkně k vzteku. V jedný farmářský hře zase člověk musel soutěžit kvůli celýmu spolku. Nejmenuji, asi mnozí z vás jistě taky znají ;). To bylo zase o nervy, aby to člověk nekazil ostatním. Tady si jedu podle sebe, když něco zvorám, tak jen sobě :D. Pro mě optimální situace ;).
    K vodopádům se taky někdy dohrabu, doufám! :p Aspoň z toho budu mít větší radost, žejo! ;)

3. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Máte nějakej tip jak sklidit 20 bikin za 18 hodin? Mám jen 2 obyč výrobny (no a 1 žlutou). Přece nebudu plýtvat materiál (o šlechtěncích ani nemluvě) na stavbu dalších 18ti? Všechny ostatní stromy a stáje nakoupím, ale výrobny mně dostaly na lopatky. :cry:

4. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Prepperka -na základní butiky šlechtěnce nepotřebuješ a jsou to jen omalovánky,tak pusť nějaký to nářadíxD;)

5. lase2

lase2 Magnát fóra

jednoduše, stačí ti jich polovina, tedy ideálně 10 (jde to i se 7, ale to už je dost komplikované a musela by sis je asi převléct do barevného kabátku, přesto popíšu obě.)

Tady ta varianta s 10 obyč :
    1. nasaď je na plochu, nech je dozrát
    2. Zdlábni ideálně Svatodušní kytici + perníky nebo marmeládu z quave
    3. skliď prvních 10, znovu nakrm + voda, mělo by to časov vyjít, pokud ne, můžeš si pomoci SK (já je měla ve žluté a oranžové, ale mělo by to vyjít i se základními bez SK)
    4. skliď před uplynutím doby

Pokud by sis chtěla vystačit se 7 oranž :
    1. nasaď je na plochu, nech je dozrát
    2. Zdlábni ideálně Svatodušní kytici + perníky nebo marmeládu z quave
    3. skliď prvních 7, znovu nakrm, tentokrát SK!! + voda
    4. po dozrání skliď a znovu nakrm SK
    5. měla by si je v pohodě stihnou sklidit do konce eventu, jen pozor ať ti mezitím nedojedou řemeslné produkty, kdyžtak musíš zdlábnout nové

Edit : vyměněn preclík za perník, díky zejdy66, to je jak hodinky/holinky, je dobré si to po sobě zkontrolovat než to pošlu. Samozřejmě jsem od počátku myslela perníčky :)

Naposledy upraveno: 21/8/17
  6. zejdy66

zejdy66 Stará škola

lase2 2. Zdlábni ideálně Svatodušní kytici + preclíky nebo marmeládu z quave -na co preclíky?Ty zvyšují jen šanci na vyskočení soli,já bych dala k té svatodušní kytici +10% perníky +5% nebo aguave +5%;)

7. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

lase2 - díky moc radu, nejsem zvyklá používat řemeslné výrobky, tak mě ani nenapadlo výrobny zkrátit. Určo to tak zkusím. [​IMG]

maribeja tohle ocenil(a).
  8. Baroland

Baroland Ikona fóra

A dost !! Sklidil jsem 20 papouchů,připsalo se 20 papouchů.Dal jsem místo nich vembloudy.Později jsem sklidil 40stromů liči,v liště se připsalo 156 ks. 4x přepočítávám stromy 2x jich mám 40 a 2x 39. Vzteklej,že jsem dal o jeden méně (a budu čekat dalších 13hod.) sklidím vše ostatní - slony,lenochody,hady,mombíny i bugenvílie.Pak jdu do úkolu podívat se kolik mám vrátit zpět papouchů a málem mě trefil šlak. Bylo připsáno 160 ličí a 1.úkol splněn.
    Plochy sklizeny ! Mohu čekat zas do rána a Pravá lišta na ploše furt ukazovala 156 ks liči. Tosi ze mě RT dělá prsrandu ???

Trepifajksl a tatkanas1 tohle ocenili.
  9. minutka10

minutka10 Aktivní autor

Baroland, každá úloha má svoju časomieru, ktorú môžeš spustiť až po dokončení tej predchádzajúcej. Takže ak máš všetko nasadené naraz, treba zberať úrodu postupne ručne na 1. úlohu, po dokončení spustiť štart druhej atď. až po poslednú. Ty si asi zabudol spustiť štart každej novej úlohy.

zejdy66 tohle ocenil(a).
  10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Baroland - příště zkus F5 nebo přejít na jinou plochu. Taky mi to do úkolu doskakovalo trošičku pomaleji. Takže raději v klidu počkat. Nechvátat ;)

abc23, zejdy66 a tatkanas1 tohle ocenili.
  11. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

minutka10 nezapoměl, přečti si jeho příspěvek znovu a snad Ti to dojde, také se mi toto stalo, akorát s tím rozdílem že jsem nakonec nic nesklidil

12. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Báro a nechyběl ti spíš nějaký ten papoušek? :D přestanu si z tebe dělat legraci. Úkol sem taky zdárně dokončila i když v jednom případě mi profičela časomíra, no stalo se. Dobré na tom všem je, že se vrátí vše do stodoly, o nic tak nepřijdete. Jen o čas.

Prima hru danda

13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Taky se mně špatně plody přičítaly i když jsem měla správný počet stromů. Nechala jsem tomu chvilku času a pak rovnou vyskočila tabulka splněno. Ale abych si ty šoky ušetřila, tak jsem pak už pro jistotu na pár stromků dala zuzino. Akci jsem si rozvrhla na tři dny a hezky to vycházelo:)

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak dost, neumím počítat já nebo někdo jiný, jdu sklidit slony a kakaovník a objeví se cedule, že jsem sklidila o 4 liči méně a všechno se mi vrací do stodoly. Takže znovu papouchy a liči prvních 11 před začátkem, druhé a třetí potom, s ponožkama a vrtulkou. Vychází mi to na 198,ještě jsem si nadávala za zbytečné vrtulky:mad::oops:

maribeja, zejdy66 a GordonSargent tohle ocenili.
  15. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Ahojky, časovku v družstvu jsem zvládla docela v pohodě. Ale vadí mi, že se další plochy dají získat jen za farmářské mince. Nejdřív pořád chyběly hvězdičky, teď jich mám přes 4300, pak chyběly banány, zásobu mám 600, tak zase pro změnu farmářské mince. Tak mi to připadá, jako když chtějí uměle brzdit dlouhodobé hráče, proto vymýšlejí nové možnosti otevírání. Proč není možnost získat pozemek na stromě za hvězdičky?

dasa1143, maribeja a naruto2002 tohle ocenili.
  16. GordonSargent

Sběr moc zlobí,měla jsem propočítané dvě sklizně na úkol. Už u prvního byly chybičky, tak jsem pro jistotu na druhou otočku něco přidala. Ale když jsem si před druhou sklizní zkontrolovala stav, bylo vše v pořádku. Přičetlo se to ,jen to trvalo.... výhodou asi bylo,že to bylo u první otočky ,ale i tak jsem pro jistotu druhou přizpůsobila. A dokud jsem nedostala "potvrzení", že je jeden úkol hotový, nespouštěla a nesklízela další.
    Edit: každý dlouhodobě hrající tušil v tom rozhazování mincí do královny nějakou kulišárnu:)

Naposledy upraveno: 22/8/17
  17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

anajavonuj - to je záměr :D, hvězdiček mají déle hrající dost a dost a pro začínající by museli vymyslet, jak je získají a ti do hry ještě moc neinvestují. U získávání mincí je to spojeno s akcí, akčními koši, padátkama nebo šlechtění s nákupem SK. Za vše se tak platí. Sice tady u nás si každý rozmyslí, kolik že to do hry dá, protože chceme mít vše zadarmo, ale v jiných státech to tak není, tam si myslím, že hráči do hry hodně sypou a to je účel, o tom ta hra je. Můžeš sice hrát zadarmo, ale s omezením, zaplatíš a máš vše a někdy i hned. Ukončené úkoly za floreny, ukončené mletí za floreny, veškeré tajemno, když to musíš mít, tak zaplať. Až když to je ve hře delší dobu a má to už koupeno většina, tak to dáme jako odměnu do úkolu.

Chceš mít otevřenu celou novou plochu, tak to bude obtížnější a když se sám nebudeš snažit a mít všeho dostatek, tak zaplať ;)

maribeja a anajavonuj tohle ocenili.
  18. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

evokus57 - úplně s Tebou souhlasím. Taky jsem do hry docela investovala, pokud to bylo v rozumné míře. Od zdražení všeho a hromady nových TS a TCH, nesmyslných šlechtění, jsem se rozhodla, že už mi to za to nestojí. Čeho je moc, toho je příliš. Tak hold budu bez 2 pozemků, protože za mince jsem si raději nakoupila SK.

19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No sklizim rucne abych mel pres sebe dve akce, takze opravdu to trva... proste jsem sel jinam a jednou jsem si temer jist, ze ukol jsem splnil, ale cedule s odmenama neprisla... nebo se trefila do prepinani ploch... nicmene jde hlavne o tu novou plochu, k ty se dostanu za 2.5 hodiny, takze zas doufam dlouho casovku neuvidim :)

20. GordonSargent

Jsem délehrající, ale vždy se vše odemykalo postupně, louka za sousedy, mýtina za hvězdičky, Baha za letecké míle.Pokud si někdo hru kupuje, tak až takovou zábavu si neužije ,ale proto si snad hrajeme, každý podle svého. Koupím si placené prvky, ale zdaleka ne všechny. A ty chybějící mě nemrzí.
    Tassi , sklízela jsem také ručně a dlouho vyčkávala, než přešla na jinou plochu. Proto jsem druhou sklizeň raději "jistila"

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.