Zpětná vazba Nová plocha: Křišťálové vodopády / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ahoj Skali - vítám tě jako novou moderátorku a přeji více než větší míru trpělivosti s naší bandou. Však my si tě časem zkazíme.:D

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Otvírání druhé části Křišťálových vodopádů se mi líbilo, bylo to zase trochu jiné, časovka se dala krásně zvládnout, když jsem si ji dopředu připravila, recyklomat mi také přidal nějaké ty korunky, tak za mne spokojenost. Pěkný vstup do posledního týdne prázdnin.;););)

3. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Sice zatím nemám dokončené ani jedno, ale připadá mi ta časovka snazší než ten předchozí úkol na Vodopády I. (myslím to dodávání, ne kupování ;)). Chce to tedy naplánovat, to je jasné, ale už se na to docela těším. :)

Teď ale nejdřív musím dokončit Výstavní pohár - sice jsem myslela, že až do konce to nedotáhnu a že je to možná i zbytečné, ale pak jsem si nějak umanula, že poháry chci mít oba dva dokončené, tak se s tím teď mořím:sleepy:. A nevím, jestli mi bude k užitku, protože už jsem ho několikrát proklela :p

4. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Zasílám pozdrav ze srdce Českomoravské vysočiny kde je na Blatinách strašně krásně a proto s časovkou vůbec nespěchám radši běhám s malým synkem venku ale něco už jsem splnil teď se chystám na velbloude

5. Katule008

Katule008 Veterán fóra

petaM2001 pozdravuj na Blatinách u Hofrů v cukrárně......dobře to tam znám. A abych nebyla mimo tak jsem v polovině 3.úkolu. Budu muset koupit plumérii, možná i makadamii, ale téměř najisto i nějaké tukany toho mám jen 1. No úplně se mi nechce co pak s nima, ale asi mi nic jiného nezbyde.

evainfo, zejdy66 a petaM2001 tohle ocenili.
  6. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Plocha je kompletní ;)

7. arab146

arab146 Rádoby autor

snad ještě nějaké baterky napadají......chybí 50 mincí k otevření křištálové plochy

evainfo, Trepifajksl a Apachie1 tohle ocenili.
  8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj pechfóglová, děkuji za milé přivítání :D Budu se snažit vám být nápomocná a věřím, že nám to spolu půjde (když nebudete moc zlobit;))

9. Baroland

Baroland Ikona fóra

Mě fakt vodvezó...braj sem,že je to časovka na 24 hod. na všech 6 úkolů,nakoupil za 7 mega stromy a chlévy a vono to má každej čas zvlášť.Navíc libovolně ke spuštění. Kruciš,kruciš a ještě jednou kruciš.
    :mad::mad::cry::cry::cry:

10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Baroland: jak dlouho tu hru hraješ? Už asi dlouho, když zapomínáš, že u časovek je čas určený pro každý stupeň zvlášť.

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak jsem zjistila, že mám málo stromů na vodopády. Vydělala jsem něco na dvou šlechtěncích, tak to utratím za blbiny do lišty. Stojí mi ty vodopády za to?? Asi jsem fakt závislák, je to jenom pár políček. Rama mince taky nemám, ty až někdy příště-koupila jsem SK-:p;)

evainfo tohle ocenil(a).
  12. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

Skali - vítej mezi námi, občas skutečně zlobíme, ale v drtivé většině je to v dobrém ;), přeju pevné nervy a klídek, bude to potřeba

jinak vodopády hezky vodopádují, zaplnila jsem je stromy, od kterých mám málo plodů, konečně jsem vytáhla i všech 14 papouščích stromů, tak snad zase pírka rychle doplním (recyklomat byl nějaký hladový, ale skoro všechny mince mám už zpět) a chlívky zvířat, která mi sem nějak nezapadají - žraloci, krabi, tučňáci a krokodýli - všichni jsou spojení s vodou, tak by se jim u vodopádů mohlo líbit

-samadoma-, dasa1143 a Skali tohle ocenili.
  13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Baroland - tak krásná tabulka je na první straně xD tak krásně rozepsané časy jsou u každého úkolu

-samadoma- a dasa1143 tohle ocenili.
  14. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Baroland- Osel s vidlemi - nebezpečná kombinacexDxDxDxDTak to se ti povedlo;)Jinak vše otevřeno:p

Milka66, evainfo a -samadoma- tohle ocenili.
  15. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Gratuluju všem, co už mají kompletní vodopády! ;) Já se k nim doplazím tak za rok... >:( Recyklomat mě se*e, tak málo mincí a stodoly prázdný... :mad: No a na časovku musím otevřít ten poslední strom, na to mi chybí ještě asi 30 banánů... :wuerg:
    Tak mám tu první plochu a vypadá to, že to tak zůstane ještě dlouho... xD xD xD
    Nemohla by zase přijet královna??? :p

Trepifajksl a mituli tohle ocenili.
  16. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Tak poslední úkol v časovce a plocha bude kompletní. nějaký ten krejcar jsem musela obětovat na koupi stromů a tukanů, ale plocha bude celá.

17. jarka112

jarka112 Vážený autor

vodopády komplet hotové :):):)tá časovka sa mi celkom páčila,i keď ma to stálo pár "mega" grajciarov ;)

18. Baroland

Baroland Ikona fóra

evoku -písknu tě jeden zvonek.Když jsem se na úkol díval poprvé,říkal jsem si,že 24 hod. na tolik zvířat a stromů je sakra málo.
    A když sem ho prohlížel dnes,před rozvrhem,co,kolik a kam mám dát,všiml jsem si,že těch hodin je jenom 18. Znejistěl jsem,zda tam bylo 24,nebo 18 a celej rozvh musel předělat,aby to vyšlo. Ani teď mě vůůůbec nenapadlo,že je každý úkol zvlášť.
    Hlava mapa...v mapě borde--a z myslivny se stává hájovna.

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Baro - stane se, taky mne občas něco takového potká a pak jen kroutím hlavou, proč to občas zapaluje až když je něco v háji xD to jsem hoooodně slušná.
    Jsou to jen omalovánky a jede se dál, za týden už nebudeš vědět, přijde novej průšvih :music:

20. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Amálko, nic si z toho nedělej, já jsem na tom stejně. Mám otevřenou jednu část a asi to tak ještě chvíli bude.... Neboj časem se k tomu taky dostaneme, ale to už budeme mít zase navalenou další hromadu úkolů.... Kdyby to šlo všechno samo tak by tady byla nuda... Alespoň tě tady nikdo nepřepadne a nesebere ti farmu, jako když jsem dříve hrál jednu nejmenovanou strategii ze starého Řecka...

Trepifajksl a zejdy66 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.