Zpětná vazba Nová plocha: Křišťálové vodopády / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Přihlašuji se různě, pokaždé odjinud a mám "stupidní" dotaz, dostanu se někde k tukanům?:(

maribeja a evik1016 tohle ocenili.
  2. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Dasa1143, tukany koupíš normálně v Bahaobchodě mezi chlívky - za krejcary.

3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Díky už tam klušu, jenom si spočítám kolik.:p;)
    Myslela jsem, že koupit nejdou
    Sochu už mám aktivovanou ale mám jenom jedny asi z nějaké akce

Naposledy upraveno: 20/8/17
  4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

dasa1143 - ale musíš je mít odemčené v chrámu, jinak nekoupíš ;)
    (6. místnost)
    Edit: tak to jo, tož běž kůpit :)

5. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

dasa1143 - nejdříve musíš aktivovat sochu v chrámu

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  6. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj poradí někdo jak na otevření plochy křišťálového ostrova?za 24 hodin se to nedá splnit ten požadavek...

MatysekKamilek a maribeja tohle ocenili.
  7. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Dáša tukany odemčené má - už dřív v diskuzi psala, že má jeden chlívek s tukany - to by bez odemknuté plochy neměla. ;)

Papulice, musíš si spočítat, kolik chlívků a stromů dát na plochu, například na první úkol - papoušci se dají splnit různě, neb rostou krátce, takže jestli máš čas sklízet, jak dorostou, tak ti stačí třeba 10 chlívků = 5x sklidit, nebo i méně, podle tvých časových možností. Stromy - chce to 160 plodů, jeden strom plodí 4, takže bych koupila 20 stromů, pokud nechci plýtvat vrtule, pokud mám vrtulí dost, tak ti jich stačí 16, nejdřív necháš dozrát stromy, pak teprve odstartuješ úkol časovky, s aktivním úkolem poprvé sklidíš - máš hned polovinu, tj. 80 plodů, pak si čistě podle svých časových možností určíš, zda sklidíš stromy do 24 hod. podruhé nerychlené, nebo jestli spěcháš a oponožkuješ... Můžeš si stromy připravit dopředu na víc úkolů najednou, chlívky lze předchystat taky, ale hlídat sklízení, abys omylem nesklidila dřív, než budeš mít odstartovaný konkrétní úkol. ;)

EDIT: Janina0971 má pravdu, jsem se upočítala u stromů, pokud zuzíš=vrtulkuješ, tak stačí 14 stromků. Když máš stromy připravené předem, tak růst zkracovat nemusíš a tím šetříš ponožky - strom roste 20 hod. a ty máš na časovku 24 hod., takže s téměř 4hodinovou rezervou stíháš :).

8. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Papulice- jde to. např 1. úkol - 160 liči a 50 papoušků. Na liči musíš použít zuzino superhnojivo(=vrtulka) a navýší ti to sklizeň na 6 ks z 1 stromu.
    Já dala 14 stromů x6ks a dvakrát sklizeň =168 ks. Musíš si nechat vše narůst , pak aktivovat úkol a sklidit podruhé. Růst stromů můžeš ještě zkrátit zuziným ultrahnojivem (= ponožka či sáček.) Pokud máš stromy XL a XXL jde to rychleji

9. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Děvčata, zapomněla jste na ananasové pečivo. Přidá u každého stromu jeden plod. Já už dokupovala plumérie a makadamie mě ještě čekají. Každý ušetřený strom je pak úspora přes 60 000 kr.

10. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Xenie6161, pravdu máš, ono taky jde dokrátit růst stromů ampulí růstu, což já jsem využila, neb jsem časovku potřebovala stihnout během bonusu 100% do stodoly celou. U těch doplňkových mlsů nejvíc záleží, co kdo potřebuje šetřit. Mě krejcary tolik nepálí, zato jsem zároveň všude sadila plodiny pro potřebu běžící akce na recyklomat, takže diamantový slot jsem obětovat nemohla, potřebovala jsem tam MJS. Kdo nepěstuje plodiny, ten má možnost si tam posadit ananasové pečivo :).

11. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Xenie1611, na to ananasové pečivo jsem nějak pozapomněla, moc ho nepoužívám - dík za připomenutí. Mám jen 3 plumérie a makadamie, tak jich nebudu muset tolik dokupovat. ;)
    Ono záleží na každém co použije, zda nakoupí za krejcary plno stromů nebo použije vrtule atd. možností je spousta.

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Časovku jsem úspěšně dokončil v poklidu včera.Chlívky jsem dával po 20 kusech a stromy po 40 kusech. Z placených prvků jsem použil jen 3 ks SK,protože krmivo pro tukany došlo a já dal semlít 300 ks najednou a nechtělo se mně to rušit.Dokupoval sem jen stromy,chlévů mám většinou několik desítek kusů od každého druhu.Doplňuji zvěř nárazově po celých plochách.Jinak mně chybí otevřít už jen poslední plochu za mince. To už asi neklapne.
    Musím tentokrát pochválit RT,protože z recyklomatu padalo skoro pořád 90 mincí.:)

13. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

tak musím se trochu rozkoukat
    po týdnu v divočině to bude chvilinku trvat
    ale, hurá do toho

evainfo, maribeja a Helena1313 tohle ocenili.
  14. libakos

libakos Polobůh fóra

Já jsem nejprve otevřela všechny bedýnky a získala dost lístků na kolo štěstí a točila až jsem si vytočila 200% do stodoly.První a druhý úkol jsem udělala postupně ,pak jsem na ostatní úkoly dala vše na plochu a postupně sklízela ručně.Šlo to pak fakt rychlexDAspoň tu mám kliku;)

15. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahoj, tak i já jsem si už dnes otevřela poslední plochu Křišťálových vodopádů. Časovka se mi moc líbila, taková změna v plnění mě potěšila, tím RT opravdu zpestřila získání nové plochy. Baterky padaly celkem slušně, při recyklaci mi padlo 150, několikrát 90 atd... :):)

16. we.ww7070

we.ww7070 Zelenáč fóra

kde prosím koupím plumérie a makadamie:eek:

17. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

křišťálové vodopády komplet v plné kráse

krakoramaja, Apachie1 a zejdy66 tohle ocenili.
  18. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

We.ww7070 -Aktivuj v chrámu za banány(zlaté) a pak si připrav dlouuuuhééé peníze a zakup v obchodě na baha. Stojí majlant...
    Mám připraveno na pátý úkol, ráno by to mělo klapnout, pokud nezapomenu zblafnout ananasovou dobrotu. Jen ty bikiny mi dělají starost, mám jen osmery. Hm, to budu muset obětovat mateiál ještě na dvě - přeciť nebudu plýtvat skáčkem. jsem ho teď do akce vyplácal, jojoj,

19. monča81

monča81 Pilný autor

Plumérie prosím kolik stojí strom, abych věděla kolik stranou peněz si mám dát stranou :) Maka ořech tam musím cca dát stranou 2,4 mega :) zbytek už by šel :)

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

monča81

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Pokud chceš plumérii koupit (přes levou lištu - červený košík), musíš ji mít aktivovanou v Opičím chrámu.

zejdy66 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.