Zpětná vazba Nová plocha: Křišťálové vodopády / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Y_n_O
    Díky, raději jsem opravila. Jára

maribeja tohle ocenil(a).
  2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezké ráno od vodopádů :) tak hlásím, že doděláno nemám .. jsem se do toho brzy ráno pustila, ale v tom chaosu a přecpaných plochách neozuzila jednu Plumérii ... fakt nevím, kde byla potvůrka zašitá xD ... no to jsem zase celá já :p tak ještě čekám na dva plody (po třetí hoďce). Tukani v bikinkách už běhají po velbloudích kobercích ... tam raději ani nechodím ... ať to nakonec nezruším celé xD. Gratulka všem šikulkám kdo má hotovo, hlavně počítal přesně a ostatním držím palečky ;)

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak hurá, jedu poslední časovku, takže už jen jedna sklizeň butiků a budu ;)
    Už se těším, až odstraním ten binčus z Baha a nějak to tam porovnám, bo tohle je fakt hrůza - tu se válí pár chlívků, tamhle se válí pár stromů, všechno pomíchaný...někde je i prázdno o_O - tam strkám provizorně papouchy...Nemohl by mít den 48 hodin ?:p

4. zejdy66

zejdy66 Analytik fóra

Já zas čekám na makademie,jak jsem rozjetá,tak blbě čtu a místo 200plodů,jsem dala 160.No jsem truhlík:cry::po_O

5. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD zejdy66, tak to jsme na tom stejně ... taky jsem to přehlédla a teď obcházím Baha obloukem, abych si náhodou nesklidila tukany a bikiny, které už jsou připravené ... ale cca za 1,5 hod by to mělo být hotové (pokud jsem tedy nepřehlédla ještě něco jiného)

EDIT: tak napodruhé to klaplo, vyčištěno, Baha přestavěna, doplňuju stodolu

Naposledy upraveno: 19/8/17
  6. ezzra

ezzra Hrabě fóra

tak u mna od vcera krystalovy cely otvoreny..a uz sa tam pekne maka zverina a stromceky..len skoda ze nevyskakuju tam nublonske baterie....nech sa vam vsetkym podari cim skor pootvarat vsetky plochy...:p

7. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

prosím máte někdo návod na poslední úkol v družstvu - kolik musím mít bikin abych to stihla - vlastním jednu růžovku zbytek musím dokoupit

Helena1313 a Katule008 tohle ocenili.
  8. JánLalík

JánLalík Pilný autor

gratulka susedka ezzra :) ja este 15 min a som tam.. idem pohodovo nikam sa neponahlam..naštastie recyklomat dal 150 chýbajucich mincí,takže otvorené celé :)

Naposledy upraveno: 19/8/17
  9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Hotové, doktore :D:D Úkoly splněny, vodopády vodopádují naplno ;)

10. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já jsem odemkla ráno - původně jsem to měla v plánu "již brzy" - doslova ve zde známém smyslu, nechtělo se mi motat se v časovce, když mám jen 5 butiků a tím ten konec není reálný. Pak jsem včera dopo vytočila 100% do stodoly a bez rozmýšlení jsem to vyházela, kdybych chvilku přemýšlela a došlo mi, že mi stromy dozrají na noc a ráno odjíždím na celý den pryč, tak bych na to bodla. Ale už to na plochách bylo, plumérii jsem musela odemknout - před ní celou řadu stromů v 10.místnosti, dokoupila jsem stromy, největší překážkou byla moje večerní únava, po celém týdnu jsem usínala naprosto doslova, takže jsem sama ze sebe v hlubokém údivu, že jsem zvládla odklikat všechny ty stromky i chlívky v potřebném pořadí, já jak u toho usínala, tak jsem se vždycky najednou probudila a dlouze jsem hleděla na lištu, který ten úkol to vlastně dělám... (podotýkám, že bylo kolem 23hod., v noci bylo v plánu spát, ale včera jsem to nějak nedávala už v mou obvykle velmi čilou hodinu) Na ráno musely dorůst podruhé otočené plavky, ale vyšlo to, bez bonusu 100% do stodoly bych to s 5 chlívky plavek nedala vůbec. Musela jsem použít SK, protože to bylo naprosto bez přípravy, ale těch 10 kousků mě nemrzí, vodopády jsou hezká plocha a jak to tam mému krokodýlkovi sluší :inlove:.

11. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Už jste někdo někdy viděl takovýho blba jako jsem já? Pustila jsem se do 1. úkolu nasadila liči a papoušky a dobrý, dopo koukám do lišty, že tam ještě nějakej mombín je tak šup všech 15 na plochu a ponožky a vrtulky a libuju si jak přibejvá......až teď se kouknu do zasouvací lišty a říkám kruci jak to, že tam nic není, ne nemůže když těch liči je pořád na ploše jen 8. Tak nevím jak to dopadne.

12. zejdy66

zejdy66 Analytik fóra

Tak jsem to dala 8)vše otevřeno a už se vesele pěstujexD přeji všem brzké otevření;)

13. libakos

libakos Titán fóra

Hezké ráno ,vše otevřeno ,zaseto, zasazeny stromy i zvířátka už nakrmena.Zatím je na vodopádech vše ,uvidím po sklizni jak s vodopády naložímxD

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Celá plocha otevřená, dělala jsem časovku jen na vodopádech, ať se o zbytek plochy zaslouží. Časovka mne hooodně nebavila a doufám, že už zas dlouho nebude. Vždyť člověk je při časovce ještě větší otrok farmy, než normálně. Přesně na čas sklízet, aby ani minuty nepropadly a stihlo se to v termínu. Nebyla jsem opět pánem svého času a to nemám ráda
    :p

15. kristyna.svatkova

kristyna.svatkova Pisálek fóra

Chtěla jsem se po zatuhnutí přihlásit a nejde to (ani přes farmerama.cz, *.com apod). Abych napsala na podporu, musela bych být přihlášena. To že mohu psát sem na fórum, je proto, že jsem byla přihlášena dříve. Prosím administrátory, aby někam RT problém nahlásili (vím, že sem to nepatří, ale kam?). Děkuji.
    Jinak poslední plochu (za úkol v družstvu) otevřenou ještě nemám.

16. SaraNikol

SaraNikol Zelenáč fóra

ani mne sa nedá prihlásiť a časomiera beží..... a čo sa týka neónov, stačia mi stajne :)

maribeja a Helena1313 tohle ocenili.
  17. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Já měla rozdělaný 1 úkol a dnes ráno jsem chtěla udělat poslední sklizeň - a ejhle nešlo se přihlásit, už jsem myslela, že to budu muset dělat znovu. Po půlhodině se to povedlo, ale je to strašně pomalé. Udělala jsem ještě půl 2 úkolu a nasadila na 3.

18. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já si radši časovku udělám v nějaké pauze mezi akcemi (jestli to tedy v těch pár minutách stihnu :p:D), abych předešla nebezpečí, že se mi např. nepodaří přihlásit a vše přijde vniveč. Stejně si budu muset natáhnout budíka, protože jsem hlava otevřená (rozuměj, nic se v ní neudrží :p)

19. zmesa47

zmesa47 Rádoby autor

Tak, po ránu již také hotovo a vodopády jsou komplet otevřené. Uf

20. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Jsem 98 levlu a dokupovala jsem stromy i chlevky a vůbec nemám takové zasoby, aby mi to stačilo na časovku. Od pátku makám a teprve jsem u třetího úkolu, prostě to za víkend nezvládnu a v pondělí do práce a tam už nemám připojení na farmu. Je to na delší běh, tak své unavené tělo přesvědčuji. DEJ SE DO BOJE !

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.