Netopýří noc (10.7. - 16.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Persefone

Persefone Aktivní autor

Vypadá to dobře. :D Času dost, jestli dobře počítám, stačí (s použitím MJS) po rozpěstování devět otoček akční kytky (tedy za předpokladu, že nechám na ploše jen pidipole a dočasně z nich odstraním stáje a stromy). No a pěstovat osmihodinovky kvůli padátkům. Což mi ale vyhovuje, neboť se příští týden dostanu k netu poměrně málo.

2. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Zrovna od 10.7. nám změnili pracovní dobu z nepřetržité na třísměnnou a mám 5 nočních po 8 hodinách bez možnosti jít na net,ale neva, dělám až od 22 hodin,tak to budu valit mezi spaním,vařením a prací,už se docela těším;)

3. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tady se chystá mejdan na hřbitově a já jsem v práci!
    A můj přínos - che, vzhledem k tomu, že mám už týden žaludeční nevolnosti - to vidím na ty krekry, co dlabu. Však řízek i žebírko musí mít podložku, aby neškodily...

4. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Vy tady kachničky,husičky,řízečky a spousta jiných dobrot,a my měli k večeři jen vuřty na ohni :)ach jo;)

Naposledy upraveno: 10/7/17
  5. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

hullk1: nevím, jestli jsi najatý prudič, ale jen tu prskáš, že to nejde a kdesi cosi....
    hru hraje i můj 13letej kluk a taky akci zvládne. Farmu mu nedotuji.
    PS: gramatika u tebe je příšerná! :(

6. FarmářkaMárinka

FarmářkaMárinka Pisálek fóra

Tak to mě potěšilo, mě tyhle strašidelný akce se vždycky těším a taky je fajn,že si člověk kvůli tomu nemusí bourat farmu.>:(

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

zejdy66 - my, co bydlíme v králíkárnách, umíme buřtíky pečené na ohni ocenit. Pro mě je takový očouzený špekáček lahůdka :D

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

čaro, když vezmeš to maťo, tak vezmi i Cecilku a posaď ji na nádobu, kde tu dobrotu uskladníš. Každý se slušně zeptá, jestli mu nabídneš :D Jinak to sežerou vcukuletu. Kdybych tam byla já, jedině Cecilka by mne udržela dostatečně daleko od zdroje :)

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

S padátkama to vidím tentokrát černě. Při úklidu se požadovalo 300 ze 3 ploch, tady 300 z jedné plochy...
    Špekáčky - ňam! Očouzený, popraskaný, křupavý špičky - a dokonce s masem! A opekaný na borovým dřevě s troškou jehličí a šišek.....

10. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

snad v práci bude chvilku klid a stihnu přes Puffin akci začít včas uvidíme,ale určo do ní půjdu;)

11. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

A není on ten hullk1 ten vysokoškolák co studuje jazyk český a chce být učitelem ??? :p a dělá tady průzkum reakcí farmářů??? :(,nebo to byl jiný adept inteligence národa ???:pDěsivku mám ráda, asi proto,že není tak často:)

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Někdy mi připadá, že některé nicky změnily majitele, tak radikálně se změnily jak jejich názory, tak pravopis....

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Akce na strašidelném hřbitově mám ráda, teď jsem na dovolené a kratší doba pěstování je pro mne trochu komplikace, ale snad to zvládnu, stonek bych chtěla a nějaké odměny se také hodí. Přeji pohodovou hru a pěkné letní dny.;););)

14. arget31

arget31 Obyvatel fóra

Na mejdan se taky hlásím jestli mě vezmete. Příjdu až z večera, mám odpolední, ale přispěla bych vínkem. Pálava a Rulandské šedé skvělý ročník 2015 a přímo od vinaře. A jako mňamku nabízím šneky s listového těsta, jedny se žampiónky a jedny s kysaným zelíčkem, domácím pochopitelně.

15. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Ahoj lidičky. Přeji dobré ráno.

Sím mám prosbu. Vím, že od zítřka bude akce. Úplně mám v hlavě Jiráska ... Temno, nemůžu si vzpomenout, jestli se dá na hřbitově použít poho pole. Hledala jsem tady ve FAQ a i jinde jako divá Bára....a nenašla. Poradí mi tu někdo? Již teď děkuji. Jsem v práci a musím skloubit pěstování, zaměstnání a taky domácnost.

Jinak mejdan na hřbitově .... jó, fakt? Jestli můžu přijít, už vycházím. Když mejdan na hřbitově, beru s sebou česnek, čipsy, popcorn a možná se tu najde i nějaké to vínko. Jó a mám vaječňák.;)xD

16. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Madulko, máme všici smůlu, neboť na hřbitově se dá udělat mejdan, ale položit pohopole ne!
    Já přispěji kromě těch krekrů záviny z lístkového těsta s tvarohem a ovocem... To mám ale chutě. A ty špekáčky na ohýnku - to kdybych rozdělal mezi paneláku vatru, myslím, že bych už seděl ve vypolštářované cele nejbližšího domu pro pošetilce...

17. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Koukám že se všichni chytáte na mejdan. Taky se hlásím o jeden hrobeček k sezení a přinesu to, co na hřbitovní mejdan nejvíc patří - rakvičky. A k nim domácí šlehačku, ať si dáme do čumáčku po těch všech špekáčcích a žebírkách.

Větvičku na stonku jsem už dnes nesklidila, šetřím si ji na zítřek, akorát mi bude k ničemu, protože na akční zkrácení nefunguje. Ale pro ten pocit co kdyby ho pošetřit musím. :music:

18. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

tedy já nevím, když mejdan na hřbitově, tož by to chtělo nějaké ty nakládané netopejry, krvavý steak a medvědí krev.

19. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ale fuj, Pajdo' Teď v létě by to bylo o zdraví. Tak rychle se krev kazí...Ale dobře propečený steak s vínečkem, no to jó.
    A co je u vás nakládaný netopejr? Pokud ten skutečný, tak je to také nezdravé, neb pejři mají, kromě klíšťat, také vzteklinu. Mi stačí zničený žaludek, chjó...

20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

pajda361 však na tých nakladaných netopieroch len samá koža a stehienka tiež nič moc.Ale také vykŕmené kačice a husi to by bolo vončo a lokše k tomuxDxD.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.