Netopýří noc (10.7. - 16.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak pro dnešek končím,zatím nakrmeno 32 netopýrů,taky se nepředali,ještě ani jedno tajemno.Snad v druhé půlce něco padne.Hezkou hru a dobrou noc všem.

Trepifajksl, evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... přeji hezký večer ze hřbitova :) tak to trochu jde, dopoledne jsem protočila akční a odpoledne i na noc dlouhé.
    Teď jsem nakrmila 26 hladových pejrů, zavřela hřbitov a budou muset čekat :p za tu flekatou hrůzu co stále posílají jim nic nedám ...
    jo bylo 2x TS nějaké penízky a BZ, ale ať se snaží no né? :D Dobrou noc všem a ráno hodně lžiček ;)

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Je to fakt bída,akční plodina napěstována a ve stodole je 140 lžiček.:sleepy: Tak snad to teď už půjde lépe. Na půlpolích zasazena nejdelší plodina, pokrácena strašidelnou kyticí a nebeským řádkem.Před sklizní pak ještě zkusím aktivovat řádek na zvýšené vypadávání předmětů.Pokud tedy nezapomenu.:)

4. anvan

anvan Dozorce fóra

Dobré ráno všem...no jde mi to fakt jak v létě na sáňkách! Akční napěstovaná, pejrů nakrmených ani ne polovina...nejsou lžičky. A dárky z těch zubatých truhliček jsou bídné - chodí mi samé BZ a BBZ, 2 kapky SH (hurááá:p), krejcary..přišel 1 zlatý banán. Tajemnice žádná, ale nevadí, stejně by z ní nic rozumného nevylezlo.
    Všem ať se daří a kdo se nenarodil "se stříbrnou lžičkou v peřině", tak holt nic nekoupí a musí pěkně jako my obyčejní smrtelníci pěstovat a pěstovat a pěstovat, aby se k těm lžičkám dopracoval. Tak vzhůru do toho!

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Sklizena zářící plíseň,stromy -12-chlévy-9-, vypadlo 12 lžiček. Netopýři odletí asi hladní. jsem přesně v 1/3:cry:xD

evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  6. iDavis

iDavis Baron fóra

Dnešný ranný zber 8 hodinoviek priniesol 19 lyžíc. Je to síce menej ako zo včerajšieho, ale v podstate je to nadpriemer, takže čo si budem sťažovať. Spolu mám 179 a teraz budem chvíľu pestovať tekvice, uvidím ako to z nich bude padať tentokrát. Mlieť vývary budem až nazbieram všetkých 360 lyžičiek, aby som mal prehľad koľko ich ešte chýba. :)

kiki2305 a evainfo tohle ocenili.
  7. xhellax

xhellax Perspektivní autor

Stříbro je drahé, lžiček padá jak šafránu.

8. kaolín11

Zářící plíseň dala na půlpolích 23 lžiček.Tak nevím,asi dobrý.Jen bych teda potřeboval pěstovat jiný plodiny.[​IMG] :cry:
    Až teď sem zjistil ,že ponurý květ má stejnou dobu růstu jako plíseň.o_O No nic ,tak dem nato!:)
    Jestli ti netopýři nezačnou dávat něco lepšího,tak jim do toho vývaru přihodím něco ostřejšího!:eek:

9. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Budeme si ukazovat kolik má kdo plísně? xDxD

Lžiček málo, ale času získat je dost, takže já jsem v klidu 8)

dasa1143 tohle ocenil(a).
  10. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Aktuálně nakrmeno 42 netopýrů ze 60, tj. 70%. Chybí tedy 18 x 6 = 108 stříbrných lžic. Při průměrném zisku 10 lžic za sklizeň akční nebo 18 lžic za 8-hodinovku to znamená, že nejpozději zítra večer budu zdobit větev stromku či řádek stonku (budu-li trvat na zdejším názvosloví). Hlavně se pak chci zaměřit na ty slizké příšerky z bažin, které jsou to poslední, co mi chybí do splnění dlouhodobého úkolu (Bažina). A pak jen zásoby, zásoby, zásoby, aby i v dalším (budoucím) děsivém dlouhodobém úkolu bylo z čeho čerpat...

evainfo tohle ocenil(a).
  11. kaolín11

Twinulka Není plíseň jako plíseň. Raději bych se nepouštěl do větších akcí!:eek: Času je sice dost,ale sousedé žádní.Z důvodu mé slabé aktivity všichni uprchli.Proto co si nenahoním sám to nemám. Ale nestěžuji si a nehledám zatím nikoho,protože kolikrát nehraju i několik týdnů,takže by zase vzali všichni roha.
    [​IMG]8)

abc23 tohle ocenil(a).
  12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

twinulka: Horší by bylo ukazovat si, kde tu plíseň kdo má.

13. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Trochu to vypadalo, že hledáš někoho na společné honění, ale v závěru jsi nás utvrdil, že si na to stačíš sám xD:p
    Lžička z rodinného servisu po babičce poslána a ten jeden floren co to stálo vem čert xD Mých 25 nakrmených kousků je koukám hodně špatné skóre a to mám přitom sousedů jak máku o_OxD Asi to bude v pěstování, nebo bych neměla chrápat do devíti i když to jsem si říkala, že z toho kanafasu lezu ještě docela v dobrej čas xD

14. kaolín11

Tak se mně zdá,že někteří hráči z tohohle úmornýho počasí chytli úpal!xD ..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
    Takže asi tak a zbytek až někdy po 22 hodině.:eek:

15. trooperkk

trooperkk Pilný autor

Fuj, akce mi jde jak psovi pastva. Nakrmeno 19 netopýrů. Lžičky šly asi na vývoz ...

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  16. kaolín11

Děkuji za lžičky.Fakt sem si ale nestěžoval,vždy jsou nějaké možnosti jak akci zvládnout.V mém případě to jistí více jak 14.000 ks SH.

abc23 a Trepifajksl tohle ocenili.
  17. angee93

angee93 Rádoby autor

tak u mě nakrmeno 30 netopýrků a z toho vypadl jen jeden TCH jinak BZ a krejcary včera mi dokonce dali parchantíci 3x za sebou 5.000 kr. :D :D :D pak dostali hladovku a hele ZB tak se na ně musí :D

Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  18. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Docela mně vadí, že mi ten netopejr tyká ... Dej vývar ... parchant nevychovanej o_O Jestli si myslí, že je budu krmit i po splnění akce,
    tak to se šeredně spletli, klidně bych je otrávil. Z 5ti posledních odměn byly 3x hrůzokytky :wuerg:

jezule, Trepifajksl a kiki2305 tohle ocenili.
  19. stěby

stěby Hvězda fóra

Tak ještě dvakrát otočím akční a mám ji napěstovanou. Ale poslední dobou se ustálilo 8 lžiček na jednu sklizeň o_O. Takže potřebuju 24 sklizní! Do neděle? To bez SH nedám, a to nedám :mad::wuerg::wuerg:. Místo nervů zítra sednu na kolo a pojedu si vyčistit hlavu - a baha mě nechává klidným ;). A od dnešního večera začínám pěstovat to, co potřebuju, ne to, co po mně chtějí. A kolik potvor bude žrát, tolik bude žrát. Na hlavu se z toho nepostavím :D8).

20. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Chjo... Dneska po ránu 24 lžiček z 200 pidipolí zářící plísně... To jsou blbý 4 vejvary... >:( Stejně to moc nechtěj, na čtvrtýho netopejra jsem čekala dost dlouho :oops:. Ale chápu je, kdybych dostala k jídlu svíčkovou s rozemletým příborem, tak jsem radši o hladu! :wuerg:

Trepifajksl, -Kuteno- a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.