Netopýří noc (10.7. - 16.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Nemohli by ti nezvedení netopejři žrát bez těch pitomejch lžiček??? :mad: :mad: :mad:

2. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Já hlasuji PRO všemi dvaceti prsty:p;) Taky mi ty lžičky nechtějí na farmu:cry:xD

evainfo, maribeja a -Amalka tohle ocenili.
  3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Na noc i zajtra budem musieť sadiť niečo dlhšie lebo keď tie lyžice padajú ako sa im chce.Strašidelná kytica a stonka to istí,ale moc tomu neverím že ich vypadne z jedného zberu aspoň na 5 krmív.Keby tí Drakulkovia aspoň tie svetlušky chrúmali čo mám na ploche,ale nie radšej fajnové a pomleté.xDxD.Snaha sa cení.Že?

4. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Mám 36 vývarů.Chybí 24 (144 lžiček ) ;)

evainfo a Xenie6161 tohle ocenili.
  5. iDavis

iDavis Baron fóra

Čiašenka pruhovaná: Mám 2910. Ideální stav 1096. Plním na 265,5% Hotovo 53,9%
    Strieborná lyžica: Mám 137. Ideální stav 73. Plním na 187,7% Hotovo 38,1%

Keď sa tak na to pozerám, dnes som sa moc nepohol. Budem to musieť nejak napraviť. :music:

6. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Z taj. od netopýrů 1x hroši a 1x cesmína XXl, jinak jen body a1x děs kytka no zatím mám jen 15 nakrmených :)) mele se to fakt dlouho, kdo to nechá až nakonec akce -bude plakat .

Trepifajksl, evainfo a Boty tohle ocenili.
  7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já furt dostávám jen hřbitovní rostlinky... asi sem zlobila neboco... 8)

8. libakos

libakos Polobůh fóra

Netopýrů 28 nakrmeno,přešla jsem na půl pole a vždy kolem 15 lžiček.Dala jsem i 8 hodinovku s SH a teď i na noc . Je ale času dost tak to jistě v pohodě napadá...Ien odměny jsou divné,krmila jsem teď 4 netopýry a samé rostliny:(

Trepifajksl, evainfo a Xenie6161 tohle ocenili.
  9. abc23

abc23 Komisař fóra

U mě ze 17 nakrmených netopýrů ani jedno tajemno.. nejvíc po 5tis kr, bz, tbz, myslím jednou květináč a obyč.netopýři.. to jsou ty náhodné odměny, snad se štěstěna obrátí i na moji farmu
    Momentálně nemám kytky ani padátka .. ovšem netopýři nám tu lítají běžně i na zahrádce.. jeden dokonce loni zabloudil i k nám do ložnice, jooo to byla prča xD

10. stěby

stěby Hvězda fóra

Tak zítra budu mít napěstovanou akční, ale s padátky jsem akorát ve třetině :cry:. Ani osmihodinovky to moc nevytrhnou - to jsem viděl dneska ráno: 14 lžiček, z akční 3 - 14. Ten rozptyl se mi nelíbí, nedá se moc plánovat :oops:.

Xenie6161 a abc23 tohle ocenili.
  11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nakrmeno 27 létajících myší, dokonce daly i nějakou tu tajemničku a body s krajcary. Ale na závěr zase 20x krvavé kapradí. Tak mají smůlu, do rána jim nedám nic, až ráno v práci, třeba si to rozmyslí, když budou mít hlad xD

evainfo, sisinka a Kolomajzník tohle ocenili.
  12. stařenka60

stařenka60 Zelenáč fóra

Kde prosím seženu jabloň temné královny, abych mohla použít XXL?

maribeja tohle ocenil(a).
  13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

V Jackově obchodě, pokud máš dost produktů na výměnu, jinak musíš napěstovat. Nebo získat v Družstvu v některém z úkolů.

Naposledy upraveno: 11/7/17
    maribeja, Trepifajksl a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  14. lase2

lase2 Magnát fóra

to stařenka60 - u Jacka v obchodě :)

edit : Koukám že pechfogl bylarychlejší :)

15. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

>:( ... havěť jedna zpovykaná, žere to stříbrnou žličkou, ale z truhel vypadávají jen samý kraviny, TS nebo TCH ani jedna - jestli to bude pokračovat i zítra, přestanu těm potvorám vařit

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mně vypadl muškát - do polívky. Jo a aby tě to, čaro, nemrzelo, TCH taky, žluté jídelní hůlky.:p

17. stěby

stěby Hvězda fóra

Já dostal 3 baha TS, ale letěly do lišty tak rychle, že ani nevím, co to bylo o_O. Pardon, 1 santalovník zůstal stát, ale možná byl z nějakého předchozího vrhu, sázel jsem toho tam víc.

18. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

Takže po dnešku 4565 akčních kytek a 153 lžiček. Zítra teda dopěstuju a začnu krmit, snad se z truhel něco zadaří. Pak začnu pěstovat do družstva na stonek, takže hlavně plíseň, pohár, rosa, předpokládám, že s tím nebude problém, aby lžičky napadaly. Času ještě hodně.

Kolomajzník, Xenie6161 a evainfo tohle ocenili.
  19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Dneska na akcni nebyl cas, ono ani na ty dlouhodobky, takze velka bida... no jeste ze mam sousediky a zasobu z prvni sklizne, ovsem stale je to tak nejak akorat... na noc zase neakcni, takze za cely den dve akcni sklizne, to teda takhle to moc rychle nepujde...

Vypadavat ma 60 lzic/den, v tuto chvili ma byt 81 (nebo chybet 279 ), mam 155 (chybi 205 ), mam 43% hotovo.
    Stav poharovek : idealne 1213 kusu (900/den ), mam 2104 z 5400 (38% ).
    Zatim uplynulo 22% casu, zbyva 111 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn 60* vyvarem, celkem za 5 hodin.

20. doben

doben Ikona fóra

čarodějko jen jestli jim nepřidáváš do toho vývaru něco, co jim nechutná. Proto doporučuji omezit přísady pouze na ty, které jsou v originálním receptu. A pokud to nepomůže, tak zkus občas hřbitov vyčistit od guána, aby přiletěli ti bohatší netopýři, kteří po sobě zanechávají TS a TCH. U mě zatím zanechali 1 kus TS a 1 kus TCH.

Jinak já mám momentálně splněnou třetinu akce, takže zatím celkem pohoda.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.