Netopýří noc (10.7. - 16.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Už som nakŕmil 10 Drakuliek a dali mi 1 sadenicu,TBS,BS,pomocníkov na 6 hod,4x netopier a grajciare.Čo s načatým dňom?U nás prší ako s konvy nie je hodno ani psa vyhnať a mne nos vystrčiť,len pekne čušať doma vyzerá to na celý deň.

2. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Tak ze 180 pidipolí akční kytky + 2 stáje slizké příšery jen 5 vypadávátek :( Tak i když to otočím 8x za den (s vodou a hnojem), tak při tomhle padání mi to dá 40 vypadávátek denně. Tak to je bída, a člověk nemá šanci akci udělat.

Já k tomu mám naštěstí 12 kouzelných stromů + sousedy, ale i tak to budu mít je tak tak. Lituju ty, kteří nemají stromy a sousedy.
    RT by se nad sebou měli zamyslet, takhle akorát hráče odrazují od hry :(

3. iDavis

iDavis Baron fóra

Ranný zber 8 hodinoviek priniesol zatiaľ rekordný počet lyžíc - 25 o_O

A šťastie bolo tentokrát aj na kolese šťastia, síce by sa mi to viac zišlo v úklide, ale aspoň niečo viac napestujem do desivej noci, popri akčnej. :)

Čiašenka pruhovaná: Mám 2520. Ideální stav 680. Plním na 370,6% Hotovo 46,7%
    Strieborná lyžica: Mám 110. Ideální stav 45. Plním na 244,4% Hotovo 30,6%

4. Lida7373

Lida7373 Stará škola

že je akce jsem zjistila dneska....navíc toho asi moc nestihnu....

spuntka, skalara.v a babina51 tohle ocenili.
  5. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak jsem ráno sklidila zářící plíseň a 24lžiček.... to půjde :)

6. Lida7373

Lida7373 Stará škola

na noc to bude chtít něco zásadního.....

evainfo a babina51 tohle ocenili.
  7. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahoj, 17 hladových drákulů nakrmeno! Jabloň temné královny xxl je supr. Jsem prozatím spokojená - tak ať nám to padá!! :)

8. lott_lott

lott_lott Stará škola

Já chci víc lžiček! ;)

9. Mikeš

Mikeš Titán fóra

iDavis - marně koukám a přemýšlím, co že jsi to na tom kole štěstí vytočil
    za výhodný bonus?
    :DxD

Edit
    Tak to jo, to se mi vážně ulevilo.
    xD

Naposledy upraveno: 11/7/17
    skalara.v a babina51 tohle ocenili.
  10. iDavis

iDavis Baron fóra

@Mikeš to percento je chvalabohu len grafická chyba :D

11. rampusak

rampusak Veterán fóra

A já zatím nacpala jenom 6 hladovců, mám zablokovaný mlýn, do večera toho bude na krmení víc. Co sklizeň to jiný počet, z ranní vyletělo to co včera a pak z další ten sám počet, 25 kousků. Teď čekám slabší várku. Mám super sousedy, opravdu jim děkuji za dárky a že i přemýšlejí, ne kliknou na to první, jste super!!! a moc díky všem. Dášo mám jedno místečko volné a nemusíš posílat jestli nestíháš s dárky ale díky za dnešní letecký express, dopadl tam kam měl. Budu ti posílat do konce akce a mám ještě 3 místečka tak kdyby někdo chtěl víte co s tím dělat. Jde to hezky a při sklizni mám dojem že mám jednu sovičku mazlíka vedle druhé. Tyhle akce joo, líbí se mi. Tak ještě ji dojet do konce a pak bych uvítala zase královnu, klidně obětuju i bahamu na pěstování za její dary. Čágo a ať vám to padá hezky stabilně, hlavně to co má ne net. připojení. Martina

12. alena2220

alena2220 Zelenáč fóra

Šla jsem do akce s natěšením a ejhle. Vůbec mi nevyskakují na poli netopýři. Tak mám po radosti.

babina51 tohle ocenil(a).
  13. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Mám 38 lžiček, vidličky a nože vzal někdo jiný. Včera jsem přišel večer domů, hodil 10 polí, 2x otočil s SH a mezitím zrálo těch zbývajících 80. Na vyrovnání nějaký ten další plevel. V půl dvanácté jsem měl sklízet a hodit plíseň..,no hodil jsem chrupku až do rána. Základní počet byl 12. Za chvíli jdu k lékaři, pak bude první pořádná sklizeň akční, se pak dovím, jak to vlastně padá. Zatím se ve mlýně krčí 2 vývary a čekají na semletí... Víc bobulí nebylo - zatím.
    Od rána perší, tak nejspíše cestou poplavu...
    Alena2220 klikni si na akci a až se objeví infookno, zatrhni si objevování pejrů.

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

alena2220: A nemáš pejry vypnutý?

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Klikni na náhrobek na hřbitově a zapni si netopýry tím zatržítkem

16. stěby

stěby Hvězda fóra

Hm. Ze 177 pidipolí akční tři lžíce. To vůbec není vtipný, totok :cry::cry::cry:. Zřejmě včera sousedka andulí vyděsila RT oznámením, že už bude, a tak se rozhodli v Hamburku schovat všecky pejrolžičky:(. A co my, chudáci, pomalí, teď máme dělat, co? :sleepy::oops::D

17. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Zatím nakrmeno 10 hladovců, a už mám 3 tajemný sazenice! :p Lžiček je fakt strašidelně málo... :cry: Vyskakovací netopejry mám zapnutý, ale stejně jim to trvá, než se přijdou nažrat... :sleepy: Tož všem hodně štěstí při odměnách! ;)

18. angee93

angee93 Rádoby autor

tak u mě zatím 16 netopýrků nakrmených a lžičky zase na nule :) jinak pokud ta pařba nebyla tak by mě zajímalo kdo to na tom hřbitově v noci tak mlaskal a krkal :D jsem tam byla po dvanácté a byla tam někde žranice asi v podzemí nikoho jsem neviděla :D ale něco po mě pořád šmátralo no musím se pak podívat kolik mám kousanců jsem nějaká bledá vysosaná :D

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No, 19 lžiček s osmihodinového ponurého květu taky není žádná hitparáda :sleepy: Ale podle sčotu dobrý, tak zatím nezoufám ;)

angee93 - na to je dobrý kvalitní červený víno (jako na podporu krvetvorby - sice teda nevím, jestli to opravdu pomáhá, ale minimálně tak lze své nasávání odůvodnit před manželem xD )

20. angee93

angee93 Rádoby autor

skalara.v - škoda jen že nepiju :D a manžela taky nemám :D jsem ten typ opuštěné ženy :D víno doma nevedu ale nacpu do sebe bylinkový čaj to bude dobrý :D musím doplnit zásoby na další procházku po hřbitově :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.