Netopýří noc (10.7. - 16.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Alexandria1

Alexandria1 Aktivní autor

A zase akce pro kupování a kupování košíků, protože jinak, ať sázím jako blázen, tak stříbrné lžíce asi rade nějaká straka.. padají opravdu mááálo :( ale košíky kvůli nim rozhodně kupovat nebudu, no ono ani tam lžic moc není :(:(

2. Sabinka1122

Sabinka1122 Zelenáč fóra

• Prosím necituj príspevok pod ktorý píšeš. Stačí,keď dotyčného oslovíš jeho menom, ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*

... AHOJ stanes sa majim susedom? poslem ti darcek lyzicku

aj mne nechapu..4krat

Naposledy upraveno moderátorem: 10/7/17
    babina51, iDavis a marcelina0007 tohle ocenili.
  3. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj Sabinka1122, došlo k prepočtu zvyškov nevyužitých úlovkov v inventári z akcičky "Blázen do rybaření".
    Prosím nevkladaj viac príspevkov pod seba.Keď chceš niečo dopísať alebo zmeniť, použi u svojho príspevku voľbu upraviť, ďakujem.
    Peknú hru prajem

4. abc23

abc23 Komisař fóra

Z půlpolí akční 10ks lžiček.. to by šlo ne? :music:

5. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Nejako tie lyžičky lebavo padajú a mlieť tiež nemám kde,lebo mlyn na farme melie poctivo SK a na Baha zase krmivo pre leňochov ale ráno už bude volný a môžem do neho nahádať tie lyžičky a čiašenku.Mám už 65 tých striebornákov okolo 21 hod pozbieram a dám niečo do rána.Zajtra budem sadiť o 106 a mlieť ak bude z čoho.

6. iDavis

iDavis Baron fóra

Ak sa nemýlim raz sa už pri takejto desivej akcii stalo že vypadávanie padátiek príliš uškrtili a nakoniec sa to rozhodli už behom akcie povoliť, tuším zdvojnásobili vypadávanie. Mohlo by im to napadnúť aj teraz, lebo je to fakt desivé. o_O

7. larelay

larelay Analytik fóra

Nač ta panika zde? Akce začala teprve před pár hodinami. Od minule jsem měla zasetou asi 3hodinovku, nějaké stromy, asi jeden chlívek, vypadlo 15 lžiček nebo co to padá, teď jich mám 60 (poslední setí už bylo bez SH). Voda a hnůj zkrátí kytku na necelé tři hodiny, a do konce akce zbývá přes 140 hodin...Takže si myslím, že kdo se relativně dobře dostane na farmu, tak musí splnit. No a tak nemusíme být všichni první rychlíci...Nejraději mám ty provokatéry, co si vytočí 100 % nebo 200 % do stodoly a ještě dávají screen. Protočím pak kdeco a stejně žádný bonus...ale i tak akci dokončím, holt pomaleji, a na hřbitově si navíc neblokuji plochu pro to, co potřebuji. Takže v klidu, zas až takové terno tato akce podle mne není (ale já ty děsivkové moc nemám ráda a na hřbitov opravdu moc ráda chodím v reálu, má to krásnou atmosféru, je tam klid a člověku to dodá i kus pokory). Ze zdejší diskuse mám dojem, že to je snad akce roku :)

8. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Stav lžiček 47, jinak teď už velká čekačka. Hřbitov celý prozkoumán - párty (žranice) nikde :((

9. -samsie-

-samsie- Perspektivní autor

Ahoj všem, tak bez 14 dní po roce hlásíme návrat k farmě :inlove::D ten rok byl hodně drsný a vyzkoušel na nás snad všechno možné, ale s holkama jsme to nakonec zvládly a jsme tu zpět zrovna v den, kdy začíná takhle super akcička :music: tak se hned vrhneme do pěstování a plnění :D A kdyby náhodou někdo z našich bývalých sousedů měl ještě volné místečko, rády se opět staneme soudedy :inlove: Všem držíme palce a užijte si akcičku ;)
    M+m+m+m

10. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Kolomajzník - dívala ses pořádně? I za tu velkou kryptu na konci hřbitova pod starověkou vrbou? Báli jsme se pozůstalých, tak na to jdem zatím zlehýnka, ale počkej až se setmí, to už nás nepřehlídneš. Jen ty rakvičky a věnečky už zbudou jen umělý. Ale můžeš ty jedlé donést svoje, rádi ti od nich pomůžem aby tě takhle na noc nechytl žlučník. :p

Akce zatím jde, na to že jsem z prvního sběru měla 3 lžičky a teď mám 42 (jen s klasickým hnojem a vodou), super. Vypadá to, že těch 60 denně v klidu dám. Už teď děkuji sousedům za lžičky, je to výrazná pomoc.

11. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Jo akce dobrá uklid jsem skončil tak hurá na hřbitov jen mě nesedí vypadávatka už jsem to 4x otočil a mám 1 lžíci tak nevím.Někde je na hřbitově zakopaný pes.

12. Kolomajzník

Jo, jasně cestou jsem potkala nějakého ježka, ale tancovat moc nechtěl, že se bojí ,že bude naložen do medu :)) No udělám ještě jednu sklizeň na mini polích, zasadím a jdu spát, zítra je taky den :p .Přeju ať se dařííí

13. rijkax

rijkax Aktivní autor

Prvních sedm drákulů nakrmeno a odvděčili se takto - 2x BZ, 2x TBZ, 1x secí stroj na hodku a 2x stromek Netrami. Stromky jsou zasazené - tak ráno uvidíme co z nich bude :)

Edit: tak z jedno stromku se vyklubal muškátovník - juchů 8)

Naposledy upraveno: 11/7/17
  14. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

stěby
    Naopak, nikomu nedoporučuji, aby si dráždil nervy plněním akcí na hraně možností,
    můj výpočet pouze odhaluje tuto hranici a to ještě za určitých podmínek.
    Vím, že jsi to tak nemyslel, ale raději upozorním.
    :)

MatysekKamilek a maribeja tohle ocenili.
  15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nakrmených osm sosavců a mám nálepku. A protože jsem ráno rozeslala kartáče (klasicky jsem zazdila, že začíná další akce, v práci mi to prostě nemyslí), tak jsem to napravila a rozposlala jsem ještě lžičky. Tak dobrou s kobrou, vlastně s létajícíma myšima :)

16. arget31

arget31 Obyvatel fóra

Tak teda nevím, jak se ten mejdan rozjíždí, ale já dneska nikam nejdu. U nás je bouře, že by netopejra nevyhnal. A leje, že přebral i kubikon pod okapem. Brr, tohle není mejdanovité počasí...

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No, to se dalo čekat -.- Všichni budete zalezlí v peřinách a co já tady sama....bez řízků, věnečků, chroustů....Peču na to, zasadím ponurý květ a zalezu taky.
    Lžiček mi padá 12 - 13 ze sklizně pidipolí s akční. Asi si nahodím ráno farmsčot, ať nejsem zbytečně nervózní (to mám pak trhavé pohyby, ztrácím barvu a nežeru :cry:). Tak čau zítra ;)
    PS: u nás ani kapka

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezkou půlnoc na hřbitově :D tak já přišla z práce až teď, mejdan už nestihla, trochu rozpěstovala a na noc dávám dlouhé rostlinky, protože mi padlo jen 23 lžiček :( to musím trochu popohnat. Dopoledne (volno) budu točit rostlinky, odpolední (šichta) a přes noc dlouhé rostlinky pro padátka. Tak uvidím, jak to půjde ale věřím, že joo xD rostlinky se rychleji namnoží, než ten okřídlený příbor. Tak ať to všem hezky padá a pejři jsou nakrmení ;)

19. jaanatrut

jaanatrut Zelenáč fóra

ahojky asi jsem nepozornánevím kde najdu bednu s dárky díky

20. Kolomajzník

jaanatrut- v liště na boku, bedna, vázička - spotřební zboží :)

zejdy66 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.