Netopýří noc (10.7. - 16.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Aha, tak to já podlehla mylnému dojmu, že tahle výhoda se akčního mletí taky netýká :p Omluva všem, které jsem spletla :oops:

evainfo a maribeja tohle ocenili.
  2. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Tak mi na tom dobře hnojeném kousku země rostla celý měsíc mřížovka (doba růstu 1 hodina). Lžiček mi vypadlo celých 3. -.- Ale hned z další sklizně kostního keře jich bylo 7, což na dvouhodinovku není zlý. To půjde. :p

Už se chystám jít nakrmit slepice, aby mi snesly vejce, abych mohla zadělat na rakvičky, abych se mohla zúčastnit hřbitovního mejdanu, abych si ještě něco užila než se na ty hrobečky budu dívat z druhý strany. Trochu trpělivosti prosím.

3. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dovolená se kvapem blíží, i odjezd dětí na tábor, času není nazbyt
    a tak jsem opět zkusila podráždit hada bosou nohou :D :D :D
    a bingo, třetí zatočení a je to doma ;)

napěstováno bude raz dva,
    budu váznout na padátkách ;)
    první sběr 31, první akční 6, 4 modrásky a sousedíci přihodili a mám 49 lžiček to už pomááálu na servis :))))​

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

zahájeno 31 lžiček, teď bylo druhé rozpěstování a ze zbytku jsem semlela 3 vývary. Odměny nic moc, samé BZ o_O

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Vyměním štětky za lžičky. Zn: spěchá :(

6. Baroland

Baroland Ikona fóra

Kde bejvaj ?
    Kolik berou ?
    Maj dnes večer čas ?
    xD
    Jo a může být ta lžíce zednická ? To víš,každej se nenarodil v kanafasu...

Po druhé sklizni 28 - o 6 víc..no potěš.:cry:

7. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

pruhovaná
    na takový obchod ti nikdo neskočí,
    štětek je vždy nadbytek
    ;)
    moc lžiček nevypadlo

8. stěby

stěby Hvězda fóra

Mám rozpěstováno a zasazeno na 177 polích. To je trošku víc, než doporučuje ajtyk :D, takže v poho. Zatím 40 pejrožlic.

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Báro - jsou k mání jen za sříbrné (i když aj zlaté by byly dobré) ;)

Šmarjá - teď na mě vyskočily 4 infookna, že jsem obdržela TBZ, Kr a BZ - ale já nevím za co ? o_O Máte to taky tak ?

Naposledy upraveno: 10/7/17
  10. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Jen se zeptám, za co jsem před chvilkou dostala Bz , Tbz a kr.? Za štětky a lepidlo asi ne když jsou ještě ve stodole. Jinak už je rozpěstováno, ale na noc bude muset růst něco delšího.

11. stěby

stěby Hvězda fóra

skalara.v, lucie1978 - mám to taky. Berte, dokud dávaj. A hned 4x ;):p.

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No, já jen kvůli berňáku, aby po mně pak neskočili :eek: Víme, jak to chodí. Sedřou tě do poslední šupiny -.- A eště mě budou popotahovat za krácení daní (nechcu vypadat pak jak úhoř)o_O
    Mám 30 žliček

13. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Právě jsem se šla optat "vocogou" a vidím, že už je tu víc tazatelů :D. Aby nás pak nepopotahovali za "využití chyby" ;)
    K akci - z akční to kupodivu padá lépe než z těch duchů, snad to vydrží :)

evainfo, marcelina0007 a danielka0000 tohle ocenili.
  14. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Zřejmě nám proplatili rybišky :D :D konečně dopluly do cíle ;)
    minule proměnili jen to chmejří s háčky a kotouči :)))
    z akční cca 14 padátek co otočka, to jde ;)
    13 hladovců nakrmeno ; za půl hodky urá další sklizeň a jsem v půlce ;)

15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, 25 stříbra (z toho 5 dárků), akční roste.

Edit: nakrmeni 2 netopýři = 20x ponurý květ, 5000 TBZ

evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  16. milteska

milteska Expert fóra

jj-to bylo za rybičky Zatím melu 3kusy-na víc nejsou suroviny Na další 3 lžičky mám,třeba to půjde

17. iDavis

iDavis Baron fóra

Aktuálny stav: 42 lyžíc, 1200 kytek. Dnes očakávam ešte 2 zbery akčnej a potom bude nasledovať 8 hodinovka.

18. abc23

abc23 Komisař fóra

Jeden sotva začne a někdo pomalu finišuje xD
    Naštěstí jsem měla zasazenou zářící plíseň na pidi.. plíseň zklikvidována probíhajícím úklidem :D a celkem i s dárky a modrásky 36ks, za 12minut sklízím první várku, tak jsem zvědavá, co k tomu přibude.
    Sousedům se omlouvám, ráno jsem aktivně rozeslala kartáče.. beztak už mají všichni hotovo.. takže lžíce až zítra.. a jsou jenom za 1FL, to jde .. tak se to pokusím nějak vynahradit 8)

edit. tak padly celé 3 padátka .. těch 90ks akční dávám na půlpole, krásně tam vlezly všechny, aniž bych něco bourala .. takže bude 90*7ks do 50min a asi to ještě zopáknu jednou, potřebuji mít do soboty hotovo tak nebudu riskovat :music:

19. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já ubohých 18lžiček...o_O...ale co...teprve začínam, za 5minut budu sklízet první rozpěstovanou várku...a to jsem ještě zbaštila kytku, květináč a ouha, ono to prý nefunguje:wuerg:xD

evainfo, skalara.v a maribeja tohle ocenili.
  20. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak nakrmený 3 netopýrci a dostala jsem 1 + 1 ZB a hrobní květináč :D, wau klidně tak můžou dávat pořád :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.