Nepřátelské převzetí (30.3. - 5.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/3/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. *Lady*1

*Lady*1 Rádoby autor

to by me zajimalo take tohle sami mam taky.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  2. Evina270

Evina270 Rádoby autor

Ahoj já také nic a mám strašný guláš v sázení rostlin..tak jim to opět, nejde..měli by prodloužit akci o tenhle čas...

petaM2001 tohle ocenil(a).
  3. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

Třikrát restart a prd. Sázet můžu, ale jestli mi po sklizni vyskočí padátka je ve hvězdách. No co už včil, jdu to vyzkoušet...

4. Baroland

Baroland Ikona fóra

14:17 -restart a stále jen konvička předpl.pomocníků.Kašlu na to,dám si hodinu pauzu.Už jsem ztratil padátka minule.

petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  5. rampusak

rampusak Veterán fóra

Něco padá ale akci jsem totálně zazdila a tak ji posouvám od zítra. Halt se někdy stane, co už.

6. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Bude nějaký bonusový kód?? :p:p Jako zatím vše v pořádku, ale jako kompenzace budoucích problémů xD

7. -Bekynka-

-Bekynka- Zelenáč fóra

Mimochodem, na ceduli u košíků je výzva abychom poslali košík do vězení, co provedl, chudák?

maribeja, petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  8. Heisy

Heisy Pisálek fóra

U mě taky stále bez časomíry, bojím se sklízet abych nepřišla o vypadávátka :-(

9. Baroland

Baroland Ikona fóra

kuželko máš ikonu hry v "hodinách" ?

petaM2001 a DANKA722 tohle ocenili.
  10. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Jeden vstup do stodoly, abych se podívala, kolik mi toho napadalo a už dlužím 100 diamantů xD Asi prolezu všechno desetkrát, a zazvoní exekutor, vezme mi noťas a bude po akci xD

11. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Kytky na rozpěstování mám, ale nemám časomíru, takže kde je chyba - zatím to nechám být a počkám až se k tomu někdo kompetentní vyjádří..... a asi by bylo slušností potom posunout čas akce ve prospěch hráčů, kterým to nefunguje tak, jak by očekávali, takže tímto žádám modíky o předání výše...... zatím se mi to nikdy nestalo. No, vždycky je někdy poprvé,že? ;)xDxD
    A to, že se mi vůbec nezobrazuje ikonka magického stonku"Tržiště" přikládám tomu, že mi v této akci není co nabídnout..... všechno už mám, takže mě tato akce asi míjí.
    2x jsem restartoval a nic. :oops: Ale nabídka košů podvodníka se rozbrazuje...... takže chyba v Matrixu?? V technických problémech zatím nic.

EDIT: Počítač je pravidelně udržován a čištěn..... nejsem žádný nepořádník a své PC i notes se starám. Ale pro klid duše jsem obojí vyčistil, včetně cookies a stav nezměněn. Takže chyba není na mém PC.

Naposledy upraveno: 30/3/17
    matlafous123, petaM2001 a myš59 tohle ocenili.
  12. myš59

myš59 Vévoda fóra

taky nemám v časomíře ikonu a bojím se sklidit, řádky jsem aktivovala na půl hodky a doufám,že do té doby to půjde :cry:ráno jsem čistila PC

13. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Jasně. Jako vždy mám všechno ;)

Vyčistit počítače ... :music::music:

14. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

tak já nevím :)) mám sklidit nebo nemám :)))) Jede to nebo nejede :D

15. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Kuželka : já mám čisté svědomí i PC, jelikož nejsem bordelář. I když je to zvláštní, ikonu akce stále nemám.

16. babča2011

babča2011 Pilný autor

taky nemám časomíru a raději nesklízím

maribeja, petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  17. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Tak jsem sklidila 10polí a zasela. ZA hodinu se vrátím a uvidím. jestli si to dá říci. Zdá se , že to z toho i padá,ale ty obrázky se mi nelíbí....bojím se, že to zmizí....i to co bylo hotovo.

18. jana895

jana895 Perspektivní autor

Akce mi běží normálně,160 diamantů.Pro začátek dobrý.

19. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

U mne vše v pořádku pajdátek mám 134 a mínus 200 paráda:sleepy::sleepy::sleepy:..

20. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

Nemám ikonu, ale diamanty padaly a kytku sít taky můžu.

petaM2001, evainfo a wenda114 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.