Nepřátelské převzetí (30.3. - 5.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/3/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kytka50

kytka50 Expert fóra

Hlásím také hotovo.Z tajemna na Baha Jezírko pro dráčky mé 3tí.Budou dráčci do úkolu...hurá vivat :D
    a na farmě mě vypadly růžové včely + lištový - oranž.králíci,medvěd,jezevec a 2x žlutí orli.Stromy ze 6 kousků 4x kowahai XXL.
    Mám ráda bezednou bednu
    Finišujícím hráčům přeji at se nevzdávají, naděje umírá poslední :p

2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak jsem zvědavá jestli mi dopadá těch 148 padátek do konce :( včerejší otočka v 11 mi dost chybí. Ale náš měsíční nespavec mi to nedovolil, sotva usnula, mazala jsem taky :), denně řídím auto, nemůžu být nevyspalá, vozím dvě děti... snad příště bude padat lépe.
    jo a s kamarádkou jsme studovali, proč jí to v 96 levelu nepadá... projeli jsme vše. Až dneska odhalila, že nemá aktivovvanou legendu :(, škoda,mohla dát akci celou.... :/ je na tom o mnoho lépe než já.

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

A neskusite to teda dohnat tim, ze akce konci az v 16:00? A doufat ze se jim to povede bez zadrhelu?

Vypadavat ma 165 drahokamu/den, v tuto chvili ma byt 880 (nebo chybet 120 ), mam 1234 (chybi 0 ), mam 123% hotovo.
    Stav lapacu : idealne 16500 kusu (3083/den ), mam 19567 z 18750 (104% ).
    Zatim uplynulo 87% casu, zbyva 17 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn 25* Pytlík s drahokamy, celkem za 125 minut.

4. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahojky, konečně jsem se prokousal stránkami hry a mohu sem dát své krátké resumé: akce ukončena v neděli večer, kdy jsem přišel z práce, hm, pak jsem zjistil, že jedna otočka akčních byla zbytečná...
    TCH farma - červení bobři, oranž medvědi, zbytek jsem milosrdně zapomněl.
    TS farma - lokvát a oskeruše xxl, 1 břek
    Baha - 3 červené pandy
    bahastromy - nolina, 3 x baobab v různé formě, xxl guava
    v sobotu jsem si částečně pomohl několika otočkami vytuněných růží a bavlníku. Bavlník zklamal s padátky, dokud jsem jej dával jen zkrácený, tak to šlo, ale s Sh? Darmo mluvit - méně než růže.
    Jinak jsem si dal baha téměř do stejného stavu, je jiná sestava stromů. Farma je také trochu jinak - chlévy. Objevil jsem, že mám dvoje oranž lišky a já na ploše měl jen základ. Ó, ten poťouchlý němec!!!
    Díky všem sousedům za poslaná padátka!
    Gratulka všem, co nebrblajíce, dřeli dnem i nocí a své dílo zdárně dokončili. Gratulka i těm, co sice brblali, ale nakonec svou pílí akci splnili a toho lumpa v šatlavu strčili...

5. lejipa

lejipa Aktivní autor

právě dokončeno :D uvidíme co se vyklube :p

6. papulice

papulice Veterán fóra

tak aspoň jedna radost,z tajemných mě navštívil bizon,jinak vše lišta i stromy,nechápu že někdo má už tři dráčky a mne pořád míjí!!!:(opravdu v 99 lvl potěší papoušek nebo opice o_O

7. helik006

helik006 Rádoby autor

Dnes odpoledne jsem zdárně dokončila. Ale pořád mám pocit, že mi to padá nějak méně než dříve...možná to i jinak padá v průběhu akce, asi si to začnu zapisovat. V předchozích akcích jsem občas použila kaštanový řádek, abych z 1 plochy získala asi 45 padátek (z pohopolí) nebo jen SH bez řádku a to jsem z obyčejných polí 2x2 měla tak 30-35 padátek. Při poslední sklizni mi z polí 2x2 na divoké louce vypadlo 17 diamantů a na lesní mýtině 16 (a to tam mám 3 JC) ...už na začátku akce jsem psala, že se mi zdá, že zlepšení legendy na 29/30 vedlo spíš k menšímu vypadávání...

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

helik006 - záleží asi na tom, na kolika plochách se pěstuje a na požadovaném množství vypadávátek. Podle toho je zřejmě nastavený nějaký koeficient vypadávání ? Muselo by se to porovnat s podobnou akcí (5 pěstovacích ploch, cca 1000 padátek, možná i počet a doba růstu akční kytky?). Ale třeba kecám...a funguje to jinak - to ví jen RT. Taky se mi zdá, že to padá hůř, ale pohled do stodoly mě přesvědčil, že tomu tak není - alespoň u této akce (už mám padátek už o hodně navíc).

9. milostivas

milostivas Znalec fóra

akci jsem skončila v pondělí,přes den jsem dávala akční a na noc čtyřlístek,padátka padaly tak nějak pozvolna..ale od dokončení už jich mám naskrbleno dalších 537,už jedu jen čtyřlístky,lesní jahody a svízel do úkolů...jo a v mínusu jsem 38 600 ale vůůůbec mě to neštve :)

10. helik006

helik006 Rádoby autor

skalara.v - tak jasný, z jedné akce se moc usuzovat nedá. A z jedné sklizně (kde mi toho napadalo celkem málo na to, že jsem měla obě plochy plné karafiátů, teda krom arboreta+výrobny+zvěřince na lesní mýtině) už vlastně vůbec. Jen mě těch 17 a 16 dost překvapilo, když je to vlastně polovina toho, co mi padá normálně. Celkem jsem si zvykla začínat akci sklizní karafiátů, tak snad nebudu muset hledat jinou plodinu...

Já naopak mívám většinou pocit, že jakmile dokončím akci, tak se s padátky roztrhne pytel, ale tentokrát to na velké přebytky nevypadá (což mi samozřejmě nevadí).

Ale samozřejmě jen RT ví, jak přesně je to padání nastaveno.

Aktuální přebytek padátek je 63.

11. *-farmerka*-

*-farmerka*- Rádoby autor

Já také hru skončila, akorát nechápu proč když kupuji vodu, nebo někam jdu jedu pořád do mínusu.

12. tatana60

tatana60 Rádoby autor

Ahoj faemáři,
    ač pěstuji jak o závod,dávám růže i karafiáty,drazí sousedé mě zasílají dárky,jedu na všech plochách a bohužel chybí 80 padátek.Bohužel pokud si asi nekoupíš koše a ostatní,tak nesplníš,nebo opravdu nevím.Hra se mě vůbec nelíbila.Hezký den

Japtiška tohle ocenil(a).
  13. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

tatana60: obvyklá otázka, jaké procento máš u runy živoucí legenda?

petaM2001 a milostivas tohle ocenili.
  14. nyda

nyda Rádoby autor

Vypadává to mizerně, vypadlo mi sice jedno dokonce i z mrkve, ale zase jindy jen pár kusů s drahých, kvítek mám dost ale ještě mi chybí 2 dílky(80ks), pochybuji že takovým tempem to ještě do konce vypadne, runy mám zlaté asi to nemá valný vliv, vypadává mi toho víc na bahamách než tam.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  15. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Ahojky tak konečně sem ho pomohla zabásnout,syčáka jednoho :music:.
    Všem co ještě dodělávají přeji hodně štěstí

16. gegeruša

gegeruša Pisálek fóra

Gratuluju všem úspěšným, jsem právě na 22 z 25, díky nedostatku vypadávátek a dnes se před koncem akce nejspíš na farmu nedostanu.

petaM2001 a Helena1313 tohle ocenili.
  17. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

Ahojky tak to vypadá že bud to dodělám zodřeníma ušima nebo si budu muset ještě 30 kousků diamantu koupit abych měl splníno jinak přeji krásný den a zbytek hry všem.

18. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Tedy ani já nevím co s živoucí legendou dál? Když kliknu na legendu na stromě , ukáže se obchodovat,ale nemám s čím. Jak mám dál postupovat? Díky .

19. ju.no

ju.no Aktivní autor

jana.zape v družstvu si najdi úkoly Výstava nebo Soutěž zemědělců, tam doplň zvířata/plody a rostliny, za odměnu získáš upgrade poháru, který poté vložíš do stromu moudrosti

A k akci - sice jsem před pár stránkami psala, že tajemno neřeším, ale o tu velkou radost se s vámi musím podělit! Kromě oranžových medvědů, chameleona a sovy na mě vykoukly i oranžové slepice! Po tom jsem celou dobu toužila!

20. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj ju.no,
    jen trochu doplním, poháry před umístěním do runy musí být v inventáři. Pokud budou na ploše, tak se nic při kliknutí na legendu neobjeví. Při získání dalších vylepšení pohárů stačí opět jen kliknout na legendu a z inventáře se pohár přesune .

kiki2305, petaM2001 a milostivas tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.