Nepřátelské převzetí (30.3. - 5.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/3/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ria30.

Ria30. Guest

Přemulka, Pozor prosím odkiaľ píšeš, po novom nie je dovolené písať na fórum z dvoma nickmi(t. j. mať dve a viac identít)
    Používání více identit
    Ak sa ti skutočne nedarí nájsť dekorácia, jedine podpora môže pomôcť

Edit: nz, hlavne aby si chybku nezopakovala, za banána to nestojí;)

Naposledy upraveno moderátorem: 4/4/17
  2. Přemulka

Přemulka Pisálek fóra

díky za upozornění, už jsem si taky všimla že jsem psala z jiné

3. jarka112

jarka112 Vážený autor

nudná,nezáživná akcia,ale dokončená ;)
    už aj ja stonkujem

4. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Přeji klidný a pohodový den, tak jsem tady s dalšími výsledky, tentokrát jsem zasadil přes noc řepku a zelený čaj, tedy něco na kratší dobu a dosáhl jsem těchto výsledků:
    LM - 116 políček - 20 padátek - běžný standart jako u vytuněných růží
    HL - 141 políček - 9 padátek - na největší ploše a největší pokles, hlava mi to nebere
    DM - 132 políček - 19 padátek - stejný výsledek jako u vytuněných růží
    BAHA - 99 políček - 18 padátek - o 5 padátek více než u o skoro 2 hodiny delší mochyně
    DP - 106 padátek - 17 padátek - stejný počet jako u mochyně
    Celkem: 83 padátek
    , výsledek poměrně překvapivý, protože za stejných podmínek pěstování ( jen s vodou, stejný počet polí, stejné stromy a chlévy a výrobny) dosáhly kratší plodiny (řepka, zelený čaj) skoro stejných výsledků jako delší plodiny (růže, mochyně). Vzhledem k tomu, že mi napadalo více kamínků než potřebuji, tak si mohu dovolit experimentovat, takže na plochách bude chřest a leknín a večer to srovnám s výsledky včerejší odpolední sklizně.

Jinak si dovoluji oznámit, že LaSyčák už obléká slušivé tepláky a dýchá čtverečkový vzduch, prská a dožaduje se zaplacení jakéhosi dluhu, ale je mu to na starou belu platné.Soudce Lynch se tváří nekompromisně a uvalil na něho zostřenou vazbu ( asi LaSyčák v touze něco ušetřit nabídl menší všimné než si soudce Lynch představoval);)xDxD

5. -pinpi-

-pinpi- Rádoby autor

Tretia hlúpa akcia s padavkami ktoré nepadajú.

6. babina51

babina51 Veterán fóra

Zdá se mi to nějak postavené na hlavu,akci mám skončenou a jen tak pro zajímavost jsem zasadila vyšlechtěnou cibuli a vypadlo o polovinu víc vypadávátek než při akci i ze stromů to bylo stejné.Apríl už přece skončil a nebo se teprve vrchnost probudila ze zimního spánku.Doufám,že při další akci budou víc čilejší a popustí uzdu.
    FA107.....BAHA337

7. papulice

papulice Veterán fóra

uf uf také hotovo,stonek v nebi a maká,ani sem v to nedoufala,ke konci sem pěstovala jen akční a přece to dopadalo,děkuji i sousedům za dárky,sice můžeš dostat až 20 dárků a já někdy nedostala ani 7,ale i tak díky,přeji všem kdo ještě finišují aby se jim dařilo...

8. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

tak dekorka už je ve stonku, nevím jestli díky podpoře, nebo mi naskočila až ted

9. abc23

abc23 Komisař fóra

Zdravím, taky jsem si vyhrála svou farmu zpět ;)
    Přebytek akční 2ks a 20 diamantů.
    Tajemno až si vzpomenu vytáhnout, třeba bude aspoň jeden pěkný kousek..
    Artyčok jsem nestačila sledovat, nezapisovala jsem nic ale padalo to slušně :) 2 dny bída z bahamky ale dnes ráno to padlo i z té akční, takže komu chybí poslední kusy , nezoufejte určitě to dolítá.

10. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

Přeji krásné poobědové odpoledne. Já jsem na noc zasadil růže na tři plochy na pidipole, zalil a brzy ráno si přivstal, abych akci zdárně dokončil. Z každé této plochy mi vypadlo 6 ks ( legenda 26/30 ), na baha o něco víc. Ukončení se nekonalo, zasadil jsem to nejdelší, co mám - pórek, a to by bylo, kdyby mi těch posledních 6 padátek nepadlo. Minulou akci jsem končil hodinu před koncem, teď to snad bude o trošku dřív. Tak ať se všem farmářům daří :)

11. Ria30.

Ria30. Guest

Ahojte,
    tak ja som doteraz čakala na posledné potrebné diamanty a ono to vypadlo presne na chlp :)
    Rada by som poďakovala hlavne svojim susedom aj nesusedom za pomoc.
    K mini hre asi radšej no comment, viem si predstaviť aj lepšie využitý čas ....
    Pri zdobení koláčikov sa moje detičky zabavili, tuto pri hľadaní perly by boli len sklamané :(
    No a čo sa týka dlhu, aj napriek tomu, že som sa snažila mi to aj tak trošku ušlo :p [​IMG]
    Šikovnejším blahoželám. Všetkým, ktorí ešte bojujú, držím silno pršteky k úspešnému dokončeniu.
    A môže sa ísť do práce, tak tu buďte dobrí
    ;)
    Pekný dník prajem

12. Filipov

Filipov Pilný autor

. . . taky komplet hotovo - jenom mi pořád zůstává nějaký dluh u toho syčáka, teda La-syčáka. :p

13. immortal67

immortal67 Expert fóra

No zlatý arboreta z nich to padá víc jak z plodin z každého běžně 4 kusy.Jinak Byznysrama začíná každou hru s vypadávátky čím dál víc tlačit do nákupu.Dřív jsem měl splněno běžně dva dny před koncem,ted s LV 124 mám co dělat abych to dal.A pokud by to neprodloužily do zítra tak bych bud dokoupil,nebo to neměl.A oni ví,že bych dokoupil a proto u mě mají hvězdičku (ten co dokupuje a myslím,že nejsem sám co to pozorujou,že po každé akci kterou nakonec dokoupím v té příští padí zase o něco mín)a na vypadátkách škrtí.A tak si zpívám zoufale NEPADÁ,STÁLE NEPADÁ ČO JE S NÍM,JE MI BIEDNĚ.

14. -bořek82-

-bořek82- Zelenáč fóra

Ahojky, nevím jestli to tu někdo už psal, ale dneska jsem náhodou zjistila, že poplatek za používání mlýnu se nepřipisuje, když kliknete na lasičku a máte stav 0 drahokamů a kliknete dej 1 - hodí vás to do mlýna a nepřipíše nájem! Nevím jestli jde o chybu nebo to prostě tak je :)

Jinak vypadávátka hrůůůůza... mě vypadly za všechny políčka jen 25ks!!! jinak druhé kolo za karafiáty 22ks a za stromy celkem 14ks... jako fakticky nevím jak je to nastavené a jak to děláte vy ostatní, to by mě fakt zajímalo, ráda se přiučím :) Co mám dávat za marmelády a koláče, aby mi to skákalo horem dolem? Díky Bořek :)

15. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahojky -bořek82-,chce to citróny,anebo dokoupit.Tentokrát a po prvé nesplním.Nekoupila jsem koše a nedokoupila padátka.Z jedné plochy vytuněné karafiáty z pidi políček 20kusů,tak takhle se mi akce nepodaří.Přeji všem ať akci dokončí.M

16. myš59

myš59 Vévoda fóra

Koukám,že i tady není na každého stejný metr :cry:,tak, jako v reálu:cry:,vid Rijko.?, Jinak už chybí jen 146 lesklých, snad to dám, čas je ještě 24 hodin;)

evainfo, petaM2001 a bursuk59 tohle ocenili.
  17. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

chybí posledních 11 vypadávek
    tak to dám. a konec

perla 0ks dluh asi -2200
    no co už

evainfo, petaM2001 a Apachie1 tohle ocenili.
  18. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Akce hotová :music: perlu se mi nepoštěstilo ani jednou odtajnit a dluh zatím -2100 xD

19. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Přiznejte se, kdo prodal tomu syčákovi vlastnické práva,moji Farmy?:D;):D dřu se jak otrok,aby už konečně nasával do plic mřížkovaný vzduch. Ještě dvě otočky akčních a bude tam, kde patří

20. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Tak hlásím hotovo,příšerná hra,odměny taky pro zlost,vše do lišty.>:(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.