Nepřátelské převzetí (30.3. - 5.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/3/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Doufejme, že to bude padat a není to apríl

2. dana9494

dana9494 Analytik fóra

farmík84 - drž sa, skoro sa uzdrav, skorý návrat domov a všetko s úsmevom na tvári:inlove:

A taký malý dotaz - keď nebudem akciu robiť, nedostanem sa do mlyna?, resp. pôjdem do nejakého mínusu? alebo musím dať točiť mlyn na celú dobu akcie? a čo sa stane po ukončení akcie s tým mínusom?

3. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

Tak všechny zdravím v těchto krásných slunečních dnech:inlove:;)................ Jak tak koukám tak je to co raz horší a náročnější :cry::cry:,,,zřejmě si vůbec RC neuvědomuje že tuto hru vesměs hrají dospěláci kteří chodí do práce a bohužel tím takovou to akci absolutně nestíhají pokud nekoupí materiál..................opět je to pro mne k ničemu na 12hod. směnách to prostě nelze.Všem kdo se pustí do akce tak držím pěsti ať to výjde,,,,a přeji krásný sluníčkový víkend a s tím hazardem to zase tak moc nepřehánějte.xDxDxDxD A Farmík84: ať to dopadne jen a jen dobře........takových akcí ještě bude:pxDxD

4. ssasulka84

ssasulka84 Aktivní autor

Ahoj, dočítala som sa na iných fórach že je to len aprílový žart a netreba si z toho nič robiť koľko budeme v mínus eale ja som pre istotu nastavila mlyny a vodu budem cez pomocníkov kupovať :D

Farmík84 skoro sa uzdrav

5. ritterca

ritterca Stálice fóra

Tak jsem prolétla tajemné sazeničky a výběhy, sice jsou tam věci, které nemám, ale už tak mám přeplněné plochy, ani základní zvířata po jednom kuse se mi nevejdou, natož ty z výběhů. Jo, kdyby byla možnost získat kaštan, tak neváhám, ale takto se pustím pouze prvních tří úkolů. Alespoň se nebudu nervovat, že akci nestíhám. :D

6. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

rebelka1958
    já bych neházela flintu do žita,
    alespon co se týká pěstování akční,
    když uvažuji rezervu na tvé podmínky = 72 hodin,
    tak potřebuješ pěstovat na 432 pidipolích, tj asi 3 plochy
    a to bys k dispozici měla mít

7. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p aprílová akce ... ono se to jako vždy nějak vyvrbí ... aspoň si budu moci porovnat jak to padá bez prémia, které mi předevčírem skončilo, zda budu i tak "v normě" nebo to bude s padátky větší napnelismus

8. karbar

karbar Vévoda fóra

No, nasadila jsem stromy a ty tam zůstanou asi až do neděle večer či do pondělí do rána.
    Ještě uvidím. V pátek jedeme slavit narozeniny, takže farmu asi nebudu ani předělávat. Možná jen jednu plochu na rozpěstování.
    Pak se asi nejdříve podívám sem abych zjistila jak se Vám daří akci plnit.

9. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Tak farma je nachystaná na převzetí,skořápky nemusím,vždycky si vzpomenu na lidi co se nechali obehrát :(

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

rebelka1958
    Zkus pohopole, když budeš v rachotě :D

11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tentokrát se aprílový žertík opravdu povedl, většinou jsme to prokoukli velice rychle.Zarážející je, že by nás dnes ani nepřekvapilo, kdyby to mysleli skutečně.... 18 tisíc kytek je dost, ale i na třech plochách se dají dobře zvládnout a mýtinu a prales můžu nechat, jako vždy, v původním stavu.
    matlafous, máš to v kapse, ranní ptáče, které skáče i po celý den, má výhodu proti nočnímu ptáku, který ke všemu ještě část noci a dopoledne relaxuje;)
    skalaro, takové období už tady kdysi bylo. Ať jsme v akcích pěstovali jakoukoliv kytku, tak měla charakteristické listy. A obsah THC byl u tvůrců a tím i v akci vyšší, než je u dnes prodávaných výrobků, které si ty listy jen namalují na etiketu:)

Naposledy upraveno: 29/3/17
  12. llew65

llew65 Vážený autor

Skořápky - pokud prohraji, dostanu odměnu, pokud vyhraji tak také. Co to je za logiku, když je odměna stejná? Jen další zbytečné klikání navíc. Stejně jako nesmyslné dodávání jakýchkoliv předmětů vyskakujícím postavičkám, zase zbytečné klikání, které zdržuje. Ne každý hráč má možnost sedět u pc dlouhé minuty a čekat, kde se kdo objeví, aby mu předal nějaký dárek? Když je ve hře možnost objevování postavičky vypnout/zapnout, proč nemá hráč možnost si vybrat, jestli chce dárky předávat jednotlivým klikáním nebo najednou? Tohle jsem nikdy nepochopil, když v družstvu, kde se dřív muselo dodávat po jednotlivých položkách, dnes existuje tlačítko dodat vše najednou. Tam nám to RT zjednodušil, tady to zbytečně komplikuje. To je stejný opruz, jako kdybychom ve mlýně mohli akční produkty mlít jen po jednom kusu...

13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

rebelka,moc zkušenosti s pohopolí nemám, vlastně skoro žádnou. Ale pokud je akční kytka na šest hodin, tím i srovnatelná s paprikou, tak mně to vychází při použití vody a hnoje takto:
    [​IMG] naženu tím určitě vypadávání, ale kytky asi né, i kdybych vymýtila na farmě všechno. Když jsem uronila kapičku tak vyrostou za 7 hodin, když se dodá kytice a vánočka, tak za 4 hodiny.Když je kratší rostlina, tak se asi vyplatí ji na poho dát...mám něco napěstováno a celkem slušný přísun vypadávátek a podle možností se budu snažit akční na malých polích dopěstovat.
    možná, že neznám všechny finesy, které poho přinášejí, ale stále mně vychází přijatelnější rychle napěstovat na malých polích třeba s prostoji, a pak se zaměřit na vypadávátka. :)

14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

GordonSargent Nedesi me ani chlupati (v podobe husy, ktere patri zakroutit krkem xD ), ani zlodejska lasicka (vsechno co mam v bedne stejne neunese), ale ta ubijejici monotonnost... oset akcni, cekat, sklidit akcni, oset akcni, cekat.... to si radsi vezmu 24 hod. kupon a budu celej den tocit rerichu nez tohle!
    Pche, ale co vlastne, vsak DANKA mi nasadila tuhle brouka do hlavy, toz budu provadet deratizaci :p;)
    Btw prvni sklizen artycok a v poledne uz bude sklenik k dispozici pro org. bavlnu, tak budu zhavit mixer.

15. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

Tak já do akce taky jdu a uvidím co půjde co se stíhá hlavně ty vypadávátka at padají jinak přeji všem farmářům krásnou hru.

16. AnickaKar

AnickaKar Pisálek fóra

Do akce jdu, ale pořád nevím jak se budou počítat ty drahokamy - když budu 200 v mínusu a sklidím 50, budu pořád v mínusu a nic neumelu. Nebo se budou sčítat sklizené jinam než je dluh.

17. ritterca

ritterca Stálice fóra

llew65: Jenže ty nikdy nevyhraješ :D

milostivas a babina51 tohle ocenili.
  18. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásné ráno všem. Včera jsem byla u dcery hlídat Adámka a večer jsem zasadila bér, ať dozraje, než přijedu ráno domů. Přijela jsem domů, viděla ze mám plný stonek, tak jsem si vzala kombajn na 3 hod., sklidila stonek a pak mi tak nějak bliklo, že má dnes začínat akce. Tak jsem tady a koukám, co mě čeká. Jsem ráda, že to odnesl jen ten 3 hodinový pomocník. Vše ostatní zůstalo na poli. Huráááá, nějaké padátka do začátku budou. Akce se mi líbí, hodně padátek, hodně pěstování, ale máme všechny plochy, tak to zvládneme. Hlavně, že je v odměnách řádek na stonku. Ten mám hodně ráda. Tajemno v odměnách? Lišta je bezedná, tak to bude kam ukládat a nikdy mně tam nečeká žádné překvapení. Už jsem si na to zvykla. Tak mně napadlo, že ještě by se vešel nějaký ten slon. V minulé akci to byli samí lenochodi. Teď vážně, fakt se moc těším na novou akci. Všem nám držím palce, ať to dáme a ve 14 hodin hurá na to.

19. myš59

myš59 Vévoda fóra

Krásné ránko, po včerejším krásném dni/byla jsem v práci/ dnes pošmourno, ted ráno jsem zrušila všechny dekorky na plochách/ručně/ a dala pole s 5 hodinovkou, zbytek zrálého čeká na 14 hodku. Při této akci jsem se rozhodla po 14 hodině vše sklidit, rozpěstovat a dám vše pryč, Nechám po rozpěstování jen pidi pole na všech plochách,abych měla co nejdřív napěstováno, páč mne zas čeká dvanástihodinový víkend.I ty lasičáky vypnu ,aby mne nedráždily,a pokud nebudu mít vše, nedám mu ani jeden drahokamxDMlýn naperu na celou dobu at mele SH;)Na skořápky se těším,páč v reálu bych je nikdy nezkusila ,ale tady ,to bude švanda s pohotovostí očí xD

20. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

Čauky, akci jedu, jako vždy, jen doufám, že nebude na padátka tak skoupá. Vždy jsem měl něco navíc, ale poslední dobou - bída.
    Včera jsem si všechno porichtoval , připravil a na hlavní dozrával vavřín na pohopolích. Byl čas na sklizeň, tak jsem ulehl s knihou a posléze zatuhl a ehm, teď jsem zjistil tu pohromu. Tož jsem zvědav, co z toho vavřínu vypadne. Bude to chtít, možná, nějakou zelenou dotaci. Asi zašlu kolkovanou žádost na MŽP, mohli by se pochlapit.
    Jdu se projít, cestou vezmu nějaký ten žvanec a ve dvě se těším... Jejda, snad to bude tentokrát gut! Ne jak ty minulé akce:oops:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.