Nepřátelské převzetí (30.3. - 5.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/3/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Tak já tu řeším když to mám skoro hotovo, jestli to "-"nahoře jde nějak dohrát do 0.

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  2. larelay

larelay Analytik fóra

Je mi fakt líto těch, kdo téměř v každé akci visí na padátkách. Osobně bych doporučovala shánět při OaD J. Citrony, protože co je mám, tak padátka nemusím řešit. Naženu to z první sklizně, kdy mám dlouhodobky, na noc občas dám místo akční taky něco delšího, a je to naprosto bez stresu. Chápu, že je sehnat při OaD není snadné, ale není to nemožné. Minule jsem tuším tři měla za tři výrobny na Baha - a vím, že se dají sehnat i levněji, když má člověk kliku a natrefí na dobrou nabídku v lodi, ale na to nemám zase čas u hry tak vysedávat. Ale chci tím říct, že to není nemožné a není to o investicích. Osobně kupuji jen pomocníky na měsíc a většinou každý měsíc velký balík SK. Tím se trochu krejcary naženou, hlavně když se šlechtí nové zvíře. Ale zase kdo má čas, může i bez SK třeba obchodovat na trhu (dřív jsem to dělala a šlo tak vydělat dost), nebo holt točit třeba oves nebo pšenici či co, na tom se dá trhnout hodně (ale je to vopruz). No ale zase je to cesta k Citrónům. Samozřejmě jich musí být víc, možná má někdo vyzkoušené, já bych to viděla minimálně na 15. Nejde je sehnat hned, ale pomaličku, jako strategie to myslím není od věci. Každopádně mi to přijde jako lepší, než přešlapovat na místě a být s každou akcí stále víc zklamanější. Plus jsou tu i jiné tipy, jak hrát a vyhrát, to mixování a šlechtění ve skleníku určitě není od věci, kdo má na to čas a baví ho to...Tak přeji všem, ať to padá líp, ke konci akce mi přijde, že se to vždy o fous zlepší. Krásný den všem.

3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

larelay: JC je sice dobrá cesta, ale základ je udělat věčnou legendu, pokud prostě není ta, tak je to čistá alchymie s poháry.

4. larelay

larelay Analytik fóra

pajda361: samozřejmě, já to brala za takový základ, jako čištění zubů po ránu, že jsem se nad tím ani nepozastavila. Ale vím, že tu co akci vysvětluješ, ptáš se, radíš, a stejně si hráči nedají říct...skoro až marná práce, ale občas se někdo chytne...takže to není zbytečné.

milostivas, skalara.v a petaM2001 tohle ocenili.
  5. lott_lott

lott_lott Stará škola

Tak ještě třikrát a bude hotovo - čekám na padátka, ale myslím, že můžu být v klidu - času dost :) Kdybych si prvně za dobu hraní nekoupila premium s možností uložit si plochu, tak bych akci nedělala. Všechno bourat a potom dávat zpátky mě nebaví a tohle byla hrůza kytek :wuerg:

6. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

pajda - a to ta Legenda nemusí být ani hotová, já ji mám 25/30 a dodělala jsem všechny poslední akce které byly o padátkách bez kupování za reál, bez Citrónů, mixů i šlechtění. Jen díky Legendě a sousedům (a kombajnu a MJS, ale to neovlivňuje padátka). A tuhle dodělám taky, sice až zítra, ale bude. Vím že ty to víš, píšu to hlavně pro ty co si stěžují že nepadá a nepadá, nebo jedině za reál.

A taky chci už několik akcí poděkovat hráčům Druid.Panoramix a Tassadar11, že do svých příspěvků v akčních vláknech pravidelně píšou ideální stavy padátek a rostlin k tomu času. Samotné se mi nechce ten prográmek ani stahovat, takže využívám jejich příspěvky pro porovnání jak jsem na tom já. Díky Vám moc za tyhle informace.

7. trombón

trombón Pisálek fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. Příspěvek je tvořen zbytečnou citací bez vlastního obsahu, jedná se tedy o spam
    Proč je padátek opět tak zoufale málo???

Naposledy upraveno moderátorem: 3/4/17
  8. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Tak jsem konečně i já poslal toho la-syčáka do lochu a po zásluze rovnou na doživotí.
    Bez možnosti předčasného propuštění za dobré chování a bez nároku na amnestii.
    Ať si to tam užije.
    Ještě nikdy jsem snad žádnou akci nedělal s takovým koprem, jako tuto.
    :cry:

9. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) tak hlásím taky hotovo, ale tahle akce mi fakt vůbec nebavila. Nemám ráda, když ze mně někdo dělá blbce, na to stačím samaxD a la-syčák ho ze mně dělal celou hru :mad:Mimochodem ten mínus mi na farmě už zůstane?:eek:Tak hlavně aby to nechtěli RT zaplatit kešxD

10. pajda361

Mikeš, kdy to tvoje doživotí přežil, tak u mně dostal ještě 25 let navrch. Žádat o předčasné propuštění může po 50 letech a amnestie se neuděluje.

11. trombón

trombón Pisálek fóra

minihra je zbytečná,jen se prohrává

12. abc23

abc23 Komisař fóra

Jee tak já jsem dle chytré tabulky s akční i padátky shodně na 92,1% :D:D Tak to se mi ještě asi nestalo, sice se to táhne ale mám to tak nějak v rovnováze či co.. :music:
    Noční artyčok nebo cibule dotáhne padátka a ráno zasadím na 496 pidi polích akční, umelu 5 pytlů a s akcí končím.
    Taky mě teda nijak nenadchlo to zbytečné dění okolo.. někdy je méně více !! -.-

13. Brumík

Brumík Aktivní autor

pajda361 : Ano taky mám dojem, že jsme to tady už řešili-legendu. Mám 15%. Možná kdo tu vysedává pořád a má čas na všechno, klobouk dolů a přeji mu to. Ale myslím, že by to mělo být splnitelné pro každého. Byť s větším úsilím. Chápu že stížnosti tohoto typu jsou pro ostatní otravné. Leč my jsme zde také- my otravy :) Už jsem vícekrát psala, že občas jsem chodila k dceři na farmu a jí padátka lítala i z obilí a mě skoro nic. Chytrým hlavičkám přeji, ať se jim daří. Je dobré, že občas hodí někdo něco do placu a podělí se o vychytávky, jak zlepšit hru. Proto prosím ostatní, buďte k nám věčným stěžovatelům tolerantní, máme na to právo. Zrovna jako vy si pochvalujete že máte téměř hotovo, zatím co my skřípem zubama a nechápem, jakým kouzlem se vám to povedlo.Pokud nemůžete nám pitomečkům pomoci, tak si nás prostě nevšímejte a já vám za sebe slibuji, že si nebudu drtit zuby kvůli vaší radosti, že plníte na 120% a budu přeskakovat vaše příspěvky s jásavým textem... A stejně tahle hra je ta nejpraštěnější co jsem tu kdy hrála. A já dělám co můžu :) Děkuji za pochopení.

14. Dela76

Dela76 Aktivní autor

Ještě mi chybí padátka na 5 pytlíků,tak snad to uvalím než akce skončí..hlavně nezapomenout dát na noc něco delšího

15. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Brumík: Ahoj... myslím, že většina hráčů je velice tolerantních a samozřejmě máš právo na svůj názor a i stížnost. Píšeš, že potřebujete pomoci a stejně i po několika akcích, kdy ti to nepadá máš legendu na 15% i přes to, že se neustále a dokola píše: "legenda je základ a to min 25%". To je jako by si říkala ten chleba je suchej a odmítala si ho namazat máslem co je na stole. A při dalším soustu opět ten chleba je suchej ,-) Takže budeš stále skřípat zubama dokud si ho nenamažeš... zřejmě tě to stěžování baví ,-) Jen můj názor ,-)

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem zjistil, ze po dohrani akce (vcera pred pulnoci) uz se jaksi na stav padatek nedostanu, takze pockam az nebude -500 perel svitit z listy :)
    Uz myslim ze by melo byt jasny jak se zadari nebo ne, ale stonek teda stoji za to, pekny vynos za den (no level na baha je vysoky cislo), tak skoda nestihnou, ze?
    Nezapomente ze se akce o 2 hodiny prodlouzila, ovsem radeji s tim nepocitat, kdyby se jaksi nezdarilo to spravne ukoncit...

Vypadavat ma 165 drahokamu/den, v tuto chvili ma byt 685 (nebo chybet 315 ), mam 1120 (chybi 0 ), mam 112% hotovo.
    Stav lapacu : idealne 12837 kusu (3083/den ), mam 19567 z 18750 (104% ).
    Zatim uplynulo 68% casu, zbyva 46 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn 25* Pytlík s drahokamy, celkem za 125 minut.

17. pajda361

Brumík: víš co je vůbec runa Věčná legenda? Je totiž zajímavé, že mi kolega z herní podpory tvrdí, že tu máš na 0 a máš na ploše oba poháry. Já bych ti doporučil aktivovat runu, umístit oba poháry do inventáře, následně kliknout na runu Věčná legenda a vložit oba poháry do ní. Pokud to uděláš zvedneš si pravděpodobnost vypadávání na 28% ze všech pěstovacích ploch.

18. ptakoun

ptakoun Perspektivní autor

pajda361- Věčná legenda ? já mám splněnu Živoucí legendu, co je až na vršku Stromu moudrosti. Ona je ještě jiná ?

To nebyla oprava, jen jsem měla obavy, že jsem něco přehlédla

Naposledy upraveno: 3/4/17
    tydýtková, petaM2001 a Helena1313 tohle ocenili.
  19. Brumík

Brumík Aktivní autor

Casey27 Ano baví mě to, přímo tím žiju :) A psala jsem, že dělám co můžu :)

Pajda361: Měla jsem za to že vím, ale asi ne, když to tady píšeš.Aktivovala jsem si na stromě už dávno, objevilo se -obchoduj s trofejem, ale nebylo tam nic, na co bych měla kliknout. Aspoň mi sem hoď nějaký odkaz. Hledala jsem, ale nic mi nevylezlo, jen slova legenda v diskuzích. Jinak vím na co je legenda,ale holt asi s ní neumím zacházet. Poháry mám na farmě, postupně, i když asi pomalu. Tak nevím, kde je ta nula...

petaM2001 tohle ocenil(a).
  20. pajda361

ptakoun: díky za opravu, máš pravdu je to Živoucí legenda.

Brumík: postup jak postupovat jsem ti popsal, ale odkaz je zde: Živoucí legenda

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.