Nepřátelské převzetí (30.3. - 5.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/3/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

bursuk59, myš59: Ahoj, předpokládám, že jsi měla BAN na farmě bursuk, takže si mohla psát i číst na myši.... a ta tak mohla říct bursukovi vše ohledně akce atd..... teda pokud nejsou pohádaní a třeba se spolu nebaví? ,-) Dále na forum se dostaneš bez problémů i jako "host" nepřihlášená a můžeš číst co hrdlo ráčí i bez Myši ,-) Stačí na přihlašovací stránce dole kliknout na forum a jsi tam jako host ,-) Ohledně více farem už ti odpověděli ostatní.... hrát můžeš na obou, ale na forum už může jen jedna z vás... tak se domluvte a né že se pohádáte ,-)

Naposledy upraveno: 3/4/17
  2. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Sovinko..slyším na obě přezdívkyxDbylo to o fousxDOno je to těžké ,když sklidíš a jdeš na forum a čteš,oceníš.Pak jdeš na druhou sklidíš a chceš se pochlubit,jak jsi daleko a někdo reaguje a ty odpovíš automaticky :( Druide jaké výhody? Vždyt už ani dárek si nepošlem,bo prvně jsou na řadě sousedi,co poslali první;)Casey..právě že to nešlo přes myš se dostat, naskočil tam ban bursuka, tak jsem psala na podporu,radu jak se dostat na forum, abych aspon věděla co se chystá, mi také nešla Tři dny jsem byla na nervy z toho,fakt:(

3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

bursuk59: farem si měj kolik chceš, jde opravdu jen o profily na herním fóru, sem piš jen z jedné. K dalšímu, číst zde samozřejmě můžeš a to za splnění některých technických podmínek. Hlavně se nesmíš přihlašovat přes účet na který je udělený trest, pozor nesmíš psát jinak je to obcházení uděleného trestu nebo si v prohlížeči který pro fórum nepoužíváš otevři adresu herního fóra a v nepřihlášeném stavu budeš moci fórum běžně číst. Bohužel tohle nezávisí na nás jsou to technické možnosti fóra a hlavně webové služby jako takové.

4. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

bursuk,myš: Tak já to bral podle příspěvků na foru z "Myši" a to jsi psala každý den... tak jsem myslel že z myši se sem dostalas. Ale i kdyby ne, tak platí to co jsem psal... dostaneš se jako host ,-)

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Jejda ... o banu na několik dní bych mohla sepsat povídku, jak těžce jsem to nesla xD .... sem psala víc věcí pod sebou a asi i drze nechápavá :p A ty barevné kartičky sem si chtěla ukládat, ale ještě neuměla :D ... to vypadalo na album ... danda-vnovis by mohla vyprávět xD Myslím, že to dříve bylo na foru mnohem přísnější, než dnes ;) ...
    Abych nedostala taky pohlavek, tak tajemné stromky jsem nedala na plochu, všechno mám ... ale při další akcičce udělám farmářský jarní úklid, vyvětrám celý regál (farma 31ks + baha 34 ks) a to budou padátka lítat xD.... sem nepsala ještě chlívečky :p

Casey teď už nevím, ale jsem se taky nemohla tehdy dostat na forum, i když jsem jen klikla forum jako host, mě to vždy odmítlo ...

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

bursuk59
    - tady máš, jak se vyhnout průšvihu: jsem přihlášená na skaláře, pak se odhlásím a vlezu na ml. farmu, ale nezavřu si fórum, zůstanu na něm přihlášená stále jako skalára (- ovšem musím být na fóru aktivní - tzn. občas - cca po 1/2 hodině překliknout třeba na jinou stránku, nebo prostě vlízt do jiného tématu - pokud nejsi aktivní, za nějaký čas tě to z fóra odhlásí , ale stále můžeš číst - jako host)

Tajemno: 2x lenochod C++, plameňák. Kokos xxl, kumquat xxl, 2x baobab xxl+xl. :eek: Faremní TS jsou ještě v liště

7. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Padátka
    Pomíjím, jak komu padají,
    ale všímám si něčeho jiného.
    Za 6 dní hry mohu sousedovi darovat 6 padátek,
    to je z 1000 potřebných méně než málo, nestačí to ani na jeden pytlík.
    Dříve takový lakomec RT nebyl a sousedská pomoc
    často byla záchranou. Pokud tento trend bude pokračovat,
    dárky ztratí smysl a místo pomoci budou spíše nic neovlivnující
    zátěží. Navrhuji pro RT novou přezdívku HROBAŘ /hry/

8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

A nakonec jeste vysledky tajemna (zlute krtky jsem nemela, takze zas takova katastrofa to neni):

9. Esnyr

Esnyr Aktivní autor

Hotovo budu mít večer.
    Chybí mi 3 diamanty a něco přes 500 akční kytky.
    Jedu v pohodě a bez stresu. Sázel jsem dlouhý kytky na farmě a akční na bahamce. Sem tam jsem si doplnil i zásoby. Třeba z 3 ploch rajčat vypadly překvapivě 4 diamanty :)

Každopádně styl akce mi přijde zbytečný a nezajímavý. Moc mně to sice neobtěžovalo ale když víte že je to zbytečné klikání, přestane to po chvilce bavit - když víte že výsledek nelze ovlivnit.

10. Brumík

Brumík Aktivní autor

• Asi jsem se měla lépe učit :) Mínus 2700 diamantů. >:(:D Z dlouhodobek 3, slovy tři diamanty. Z pětihodinovky ani jeden. Nejvíc mi padlo 17 diamantů. Jděte mi k šípku s takovou " středně těžkou hrou". To mi za to nestojí ani těch pět banánů, co jsem chtěla.Mám hotovo 13 z 25ti. Čágo bélo šílenci...

11. babina51

babina51 Veterán fóra

Za dvě hod. sklidím akční co chybělo,2x umelu a hotovo.Dám na plochu taj. stromy a chlévy a nechám se překvapit.Další takovou akci už ani omylem,doufám,že velikonoční bude úplně o něčem jiném a hlavně zábavnější a nestresová.
    FA107....BAHA337

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mám potíže s akční. Nějak nepřibývá, máte někdo nějaký vylepšovák? Udělám tak tři dílky za den, padátka zatím stačí, ale ty zasmolený kytky.....

13. pajda361

Brumík: mám dojem že se tě ptám již opakovaně, jaký máš stupeň u runy Věčná legenda?

milostivas, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  14. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

chybí vypadávátka.
    snad je ještě dosbírám.

jinak už se u pár lidí ptalo - prozatím nikdy jsem
    perlu nechytla >:(

15. flexka

flexka Hrabě fóra

Pechfógl - já postupuju tak, že si před akcí namyslím minimum políček na akční, zbytek mám stromy a stáje na vypadávátka. Během akce se to snažím vyladit, aby bylo obojího pořád v ideálním poměru. (Přidávám, ubírám pole s akční, měním stáje atd.) Dlouhodobky jsem definitivně zavrhla. Padá mi z nich málo a už pak nestíhám nic dalšího. Ale upozorňuju, že moje farma obecně dává padátka spíš z chlívků, než z rostlin.

Takže u této akce jsem uvolnila 448 pidipolíček a po rozpěstování (samo na velkých) dělám 3 sklizně za den akčního s MJS, na noc jsem dávala akční bez vody, na den akční s vodou. Jeden den se mi zdálo, že pajdátka pokulhávají, tak jsem dala na noc pohopole s akční a 112 SH obětovala. Teď mám splněno 17 dílků, večer to bude 20. A zítra večer snad bude hotovo. Nemám ráda, když mám akční a čekám na padátka, nebo honím padátka a nevím, jestli stihnu akční. To by taky snaha mohla vyznít naprázdno.

Moc mi pomáhají sousedi a přátelé, některý den mám i plný počet dárků a to pak i akci, která mě nebaví, tak plním a snažím se dokončit, aby jejich pomoc nevyšla naprázdno. Jako třeba tuhle...

16. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

bursuk59 - tak třeba přeposílání elixírů a surovin, zvířat, řemeslných produktů "za levno" ( tedy pod cenou) z jednoho účtu na druhý - něco, čemu se na ostatních hrách říká "pushing" (česky "dotování"). Viděl jsem tady na trhu pár cen třeba u MJS, které byly bylo ženě dumpingové.... ale třeba tam někdo pomáhal kamarádovi s nižším levelem, aby se to hrálo snadněji a lépe a pokud si dobře pamatuji, tak ani jeden u účtů nebyl bursuk59 či myš59. Nevím, jak je to ošetřeno tady, ale na jiných hrách po tom jdou jak slepice po pověstném flusu. Víš, přesně takhle jsem to myslel.
    ajtyk - stalo se mi vyloženě omylem, že jsem rozeslal dárky sousedům a pak jsem ještě jednomu odeslal další dárek, který už byl za floreny - pustilo mě to - takže jsem v tomto momentě poslal jednomu sousedovi dva dárky.
    Hrobař - tak to se povedlo, pobavila jsi mě.... a navíc to mělo krásnou souvislost, pročítal jsem si diskuzi a u Tvého příspěvku jsem poslouchal ve sluchátkách skupinu Premiér a jejich písničku Hrobař......prostě neskutečná náhoda. ;)xDxDxD

17. burds

burds Titán fóra

Matlafous udělala jsi mi radost žluté krtky jsem ještě neviděla tak jsem se na ně alespoň koukla.Padla mi oranžová liška tu jsem také ještě neměla.

18. mizska

mizska Pisálek fóra

Musím říci,že to padá opět tak, že to snad ani nepůjde splnit. Nevadí mi, když akci dělám celý čas akce, ale myslím,že by měla být prostě SPLNITELNÁ i tehdy, když neinvestuji reálné peníze. Nebo trochu přiměřený požadavek padátek, alespoň

19. pajda361

Tak na kontrolní farmě splněno. Podmínky farmy: 0 JC, legenda 29/30, spotřebováno 10 SH. A přehled plnění akce platný pro tuto chvíli, aby ti co ještě bojují věděli jak na tom jsou:

20. anica16

anica16 Aktivní autor

ahoje davam dlouhodobky mam totiz 12hod.smeny a ted chybi 5ukolu coz za dva dny nedam kupovat nic nebudu nastesti stonek je az na konci tudis nebude sedy vsem hracum co dokoncily gratulka.o_O

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.