Nepřátelské převzetí (30.3. - 5.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/3/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. *Xilli*

*Xilli* Pisálek fóra

tato akce mě teda dostala ještě jedna taková a vyléčí mě ze závvislosti na této hře nemužu se totiž dokopat jít sklidit takže hážu flintu do žita

2. badaji

badaji Obyvatel fóra

Akce dokončena, stonek sice pracuje, podvodník je za mřížemi, a přece krade dál. Vlezla jsem do stodoly a -100 přibylo. Tak nevím v jaké virtuální zemi se nacházíme, ale je mi to dost povědomé. Ať všem dopadají padátka a dokončí zdárně akci.

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Pokud ti vypadne 30-35 padátek z plochy (dlouhodobek) - a těch ploch na pěstování máš 5, pak dostaneš min. 150 ks ze sklizně.
    Pokud máš vyšlechtěné rostliny ve skleníku - pokrácenou dobu růstu (příp. použiješ nějaký produkt od alchymisty na další zkrácení doby růstu) - otočíš je třeba 2x za den a už máš 300 padátek v kapse. Pokud máš pocit, že ti to nepadá třeba z karafiátu nebo lískáčů, tak vyzkoušej jinou rostlinu (cibuli, pórek, bavlnu, artyčok......)

Naposledy upraveno: 3/4/17
  4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zdravím, tak to snad byl apríl, ne ? ,-))))

badaji: to si nevybereš, myslím, že je to ve všech zemích + - stejné odjakživa ,-)

A nepadá, nepadá možná napadne sníh ,-)

5. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Krásný a pohodový start do nového pracovního týdne přeji,
    říkal jsem v devět,že? Ale člověk míní a okolnosti mění, takže s mírných zpožděním, ale přece. Takže z ploch noční setby vytuněné růže a nevytunitelné mochyně mi vypadlo 93 padátek, a to takto:
    LM - 116 políček - 20 padátek
    HL - 141 políček - 24 padátek
    DM - 132 políček - 19 padátek
    BAHA - 99 políček - 13 padátek
    DP - 106 políček - 17 padátek

a celkově to vypadá moc dobře.8)

Lapací květy: Má být 18750. Mám 20446. Ideální stav 12019. Plním na 170.1% Hotovo 109%
    Lesklé diamanty:
    Má být 1000. Mám 851. Ideální stav 641. Plním na 132.8% Hotovo 85.1%

Pořád v zelených číslech, začal jsem mlít prvních 21 pytlíků a nebude to dlouho trvat a LaSyčák půjde do tepláků.;)xD

Těm, co mají splněno, gratuluji a těm, co ještě finišují přeji mnoho zdaru a padátka ať se sypou.:D

6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

skalara.v Ja ted najela na sklenikove javory :D

Zkusim schvalne dnes na noc hodit jeste jednou artycok, jestli na nej nezapomenu ;)

7. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

ahojky no je to fakt april ted jsem sklidila celou farmu mela jsem sipek,ruze,ber italsky na baha protea a vypadlo celkem z ceel farmy 110 kousku namelu 3 drahokamy a zase cekam pul dne no to se neda stihnout>:(:wuerg:
    potrbuji jeste 10 drahokamu to znamena 400 lesklych drahokamu no zadna sance

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Xenie - tak mi taky zmizeli ti trpajzlíci o_O Tak teď nevím, kudy do mlýna. Jedině přes nějaký chlívek, pro který nemám krmení ?
    Jdu to vyzkoušet (ale krmivo mám pro všechny, leda něco hodit na trh a pak si to po akci vyzvednout ?) Nic jiného mě nenapadá :oops:

Edit: Jóóó :D funguje to. Hodila jsem všechno holubí krmení na trh, jeden chlívek na plochu - a když je chci nakrmit, tak šup a jsem ve mlejně :D
    Pokud máte někdo snadnější řešení, tak šup sem s ním ;)
    Edit2: teď mi vypadly dva diamanty z jedné plochy mrkve o_OxD

9. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Tak patřím už také k těm šťastlivcům co mají hotovo [​IMG] pajdátka sem měl nebyli akční:):):) tak ať vám to taky napadá co nejdříve ;);)..

10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Mne treba ešte dodať do 3 úloh a bude hotovo.To by som už mohol doraziť.Diamantov mi chýba 80 ks tie už dopadajú ak nie dnes tak zajtra.Z tajnášov čo som z tejto akcie dostal všetky išli tam kde vždy smer lišta.

11. fiorelino

fiorelino Aktivní autor

Gratuluji těm co mají hotovo..mě zbývá ještě 9 ukolů..což už asi nedám,stále váznu na padátkách..ale co,je to hra,ne...

12. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak je vidět, že i jinojažyčné komunity mají smysl pro humor, to mě opravdu pobavilo. :D

Jinak tedy předpokládám, že pokud by měl být cíl udržet konto s 0, tak by to bylo zmíněno v ofi, protože udělat chybu zejména na Baha je snadné - ne tedy, že by se mi florenovník nelíbil. :p

Akci mám téměř dokončenou, na plochách všude déledobky, z kterých chybějících necelých 40 padátek večer vypadne, takže splním poslední důkazní povinnost a Syčák může syčet, jak chce... a když bude trochu času, vrátím večer aspoň na některé plochy, co by se mi hodilo, potřebuju zase dost ovoce, stromky měly teď nějakou delší pauzu. A vůbec se mi nechce do práce...

13. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

Mi chybí ještě 6 drahokamů. Co myslíte pane Lorenc, stihnu to ? o_O

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

A nepsali to náhodou na tom nejmenovaném fóru, že informace platí jen 1. apríla?

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den všem :) sem ráno vysadila tajemna trochu víc, protože se mi v liště střádají. Na baha byla opice, opice, mravenečník, opice, papouchy, opice, atd. ... samé konkurentky xD a na farmičce jsem přidala jen dva obsidiány - rybník a jelínek. Z kobaltu je žlutý a oranž. medvěd, červený osel a dvě hladové lasičky :inlove: [​IMG] jsou tam xD..
    Další bizoni budou snad příště, tak všem držím pěstíky na ty nej chlívečky, hodně diamantů a hlavně pohodový dník ;)

16. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Pajdo
    Tak na to jsem přišla proč? Jen nechápu, proč se v banu nemůžu aspon dostat a číst co bude za akci, myslím si ,že nereagovat,či psát je dost velký trest . Nevěděla jsem,že nemůžu mít dvě farmy, tak se nic neděje, až skončí akce, můžu ji schovat do lišty a tam at si odpočívá. no ni? Další sklízen kol 17 hodky,prozatím 769 lesklých... na zahradě zasazeno 2 rakytníky,1 kan. borůvky,1 ostružina a 1čer. rybíz, tak snad se ujmou a příští rok už bude nějaká úroda ;)

17. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Bursuk59, taky nerozumím tomu, proč se zabanovaný hráč nedostane na forum ke čtení a zdá se mi to nelogické, ale na tebe reaguju ještě z jiného důvodu - neměl by být problém mít dvě nebo kolik farem, pokud je člověk obhospodařuje podle pravidel. Ale na foru je problém, když jeden vlastník více farem nepíše jen z jedné vybrané z nich. Pokud si vybereš jednu a jenom z té budeš vstupovat na forum, neměl by být vůbec žádný problém, alespoň já takto chápu tohle pravidlo.

18. myš59

myš59 Vévoda fóra

zahraj si zdarma, tak mne před léty lákali do hry,ale bez kombajnu při tom množtví, je to na dvě věci a ty dvanástky o víkendu k tomu :Ikdyž jsem dávala dlouhodobky s tím ,že dopěstují přes týden, tak mi to dost uboze pajdalo.Sice je ještě čas,ale moc tomu nevěřím, většinou nedodělám,páč chybí pajdátka.akčních 11153 a dodáno 14 namletých

milostivas, petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  19. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

Já mám taky hotovo lasička je v basa,ale farmu mám pořád v mínusu,kdy budu mít hvězdičky asi až po skončení akci co vy nato farmáři?
    Dík za odpověd.

milostivas, petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  20. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

burzuk59 - Ahoj, já si myslím, že můžeš mít i několik farem, ale farmy by mezi sebou neměly spolupracovat a získávat nějaké výhody, které by je zvýhodňovaly oproti ostatním. No a k debatě na fóru asi bude důležité používat jen jeden profil a mělo by to být v pořádku. Mám to podobně a funguje to a bany dostávám za úplně jiné věci. ;)xDxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.