Nepřátelské převzetí (30.3. - 5.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/3/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. libakos

libakos Polobůh fóra

Hezké ráno,akce včera hotová a z tajemnic vůbec nic lepšího,xl stromy a výrobny mléka ,vajec , oranž opice a koně jako obvykle:(no apríl se u mě zadařil ještě že to jistí stonek;)

2. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Já z tajemných dostala bizona, oranžového krtka a hrocha, takže bych s akcí byla spokojená nebýt stále narůstajícího dluhu, protože po ukončení se do mlýna již přes akci nedostanu. Možná to číslo nic neznamená ale mně se to nelíbí.

3. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahoj, akci jsem dnes po sklizni dokončila. Předevčírem jsem dala na noc lískáče, na Baha cukrový meloun - vypadlo neuvěřitelných 180 vypadávátek a dnes po noční cibuli asi 84 plus dárky, na Baha jsem dala proteu. Mám pět JC a ŽL 30/30. Šlo to i bez kaštanového řádku. Tajemnice jsem ještě nesadila, nechám je na někdy jindy, kdoví jak by nakonec dopadly po takové divné akci. ;)

4. Antellope

Antellope Pisálek fóra

Dobrý den

Doufám, že ten, kdo bude mít 0 minusových bodů, bude i tady v Česku nějak odměněn.
    Klikat na dozrálá pole a jiné předměty by zvládla asi i mořská sasanka
    Pracovat na farmě, aniž by člověk získal minusové body, chce zapnout aspoň funkci prodloužené míchy, tedy 0 bodů mínus bude prý odměněno. Psali to na zahr. foru. Doufám, že to nebude jen pro ten daný stát.
    Na jejich fóru psali, že odměna za splněnou celou akci a 0 minus bodů je prý florenovník

5. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Hezké ráno, včera večer jsem psala,že mám hotovo a tajemnice na ploše. Pozdě večer mně opravdu na ostrově čekalo překvápko. Konečně si na mou farmu našel cestu dráček. Byli i papoušci, ale to mi nevadilo. Na farmě byla lasička, ale zbytek lišta. Bylo tam 2x něco žlutého. Tak z mé strany s akcí velká spokojenost. Hraní skořápek a hazard není moje parketa, ale patřilo to k akci. všem, kteří ještě plní, držím palce.

6. zdenass

zdenass Perspektivní autor

......jak někomu může vypadnout 180 vypadávátek.......já jsem ráda že mi jich vypadne 30 - 35 a měla jsem také zasazené lískáče a žlutý meloun :mad:. Děs a hrůza

7. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

hm..:D
    našla som si v boxe v drevenej krabici ...divokú kávu...:)
    a neviem ju nájst...:( čo mi poradíte...niekde sa upratala:p
    chýba mi ešte zo 200 diamantov:sleepy:ale všade mám dlhodobky.....tak to hádam dámxD
    pekný deň prajem a príjemnú zábavu pri vyberaní darčekov...:)
    lasicu si nevšímam8)

8. sarah64

sarah64 Zelenáč fóra

Tak tohle bude už druhá akce,kterou nesplním.Vypadávátka mi nejdou.Ráda bych věděla jestli to nepadá jenom mně.Když čtu příspěvky,je to tu samý úspěšný hráč.

9. eli2006

eli2006 Vážený autor

Na jednom poli dozrává akční,padátek mi schází 62 tak jsem v klidu.Ráno jsem sklidila begonie a cukr.meloun vypadlo sice něco víc,ale žádná velká sláva to nebyla.Až dokončím tak hodím stromy a stáje,ale stejně nic světoborného nevypadne(jako obvykle),jen doufám že to nebude žl.kurník nebo výrobna mléka.Tolik štěstí bych ani neunesla.
    FA97.....BAHA318

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

kristinabesinova - to jsi dostala 1 plod divokého kávovníku (cz diospyros) ;)
    Xenie6161 - chodím do mlýna furt přes toho trpajzlíka na poli (přes hopsavou kadibudku už to nejde) :)
    Antellope - florenovník za odměnu říkáš, jo ? Tos mě pobavila xDxDxD Hned mám lepší den :D

Edit: Těch 25 chybějících kytek jsem do rána dopěstovala :D, takže spravedlnosti bylo učiněno za dost a ten darebák je za katrem. Inspektor Kobliha se může v klidu cpát svýma koblihama a já si dám do pořádku farmu.

Naposledy upraveno: 3/4/17
  11. bubujaja

bubujaja Rádoby autor

Ahoj po noční skjizni nenapadalo krystalů ani na jedno mletí a to byly více bodové kytky do konce ani půlka aq takn je to pokaždé nasol peníze a dokup si zklamaná jako z každé předchozí akce

petaM2001, bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  12. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Hodnoceni akce (jako ve skole): 2- (nebyt v odmenach radek a ZB, davam 3-)
    - bezduchy system (po posledni akci ledova sprcha)
    - otravene pestovani tisicu kytek (osej, cekej, sklid, osej, ...)
    - zbytecna minihra bez vtipu, kteremu by se i Cech zasmal (Nemci se zrejme pri skorapkach trhaji smichy)
    - nicnerikajici ukazatel zadluzovani farmy (mit alespon nejaky smysl udrzet 0, pak nereknu)
    + pekne odmeny vc. radku a ZB
    + vcelku pekna grafika akcni kytky

13. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

dakujem.....durian strom mám, to by ma nenapadlo, že je to divoká káva...xD

14. kacenka777

kacenka777 Pisálek fóra

sarah64: nejsi v tom sama. Ani já nikdy akci nedodělám díky vypadávátkům. Dřív jsem je dokupovala, teď už ji cpát peníze odmítám.

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

kristinabesinova - diospyros - už jsem se opravila ;) Některé SK-názvy se mi velmi pletou (musela jsem do slovenského FAQ) xD V každém případě máš vždy z té bedny 1 plod, 1 květ či semínko nebo 1 zvíře....:)
    Edit - a omlouvám se za chybičku ;)

Naposledy upraveno: 3/4/17
  16. elbedna

elbedna Znalec fóra

Jupíííí, čekám na 5 diamantů abych namlela poslední pytlík a bude hotovo.
    Držím palce všem kdo ještě finišují. Ať se daří i bez nákupu košů.;):)

17. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

bursuk59: je to jednoduché za používání dvou identit a pokud nepřestaneš na fóru psát pod dvěmy nicky, tak se taky může stát že se dočasný ban změní na trvalý zákaz. Víš tomu že že jde o dvě osoby věřit můžu a taky nemusím a vzhledem k tomu, že ban přišel po tom, co jsi se z jednoho nicku na něco ptala a z druhého za odpověď děkovala, nebo tomuto jednání podobné situaci, tak jí moc nevěřím.

18. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

skalara.v: na poli se mi lasičky už neobjevují ač je mám v akčním okně zatržené.

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Aha - tak já je tam mám pořád :D Tak možná až se znovu přihlásím, budou taky v tahu xD
    (tak to florenovník nebude xDxDxD)

20. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

já to samé, když to přeženu tak 30 z plochy.Jinak si chodím po 6 hodinách pro 5-9 kousků z plochy.A nebyly to lískáče, ale karafiáty.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.