Nepřátelské převzetí (30.3. - 5.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/3/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    1) absolutně nechápu dluh a minihru - co se stane když na konci budu či nebudu mít dluh a pokud nic tak k čemu je to dobré (nebo den před koncem bude nějaké překvapení od RT?
    2) akční kytky - v neděli by mělo být napěstováno (pidipole, MJS, na noc střednědobky)
    3) padátka - pokud RT nedá menší pravděpodobnost tak by měla napadat (pokud ze 3 polí padlo více jak 1000, tak z 5 by to neměl být problém)
    4) doufám že z tajemek bude bizon ;)

2. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Vzala jsem si čtverečkovaný papír
    a zaškrtávala jsem si počet rostlinek
    a vyšlo mi,

že je potřeba s 24 hodinovou rezervou
    pěstovat na 256 pidipolích, to je něco přes 1,5 plochy.

To není velká tragedie, ale vzhledem k tomu, že se jedná o šestihodinovku,
    tak mi rezerva připadá malá.

s 36 hodinovou rezervou to vychází na 284 pidipolí, tedy necelé 2 plochy.

Vzhledem k tomu,
    že se dá pěstovat všude,
    akce o padátkách bude.

3. libakos

libakos Polobůh fóra

Nechám zvěřince i výrobny,nějaké novější stromy a chlévy a nějak to dopadne.Vždy jsem makala na farmě jak jen to šlo teď je mi to nějak jedno,akci samozřejmě začnu jen to nadšení už mi chybí:(

4. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Když může být v kreslené farmářské hře náznak hazardu v podobě skořápek, tak v nějaké příští akce bych si přála, aby jako minihra byla zařazena "flaška" xD:p
    Pěstovat takové množství kytek se mi moc nelíbí, ale mám před sebou čtyři noční, takže nemám strach o to, že bych to nějak nestíhala. Akce normální, z odměn neomdlívám, ani nedržkuju :)

5. rijkax

rijkax Aktivní autor

Jdu do toho, pořád nějak nemám štěstí na dráčky a bizony - tak snad se něco vykulí....a řádek se vždycky hodí :). Tím, že se dá pěstovat všude, tak snad to zvládneme.

6. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Do akcie idem.Búrať nebudem,nechám celú farmu tak ako ju mám.400 mini políčok mi hravo postačí.Tak bolo v každej akcii a to aj zostane.Či akciu urobím za 3 alebo 5 dní je mi to jedno.

7. farmík84

farmík84 Pilný autor

Tuto akci asi nesplním, jelikož jdu zítra na operaci a na farmu se asi tak tři dni nedostanu. Padátek je poměrně dost a kytí je taky požehnaně. Škoda že teď není šlechtící akce tu bych dala aj poslední den. Tak to bude asi první akce kterou neudělám:(,ale zdraví máme jen jedno a toto je přeci jen hra.
    Tak ať se vám daří a padátka ať padají:)

8. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Stonek :) tak jasně že do toho jdu pajdátka a skořápky to bude maglajz ještě že nehrajem o krejcary musel by mně někdo založit ;););)..

9. ritterca

ritterca Stálice fóra

Nejdřív jsem si řekla, že do akce jdu, pak jsem ale uviděla počet kytky a akci zavrhla. Naštěstí mi tu někdo připomněl, že je tu dekorace do stonku za krejcary, takže se zúčastním, ale určitě ji nestihnu celou. Sice se pěstuje i na Bahamarama, ale tam mám pouze jednu plochu a ani ne celou.

ajtyk: Jak jsi přišel na to, že stačí 256 pidipolí? To je tím pádem ale potřeba SH, ne? Protože podle mojich výpočtů s 328 pidipoli a MJS budu mít při úterní večerní sklizni 14 266 kytek.

10. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Farmík84 - drž se! Ať ti vše dobře dopadne!:):):)
    Já takto přišel loni o narozeninovou akci, s tím dortem, prý byla pěkná... Nu, přežil jsem a farmě jsem ani nechyběl...:p:p:p

11. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Farmík84 - Jestli sis koupil řádek za krejcary,tak se pokus udělat aspoň dekorku,jinak ti bude stonek k ničemu,pa a uzdrav se;)

Naposledy upraveno: 29/3/17
  12. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jdu potem snad pajdátka budou pajdat dobře:p

13. šebejda

šebejda Baron fóra

No tak to mi teda polib záda. V dnešní době, kdy je téměř vše nepřijatelné a jakékoli nenápadné zmínky se chytají ochránci práv čehokoli, já tady budu hrát zcela legálně skořápky. Zcela jasně vidím další akcí : Akční kytka mariánka, ve mlýně umlej džonta a dodej ho dílerovi xD. Do akce jdu stejně jako do každé a doufám, že to bude taková prča, jak to slibuje její obsah:D

14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak jsem se pustila do experimentu a na všech plochách místo obligátních karafiátů či artyčoku nasázela stromy - v základech, samozřejmě. Tak jsem zvědavá, jak se to projeví na pajdátkách :p a doufám v drahokamovou smršť :)

15. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

ritterka
    podmínky výpočtu jsem uvedla při minulé akci,
    klidně zopakuji

Rozpěstování 2 otočky pro každou akční květinu na velkém poli za podpory MJS,SH,Zuzi,bílá nevinnost,vánočka,hnojivo a voda.
    Po rozpěstování fáze pěstování na deklarovaném počtu pidipolí za podpory MJS,hnojiva a vody.
    Protože doba pěstování je ve výpočtu bez prodlevy, odečítám paušálně na prodlevu 24 hodin za celou dobu

16. Dela76

Dela76 Aktivní autor

Doufám,že vypadávátka budou padat líp než v předchozí akci..nedodělala jsem celé

Koulička1-uff,okna umytá dnes..v celém bytě :sleepy:

17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Když nepolezu do stodoly a nebo jinam tak v mínusu z diamantama nebudu ?
    Princip této akce je pro mně záhadou. Budeme hrát minihru u které vůbec nezáleží na výsledku, budeme penalizovaní za navštívění kde čeho což zase nemá na nic vliv a farmu nám převezme nějaký lasyčák, který ale nemá žádnou významnou roli v běžném chodu farmy.

Připadá to jen mě že tady RT spíchlo akci pod vlivem lysohlávek a množství toulenu vážící tolik jako 3 kartony litrového nízkotučného mléka, baleného po 12ti kusech v kartonu plus váha obalu ??

Chci taky. A protože jsem hamoun tak chci moc, moc, moc .....

18. papulice

papulice Veterán fóra

hm tak uvidíme co bude,těším se jako vždy...:p

19. farmík84

farmík84 Pilný autor

zejdy66, dík za upozornění, no to by mně hodně mrzelo, takže se určitě o to pokusím.
    Trepifajksl, děkuji za podporu a doufám že to taky přežiju :)

20. babako

babako Expert fóra

Ahoj všichni,do akce určitě jdu a já tu svoji farmu z něj prostě vymlátím..
    Líbí se mi pojetí akce..
    Přeji všem hodně diamantů..

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.