Nepřátelské převzetí (30.3. - 5.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/3/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahoj, do akce jdu jako vždy. ale protože mám čerstvou zkušenost - minulou jsem dokončil poslední den ráno!- tak ruším chlévy v pralese i na mýtině, ať mám to akční z krku co nejdříve a pak se zaměřím na padátka, na to budou stačit zbývající plochy. Hm, stromy možná ušetřím, ještě uvidím. Kde jsou ty časy, kdy mi stačilo 3,5 dne na splnění...

2. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce bude super,už se těším ;)

3. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Řádek jako odměna = KFC.
    (I když v mém případě to jde i bez řádku v odměnách...)
    Tak vzhůru do toho!
    (V podvečer příprava na Bahamaramě a večer na Farmě a zítra netrpělivé očekávání ve startovních blocích.)

4. ritterca

ritterca Stálice fóra

Řekla bych, že se nám něco ztratilo v překladu viz. EN fórum: "Pokaždé když budeme chtít jít do mlýna, stodoly, chovné ohrady a skladu, budeme platit nájem. Náš dluh může jít i do mínusu." - a u toho je obrázek drahokamů.

Ještě to pokračuje: "Budeme muset použít akční kytku a drahokamy, které v mlýně semeleme a ten pytel pak dáme té lasičce. Otevře se nám minihra a my se ji budeme snažit porazit, abychom ten dluh snížili. - Aprílová akce je to z toho důvodu, že nikdy nemůžeme vyhrát.

Absolutně teda nechápu ten nájem.

EDIT: Tak teď jsem se dočetla, že toho nájmu si ani nemáme všímat. Tak proč to tam pak je?

Naposledy upraveno: 29/3/17
  5. ssasulka84

ssasulka84 Aktivní autor

Ahojte!
    Nevidím v opise že za vstup do mlyna, do stodoli, do vodnej nádrže a do chovnej stanice sa nám dlh zvyšuje o 100 kusov lesklých drahokamov u Hamouna lasičky. Neviem či som to dobre vysvelila, ale na iných fórach o tom niečo popisujú. Tak by som chcela vedieť ako to vlastne je, lebo len zato že si kúpim vodu a stiahne mi 100 kusov vypadávok tak si predstavte koľko vám vezme keď budete polievať 5 polí pri každom sadení :D toľko nám ani nenapadá. Viem že polievať sa dá aj inač cez pomocníkov, ale bolo by dobré vedieť ako to je, aby sme aj mlyny nasatavili tak aby sme tam nemuseli vstupovať často.
    Vidím že už aj ritterca o tom píše :D

6. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Přeji krásný a slunečný den, tak už to proniklo i na farmu - organizovaný zločin je tady. Pamatuji jistého Hamouna McKváka, ale na tohoto lasičáka si nějak nevzpomínám. ;)xD Barolande, jen si dělej srandičky - zavoláš 158 a víš co se Ti ozve o těch kosech,že? Oni Tě budou hlavně chránit, aby jsi odvedl všechno to, co odvést máš.... ale na práci zůstaneš zase sám, z nich Ti nikdo nepomůže.
    Skalárko, Ty rybičko jedna pruhovaná šikovná, tak brčka se Ti zachtělo? Ale aby jsi neměla větší množství než malé a Ty proužky aby nebyly stylově odpovídající situaci, kdy budeš dýchat kostkovaný vzduch. ;) Pamatuj si, že pokud se tady bude pěstovat konopí tak to bude pouze na léčebné, případně kosmetické přípravky.
    Hraběnko, Ty jsi zase chválila den před večerem a nepřeskočila jsi, viď? xDxD Ale nevadí, 18000 akčních a 1000 padátek, to už tady bylo několikrát a vybruslili jsme z toho s elegancí a šarmem. Koneckonců máme to šlechtění zvládnuté a když to šikovně namixérujeme tak to bude raz dva... případně tři. Ona nám to ajtyk spočítá tak, aby to vyšlo a pak to zase bude o těch vavřínech a jim podobně zelenině i kdyby to mělo být poslední den na poslední chvíli, že Trepíku? Teď budou v pekle žně..... zase se bude vybírat ten nejrohatější kastrovaný dobytek a to se bude lhát až se bude ve Strakovce prášit a lhát se nemá, protože kdo lže, ten krade a mohl by i zabít.... a do pekla se hrabe..... to se s těmi pytli ulítáte. ;)xDxD
    Takže je tady akcička jak bič, ti slabší s tím praští den a těm ostatním to půjde jako když mrská. Takže přeji hodně zdaru a nepodcenit přípravu. 6 hodin, to není moc, ale alespoň bude čas si přes noc vyzkoušet to, co jsme se s příchodem jara naučili. :music:

7. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Opět to jistí doben, dluhy nechci mám jich tak dost:p;)

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Hele, já vám nějak nevím, ale do tohohle asi nepůjdu. Nejak mi to připadá, že to už fakt není bezstarostná, bláznivá, veselá farma.

9. Levlef

Levlef Baron fóra

no, takže mne zajímá tradičně jen nálepka a holt budu muset dojít i pro ten čokoládovej cosi do stonku na pokračování - takže 80 diamantů a 1500 kytek, to by šlo.
    Ostatní pro změnu ignorace, nebudu si zas přestavovat celou farmu

10. arget31

arget31 Obyvatel fóra

Rostlinek i pajdátek je docela dost, ale zase je to na celé farmě, tak to půjde. Odměny ujdou, jen z těch tajemnic kdyby se vylíhlo něco smysluplného... Z řádku mám radost a pět ZB se mi moc hodí. Ale smysl mezihry nechápu.
    To jako hanba hazardu - chvála bonzáctví? :eek: Asi nová doba, což? :D

11. blondmary

blondmary Magnát fóra

Výpalnícka Lasica, škrupinkári (škořábkáři) a skorumpovaná polícia. Vrátili sa 90-te roky.:eek:
    Ale kvôli tej debni xxl som ochotná riskovať :p;)

12. 111mazlicek

111mazlicek Pisálek fóra

těším se a všem přeji uspěch ve hře

13. 12Orol

12Orol Perspektivní autor

já bych se na to nejradši vyprdla, jasnosti-.-

14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak zítra s chutí do toho... :) uvidíme, jak nám to půjde. mám 2,5plochy, tak snad to nějak zvládnu .... stonek chci, 5ZB taky, už potřebuju něco málo ke 3milionům bodů na level na Baha.... tak se hodí vše...

15. dannger11

dannger11 Expert fóra

“Poslouchej, farmáři!

Koupil jsem vlastnická práva tvé farmy a nyní patří všechny tvé podíly mně! Můžeš pokračovat ve farmaření, ale budu si účtovat nájemné…”
    No,mě už to připadá,že vlastně na farmě to tak už nějaký čas funguje.xD
    Jinak do akce jdu,jako vždy a nic nekoupím,ostatně jako vždy.xD

16. Modránek

Modránek Pisálek fóra

Nemohli by tie akcie začínať o 15,OO hod. a končiť o 15,00 ja ich nemôžem dokončiť lebo kým prídem zo školy už je po akcii a akurát ju nestíham lebo večer idem spať a ráno musím vstávať o hodinu skôr aby som stihol pozbierať a zasadiť a ked prídem zo školy už je to včudu. takže strácam jeden deň a to je na dokončenie akcii veľa.

17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Modránek : když mám odpolední, tak mi uteče daleko víc. Na odpolední odcházím kolem 13:30, takže smolík hned v začátku akce.
    Z odpolední přijdu kolem 22:30 - 23:00 podle délky akční kytky stihnu max rozpěstovat a hodit nový zásev. V noci samozřejmě spím. Ráno vstanu a podle délky akční kytky stihnu opět jednu nebo dvě otočky (honě moc záleží na délce růstu) Takže ty máš prodlevu v posledním půl dni, ale já když mám odpolední mám v podstatě prodlevu 2x 3x takovou + na odpolední odcházím v 13:00, takže i ten poslední den musím počítat z předčasným dokončením. A to nemluvím o Sobotách a Nedělích kdy je u nás ve firmě zcela běžné že mám přesčas, takže odejdu do práce v 5:00 a domů přijdu třeba v 18:00
    Čily dalších pár hodin pryč.
    Samozřejmě jsem dospělý člověk který má rodinu, proto u PC nesedím celý den a dochází tak v prodlevách mezi sklizní.
    Chtěl bych se vrátit do těch dob kdy jsem měl jen starosti spojené se školní docházkou :)
    Nuž co se dá dělat.

18. myš59

myš59 Vévoda fóra

Zase pajdátka ,tak nevím zda to u mne vypadá, ale zkusím to..

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jééé, po přečtení jsem se začal smát a ještě nepřestal ,-)))) skořápky, výpalné paráda možná to přestává být legrace, třeba příště někoho podřízneme, ale na apríla dobrý ....hlavně ten název.

20. stěby

stěby Hvězda fóra

Nijak mě to neomráčilo. Zítra se dostanu na farmu až pozdě večer, jestli vůbec, a budu se asi hodně rozmýšlet, jestli se do toho dám. Tajemno mi je jedno, tam skoro nic nového kromě bizona a vistárie získat nemůžu, o stonek bych zájem měl.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.