Nepřátelské převzetí (30.3. - 5.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/3/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD konečně změna - místo "jak se dostanu do čtvrté místnosti" tu máme "mínusové drahokamy" ... chudák Chocholoušek xD

jinak mám +210 a -400:p

2. slootr

slootr Baron fóra

medvánek: To snad není možný, jsem na tom úlně stejně, taky +210 a -400. xD

Poslení rozpěstování na hlavní louce, bahama plantáži a půlce divošky bude v osm. Hodím to pak ještě jen s vodou a hnojem na pidipole, kolem půlnoci bude první komplet sklizeň akční. Na noc dám borůvky a něco podobně dlouhého na ostrově. A pak nastane točení akční.

3. malinkami

malinkami Velmistr fóra

čaute :music: tak já hlásím hotovo :p ...ještě se s tím crcáte??o_O dyť to byla akce levou zadní s prstem v nosexD

4. floria

floria Pisálek fóra

Stále nemám ve mlýně mletí drahokamů ... nehorázně se mi zvyšuje dlužná částka drahokamů, jak se pořád chodím dívat do mlýna, jestli už tam je ... :(

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

malinkami neprovokuj na to tu máme jiné;) tak co ozvete se nebo ne:eek:

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

floria - do mlýna vlez přes toho malýho pajduláka, co čeká na pytlík a máš to zadarmo [​IMG] ;)

A ve mlýně musíš mít překlapnuto na záložku "všechno" nabo "akce"

Naposledy upraveno: 30/3/17
  7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No odolavam a nekoukam kolik mam drahokamu, ale vytrhal jsem pul pralesa, pul mytiny a tak posilil pocet policek abych mel 2000 zisk z otocky, takze bezpecne stiham... az bude dost akcniho, dam to zpet do poradku a stale pojedu naslepo, posledni den se podivam a namelu co je treba - nebo driv, kdyz by byla nejaka finta jak zjistit stav drahokamu, tomu hamounovi nic nedam!

Vypadavat ma 165 drahokamu/den, v tuto chvili ma byt 35 (nebo chybet 965 ), mam 35 (chybi 965 ), mam 3% hotovo.
    Stav lapacu : idealne 642 kusu (3083/den ), mam 107 z 18750 (0% ).
    Zatim uplynulo 3% casu, zbyva 141 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn 25* Pytlík s drahokamy, celkem za 125 minut.

8. malinkami

malinkami Velmistr fóra

Daší xD...já prostě "miluju" apríly 8) a s těmi mínusy mě fakt dostali:inlove:...neznám na farmě milejší čísla xD

9. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

tak hurá do toho
    a všem krásnou hru

10. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

Chudáci ovečky ve farmářském designu růžová - policejní budka se je snaží zadupad do země.

11. floria

floria Pisálek fóra

skalara.v - moc díky za radu ...

12. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

jdu do toho, ale po první sklizni mám namleté 2 pytlíky, jsem zvědavá, jak budu stíhat. Jára

13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Docetla jsem kecy v kleci do str. 14, dalsich 8 stran blablabla (omlouvam se tem, kdo psali neco smysluplneho) porad to same... uz nedam, takze budu reagovat pouze na 2 prispevky:

flexka Ta sladova zrna jsi mela na poli zamerne? o_O
    bbowling Houby, ja tam mam Babise! :p

Naposledy upraveno: 30/3/17
  14. kamzyík

kamzyík Rádoby autor

Zdravím všechny, tak já jsem zkusil zbohatnout na cizím neštěstí a až tak se mi to nevyplatilo. Kolem třetí jsem šel sklidit připravenou farmu a rozpěstvat. Nevím co mě ponouklo nejdříve se podívat na fórum jak to padá abych věděl co čekat, no a uviděl jsem tu hrůzu. Nic nešlo, nepadalo a bylo v mínusu. Tak jsem si řekl buď chytrej a skliď později až bude všecko vpoho. No přišel jsem na farmu před chvílí sklidil a vypadlo 177 drahokamů. No není to žádná sláva, ale oproti těm co padlo jen 40 jsem ještě rád že to takhle dopadlo. A to nemluvím o tom zděšení když jsem se jen přihlásil a už jsem byl s padátkama v mínusu. Přes všechny problémy přeji všem ať akci zdárně dokončí.:):p

15. doben

doben Ikona fóra

Video s návodem k akci:

Video obsahuje kód. Tento kód mi pošlete poštou přímo ve hře.
    Kód není od RT, takže nelze využít jiným způsobem.
    Každý za kód získá 0,25 JC bodu a kromě toho získají první tři 1x MJS.
    Tento kód je platný pouze do konce března!

16. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Skalarko, můžu oponovat? Já tam omylem vlezla přes toho trpajzlíka a stovka v čudu :p

17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Do mlýna přes lasičáka, to je fajn, že člověk může namlít akční a podívat se, kolik má padátek a nemusí přes stodolu, ale nejde mi tak umlít SK ;)

Janaj, už jsem byla přes lasičáka 3x a nic to neodečetlo, jen mi to ale nabízí mletí na bahamu i když jsem na hlavní louce a já bych potřebovala mlít z farmy

18. abc23

abc23 Komisař fóra

Tak už to snad jede všem ne? :-D než jsem to dočetla až sem..
    můj stav je +224 diamantů, -200 diamantů, pro jistotu si uvádím +128ZB a +454hvězd.. jeden nikdy neví, o co tu přijde

evoku57 jde umlít vše - akorát ten pajdulák tě hodí do Bahamlýna, takže musíš zavřít a přepnout se na farma mlýn :cry:

19. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Pajdátka přibývají z druhé strany už mám -500 nějak zapomíná hlava sklerotická to ten Němec :):)..

20. doben

doben Ikona fóra

Já ten dluh moc neřeším.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.