Nepřátelské převzetí (30.3. - 5.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/3/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jarka112

jarka112 Vážený autor

zatial len 124 vypadavatiek,pestujem uz na 3 plochach, a stale drzim nulu ;)

2. ladik11

ladik11 Pisálek fóra

no bez sem se rozkoukal -800

3. barbucha30

barbucha30 Pisálek fóra

Ahojky, jsem z toho jelen, vím, že při návštěvě hospodářských budov a mlýna půjdu s diamanty do mínusu, ale na splnění hry potřebuji 1000 diamantů, abych vyrobila pytlíky s diamanty, ale už teď,( akční plodina se musí rozpěstovat)kdy ještě nemám ani tolik, abych mohla vyrobit třeba jen 1 pytlík s diamanty jsem - 500 diamantů v mínusu a to jsem jen doplňovala vodu a dávala na lištu mrkvovojablečnou směs a jiné. Takhle přece nemohu nikdy diamanty získat ????? Když se podívám do ostatní, kolik jich mám, zase naskočí další stovka mo_O:eek::music:ínus ???? Budou diamanty přibývat, abych mohla normálně sázet a doplňovat hnojivo a vodu a přitom plnit akci ??? Připadá mě akce postavená na hlavu. Pokud jsem blbě pochopila, poraďte. Díky .....

4. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

Tyhle mínusové diamanty jsou jen "na okrasu" a nemají vliv na počet padátek ve stodole.

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hraju na mobilu Samsung,nutné je instalovat flashplayer. Je zde i podrobnej návod v příslušné sekci.:eek:
    Jinak to vypadá ,že Chocholoušek bude mít zase hodně pacientů!o_O

6. lavsonka

lavsonka Rádoby autor

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***
    Jakých pacientů?:))At´se jde léčit RT akorát oni to potřebujou a očividně jako sůl:)))

Naposledy upraveno moderátorem: 30/3/17
  7. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj barbucha30,
    dlužná částka (ty mínusové diamanty) nesouvisí s počtem vypadávátek. Vypadávátka najdeš ve stodole, nebo v při mletí akčních drahokamů. Mínusová částka se ti bude zmenšovat při dodávkách Hamounovi Lasičce.

8. Nestyda

Nestyda Perspektivní autor

Dáš mi sem prosím odkaz na tu sekci ? :p

Jinak jsem v -700, což jde :D

9. prdelka010

prdelka010 Vycházející hvězda fóra

tak jsem hezky začala měla jsem šípek na mini polích a sklidila jsem to vše bez řemesel ..no padátek 165

10. Mičurin75

Mičurin75 Pisálek fóra

pro nezmarka.cz Ufffff, díky za radu, pojedu normálně a uvidíme, jak se zadaří !!!! Hodně úspěchů v plnění přeji všem !!!!!;):):p

11. papulice

papulice Veterán fóra

tedy zrada,z akční 6hodinovky to vůbec nepadá,vypadlo mi 8 ks,beze srandy

12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Prdelko, řemesla ke sklizni nepotřebuješ, ty ti na pajdátka nepřidají

Ještě by nám měli odečítat za přechod z plochy na plochu, posílání dárků a nákup plodin či stájí přes červený košík, možná jsem i na něco zapomněla xDxDxD

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Andulííí - áha, MDŽ (mezinárodní den žížně )xD. Já tiše doufám (v koutku duše teda jenom), že to půjde i bez toho. No, uvidíme. V záloze mám šlechtěnou zeleninu, a nějaký ten zelený urychlovač by se taky našel ;)

14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

evoku: No, ono to bude ještě za něco dalšího. Já byla ve stodole jen jednou a už mám -300, takže se to odečetlo ještě za něco :eek:;)
    Ale tedy ten experiment se stromy dost zklamal - z první sklizně 121 pajdátek a v tom jsou i dárky :cry:

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

V technickem FAQ v sekci:jak spustit hru na android. Dal bych odkaz ,ale na mobilu to jaksi nezvládám.:sleepy:

16. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Po první sklizni 150 drahokamů.Nic moc.Ale jinak -1000;)

17. hullk1

hullk1 Stálice fóra

no jo jak ten hamoun skonci tak budem platit pul milionu krejcaru

18. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

s 23 diamanty vaše rozčarování skutečně nechápu. RT, stojíš mi na hadicích, přešlápni! Ono nestačí, že jsem demokraticky začleněna do každého technického průsšvihu, který se na farmě vyskytne?!:mad:

20. larelay

larelay Analytik fóra

Mně to přijde jako naprosto famózní akce. Začátek tedy opět drhnul, ale to už je místní kolorit. Nicméně pročítat zdejší diskusi je opravdu zážitek, myslím to v dobrém, škoda, že nemám čas si projít vše a pořádně. Těžko říct, jestli RT očekával takové reakce, ale přijde mi to jako odvážný počin (pro někoho koukám jsou mínusové body těžce ohrožující fyzické zdraví i psychickou integritu :( ). Samozřejmě když je člověk ani neregistruje (mínusové body), ostatně proč taky, když k ničemu nejsou, tak už to žádná zábava není. Byla to docela sázka do loterie a vyšla, je tu živo. Tak teď už jen ať všichni splní vše, co si přejí a myslím, že by to mohla být vydařená akce. Mně se moc líbí poslední dobou to kvítí, které pěstujeme, to mám nejraději, jako jarní/letní louka, což k tomu počasí venku pěkně pasuje. No ale nechval dne před večerem, raději pro sebe ještě nehodnotím....pohodový den všem.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.