Nepřátelské převzetí (30.3. - 5.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/3/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Řádky v nebi mám ráda, ten z této akce dává slušné bodíky za den. Jenom toho kvítí je zase dost, ale je tu jaro, tak to snad zvládneme a pokud budou padátka rozumně padat, tak to snad dáme. Akci plnit budu, zatím jsem žádnou nevynechala. Jenom ty minihry....snad tam ani nemusely být. pěkný den všem.;););)

2. Bella74

Bella74 Vážený autor

Super na akci se těším jako na každou, aspoň není na farmě nuda, stonek je vždy super odměna , jede se na všech plochách, tak nebudu plýtvat mnoho SH, jen rozpěstuju , kaštánky můžu zapnout kdykoliv a padátka dodělat ,kdyby bylo nejhůř, tak jen nezapomenout zítra po sklizni nasadit karafiáty :music:

3. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Emo-haunter™
    jestli se ptáš na vypadávání akčního padátka, nebo možnost pěstování akční plodiny, tak na oboje je odpověď ano, půjde to i na Bahamaramě.

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Hele, a tohle je aprílová akce? Tak tomuhle já říkám endéráckej humor. O čínském humoru zaplaťpambu nemám bližších zpráv.

5. Baroland

Baroland Ikona fóra

Ježkovi oči,jako by nestačilo na tu lasičku jen kliknout.Ještě musím čekat na nicnedávající (tudíž stupidní )minihru. Zlatí upíři.

PS. když kliknu na budku a zavolám 158 prijedou poliši mě pomáhat ?

6. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Tak jsem asi nějak natvrdlá, znamená to, že když minihru prohraju, tak nedostanu nic? a musím pěstovat znovu?, nebo odměnu dostanu i tak?

7. Podrazec

Podrazec Rádoby autor

jojo .. aby se nemuselo 25x vyhrat ve skorapkach .. :)

8. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

A nešla by ta minihra vypnout ? Nebo nějak obejít ?
    No to je zase vypečený... :-D

Naposledy upraveno: 29/3/17
  9. flexka

flexka Hrabě fóra

Naopak musíme 25x prohrát, odměny nedává lasička, ale pojicajt husa v modré budce. A až lasičku zabásne, hra končí. Dle zákona Farmeramy je podvod, až když tě okrade 25x 8) a teprve pak je konec. Proto musíš 25x prohrát.

10. eleanorelik1

eleanorelik1 Vycházející hvězda fóra

Jojky, řádek! Do toho jdu a snad se zadaří splnit ty padadla. U poslední akce mi chybělo 43 padadel na poslední úkol z 150. No, jo no. Práce mě živí, zatímco tato hra spíše (občas) prudí.
    Krocánku - poliši vždy pomáhají - do krimu. Bys už mohl vědět!
    Když ovšem potřebuješ usměrnit zvukově nabušené občany, tak nemůžou...

11. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Úplná smršť akcí :)
    Tahle vypadá docela fajn. Líbí se mi, že opět je v odměnách řádek. Počty akční i padátek vypadají hrozivě, ale když si to přepočtu na všechny plochy, zase to snad tak strašné nebude.
    Smysl minihry mi zatím uniká, ale třeba se osvětlí v průběhu.
    Ještě, že jsem nepřestavovala farmu, teď bych to zase hned bourala :)

12. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Ještěže mám dovolenou,tak to snad dám.Baroland:moje děti říkají policie-buzerovat a mlátit,tak bych s pomocí moc nepočítala;)

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Není hraní skořápek trochu nelegální ? Možná se na farmě brzy dočkáme i pěstování konopí a v minihře si budeme moct ubalit brko xD

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Nooo, mam jen hlavni, divokou a baha, protoze nechci trhat chlivky a stromy na mytine a v pralese... mam stare premium, takze i kdyz vidim disketu (ehm, mlady nejspis netusi co to je) tak asi nebude se starym premiem fungovat, co?
    Riskovat mackat to nebudu, co kdyby to spatne pochopil a zkratil mi ho...

Dost nechapu minihru, pokud ucelem neni to, ze nikdy nevyhraju = pouceni pro deti, jinak teda dalsi nesmysl...

15. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Zítra na to vlítnem:D

16. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nechtějí toho nějak moc ?
    Jinak se zdá že to bude zvládnutelné když se pěstuje všude.

17. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Název "Nepřátelské převzetí" mě docela zaujal .... čekal jsem násilné převzetí farem jiných hráčů bez možnosti náhrady a ona se z toho vyklubala zase jen pěstovačka s nechutným množstvím akční kytky o_O

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak nevím, mám nebo nemám bourat celou farmu? Ještě jsem u žádné akce všechno nebourala a vždycky to nějak kozí brankou vyšlo.:sleepy:

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den :) další řádek tam je a to je to hlavní. Do akce určitě jdu a zítra s volnem to půjde rychleji, jen se mi nechce zase bourat, to zatím nechám jak je a uvidím. Skalárko ... s tím brkem ... to snad né xD už vidím všechny farmáře se při hraní usmívat :D by nás určitě přibylo ;) Tak zítra na to, bude čas i na Žanky :p

20. babina51

babina51 Veterán fóra

Za každou mini hru získáme následující odměny-rozumím tomu správně,i když neuhodnu?
    FA107....BAHA337

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.