Nepřátelské převzetí (30.3. - 5.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/3/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bella74

Bella74 Vážený autor

druid psala jsem ti a dala tam i odkaz Obnovení farmy samozřejmě, že to bylo v OFI oznámení

2. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

bbowling Fakt humor....už jsem na -1100 :p

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Bohajeho, kuželko, nešiř paniku, nebo polovinu farmářů odveze rychlá xD

.helm. - to je mazaný :D

4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

bbowling: za šíření poplašné zprávy mám speciálně pro tebe pokutu -10 000 kamenů :p

Druid.Panoramix: je to přesně tak jak bylo popsáno přede mnou, tedy ikona pro hráče s prémiem.

5. ezzra

ezzra Hrabě fóra

bbowling,,do 1.4 este v celku 2 dni...ale ked chces u mna mozes mat na farme nocnu..najmem si ta ako nadenikaxDxD

6. helik006

helik006 Rádoby autor

Mám jen 135 diamantů...zdá se mi, že od chvíle, co jsem si zlepšila legendu na 29/30, mi to vypadává méně než předtím...

7. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

To bylo měsíční předplatné :)))
    jinak již vše jede jak má sice s 1:45 hod zpožděním, ale co už
    mmt mám 602 drahokamůů a jelikož jsem zvědavice zvědavá, tak i -300 dlužím tomu vydřiduchovi, ale všeho do času, zítra si farmu vezmu zpět a vypráskám ho!!!!!

8. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Počkej až to někdo vezme vážně.
    Už teď lidi vyskakujou z křesla že jsou z Diamantama v mínusu.

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

JJ ... no jo, ale drobet to ulevilo situaci :p ...

10. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

--------------------------------------------------------------------------------------------
    Ahoj, pochopitelně, že můžeš....... včas podaná informace je vždycky vítaná a nezáleží na tom, zda ji zodpověděl modík anebo zkušený hráč a já Ti za ni děkuji. Jak jsem uvedl dříve, tak já jsem premium nikdy neměl a protože informace se týkala hráčů s prémiem, prostě jsem ji v ofi vynechal. Teď už vím. :inlove:

11. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Bella74, s dovolením nechápu ani po uvedení odkazu na OFI, proč se hráči bez Premia (Druid píše, že premium neměl nikdy) zobrazuje ikonka Obnovení farmy a myslím, že hlavně toto je otázka, kterou si mnozí klademe.

12. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak ..ted jsem přišla domů, sklidila komplet celou farmu , kterou jsem syslila od včerejška s nejdelšími plodinami a 94 drahokamů... :wuerg:o_O...to je katastrofa
    no co, začínám rozpěstovávat s první desítkou plodin:oops:

13. ritterca

ritterca Stálice fóra

Vysvětlete mi prosím jednu věc. Už několik z vás tady psalo, že si nastaví mlýn na dlouhé mletí, aby do něj nemuseli a nešl tak do mínusu. Jenže přece do toho mlýnu musíte jít a mlít drahokamy na akci :D :D

14. bionta

bionta Perspektivní autor

zase pěkně blbá akce,za všechno -diamanty z vypadávátek,i za koupení vody......ať se jde RT bodnout,asi už neví jak dlouhohrající hráče otrávit a donutit přestat farmu hrát !!!

15. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Sovinko - mě napadlo jediné.... že to je nabídka pro všechny hráče, protože jak si skladník může přečísti Vergilia v originále, tak i normální hráč může zatoužit po prémiu a aktivovat ho. Ta utilita je předpřipravena a aktivací se spustí naplno... třeba změní barvu ve výraznější fialovou.

16. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

Mínusové diamanty jsou jen "na okrasu", nemají vliv na padátka.

17. Bella74

Bella74 Vážený autor

Sovinka, tuto ikonu tam mají všichni hráči ať už s prémiem nebo bez, pokud na tu ikonu klikneš, automaticky tě to hodí na nákup prémia a o to myslím tady jde. A záleží už jen na hráči zda si prémium koupí či ne.

Abych nebyla OT v mínusu zatím jen 100, protože jsem si myslela že přes baha když půjdu kuk do stodoly, tak mi to nic nevezme...chyba xD

Naposledy upraveno: 30/3/17
  18. farmarkamaja

farmarkamaja Aktivní autor

Chaos v drahokamech ve skladu 118 ks na liště -100 ks co to co to

evainfo, petaM2001 a babina51 tohle ocenili.
  19. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

-1600 kdo má víc vyhlašuji soutěž o kuličku po hovniválovixD tak už -1800 melu nějaké drobné krmivo tak to pěkně naskakuje a koukl jsem po diamantech jen 120

20. minnie30

minnie30 Stálice fóra

- diamanty sa mi vôbec nepáči, ako mentor nebudem posielať darčeky a ani zo stodoly mrkvovo jablkovú, už mi suma pekne do mínusu naskakuje. táto hra ma akosi nenadchla. zase začala ako v poslednej dobe neskoro, v predchádzajúcej akcii som chýbala zrovna polhodinka na druhej farme, aby som to stihla, aj ked farma začala s oneskorením, nepredĺžili ju o ten čas. uvidím , ako pôjde táto hra , chcela som pozrieť do stodoly koľko mám vypadávatiek a napísať, ale nepozriem, zas by som mala -100 :-( nepáči sa mi to !!!

evainfo, petaM2001 a myš59 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.