Neonové výběhy X (9.1. - 14.1.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/1/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dníček :) tak já hotovo ještě nemám, šlechtěnců od vran jsem měla docela málo, ale to se základníma docela šlo, jen mi do stonečku nakonec chybí 18 dalekohledů, tak nahánět je znovu do tulidomku, ale jsem neklikla voňavky a teď musím čekat xD při čekání jsem tam dala pár jiných čtveřic a sem tam ob skok, jinak šlechtění jako vždy ... o ničem :p

2. bačkora85

bačkora85 Veterán fóra

Ahoj, tak já mám také hotovo :) Sama koukám, jak rychle to šlo. Super akce. Všem přeji krásný večer.

3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo ;)

4. Gassy

Gassy Perspektivní autor

5. 8erulenka

8erulenka Rádoby autor

Taky hotovo.

6. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj už mám hotovo od tří hodin ,akce dobrá mám takové rychlovky ráda,z 228 šlechtění zbyl jeden dalekohled,neonky jsou dobré,ale husí je taková nijaká,dá se říci nepovedená,přeskoky jajko vždy jako by BB ,ani nebyl,všem farmářům ať se daří a hezký večer.

7. Krasomila333

Krasomila333 Perspektivní autor

hotovo. Tyhle akce mám ráda :):)

modro.ocko22, jindrasofr a evainfo tohle ocenili.
  8. evainfo

Jsem to tedy dodělala, když mě zahradnice4 napsala jak to urychlit ... už to tu někde bylo, ale nikdy jsem to nepoužila :p tak volno a hurá k telce xD

9. jana563

jana563 Dozorce fóra

evainfo,poděl se o tu možnost.Já taky zapomněla a klikala jsem asi 30 vran......děs a běs

modro.ocko22, jindrasofr a evainfo tohle ocenili.
  10. polacka

polacka Vévoda fóra

Tato akce je vždy pohodová. Hotovo.

modro.ocko22 a jindrasofr tohle ocenili.
  11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jana563 - to by mě taky zajímalo, bo vím jen o ručním doplnění parfémů. Tak třeba se jedná o to růčo fůčo ;)

12. evainfo

Jé ... jde jen o to růčo dokliknutí parfémů v tulidomku, žádný jiný zázrak, ale jsem to použila poprvé a ušetřilo dlouhé čekání a taky mě to nahnalo do vzpomínek u začátků šlechtění, kdy jsme dávali tulidomky na plochu a to byl vážně frmol :p :D

13. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;), tak taky hotovo, ale hlavně, konečně jsem udělala růžovou továrnu na žebříky :p

14. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pekný večer, tak aj ja mám už nové "neónky" na plochách, ale čo sa stalo? Akosi im vykapali žiarivky a nestihli ich vymeniť za LEDky. Chúdence, majú tam tmu-tmúcu. Keď ich zbadám, mám vždy pocit, že som im zabudla vykydať, nakŕmiť a napojiť ich :wuerg::oops:xDxDxD

15. jindrasofr

jindrasofr Stálice fóra

Tak konečně také hotovo :)

16. doben

doben Ikona fóra

Také mám hotovo. Chtěl jsem ještě došlechtit motýly na výrobnu, ale mixy mi dnes nevychází, takže to nechám na příště. ;)

17. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

tak ja mam tiez hotovo :)

18. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Nepatří ty nové neonové stáje spíš na Hřbitov? xD;)

Edit:

-pechfógl-inko: pořád na Hřbitově xDxDxD
    Tam jsem začínala hrát a tam jednou skončím ;)xDxD

Naposledy upraveno: 9/1/20
  19. olčaML

olčaML Vážený autor

Tak mám taky hotovo , ale když jsem uviděla ty neon husy tak jsem 3x klikala a nemůžu uvěřit ,že takové pěkné bílé husičky tak zpytvoří na černo u vran to nevadí ty jsou černé .:p

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Apachie 1: Kde žiješ, hřbitůvek nám přece zrušili, místo toho máme takovej bradavičnatej hrad i s rychlíkem.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.