Neonové výběhy IX (6.6. - 12.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 5/6/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Bezejmenný - řekla bych, že můžeme na víkend očekávat velké BB ;)

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jsem na vazkach, kdyz dodam tam opet dalsi ubytek ve stodole, ktery neni kdy nahradit... a koukam na 17 neonek v liste, tedy ty co zbyly ze se nevesly do velkochlivku... ma cenu pridavat tam dalsi?
    Uz jsem par predchozich akci vynechal na takove slechteni, jde o to zda to v budoucnu nebude problem pri jinych akcich...

Honzulka05, maribeja a evainfo tohle ocenili.
  3. kopretinablah

kopretinablah Pisálek fóra

Může mi někdo vysvětlit proč je BabyBoom už dneska na zítřejší akci.Proto všichni pozor aby Vám pak nechybělo krmení.

4. alderonka

alderonka Aktivní autor

Ahojky,
    ja zlyhávam pri pávoch a včelách, tak som musela pustiť pár milionov, aby som si nakúpila.
    BB sa neoplatí, minula by som SK, ktoré je potrebné do úloh, takže šľachtiť začnem zajtra. :p
    Na túto akciu sa teším, neonové stajne sú super výmenný nástroj pri O&D - za 3 neonove sliepky som vyobchodovala NOKYho. 8)

PS: Teším sa aj z tých neonových bedien, mne niektoré neonovky chýbajú (3 roky som nehrala), takže som rada, že ich mám teraz šancu získať.

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dník :) neonovky moc nepoužívám, i když se mi docela líbí - až na anakondy xD, zásoby zvířátek něco málo, ale nějací šlechtěnci i vyšší jsou. No když si vzpomenu, jak jsem je v tulidomku tlačila nahoru, přeskoky po jedné genetice ... mě je nějak líto je tam nasypat :p. Počkám si na víkend, měl by přijít na farmičku BB i KFC a potom se teprve rozhodnu :D

Honzulka05, tykadlo a maribeja tohle ocenili.
  6. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Neónky nerobievam tak trocha zvierat dám na trh a bude vymaľované:D:D.

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Mně se snad ty neonky začnou líbit :) ne graficky, ale počtem odchované zvěře. Zavřu je do zvěřince.
    A když jich bude víc, tak třeba někomu jinému udělají při OD radost.
    Pozadí super ,-)

8. maribeja

maribeja Komisař fóra

Ahoj šlechticí akce dělám jsou to ryhlé akce a ty mám ráda a neonky se hodí,takže do akce jdu,jako do každé šlechtící.

babako, Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  9. tykadlo

tykadlo Stará škola

evainfo- také přijde na moji farmu KFC ? Já jsem trochu natvrdlá, co je to prosím za zkratku? Mam dojem, že s kyblíkem plným křupavých kuřecích křídel, to nemá nic společného:D

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky tykadélko :) jsou to farmářské zkratky a KFC je vlastně pro závisláky "KFC - kvůli farmářské cti" . Celé roky se mě drží jako klíště, ale teď se občas zaběhne někam k sousedům, tak to táhnu sama xD ale kyblík křupavých křidýlek by byla mňamka.

.houvíček., zemanka01 a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. stěby

stěby Polobůh fóra

evainfo - to je to vysvětlení zkratky pro malé děti ;), realita je malinko peprnější :p.

Pokud bude BB, neměl by to být problém. Zvířenu mám, SK taky, řádek stojí za starou bačkoru, ale vem ho ďas.

12. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, jenom rychlovka bez záruky:
    pokud chceme splnit celou akci, tak potřebujeme:
    95 dalekohledů pro každý celý zvířecí úkol tj. 380 šlechtění = 760 SK
    -z odměn dostaneme zpět 180 SK + 30% šance na získání dalšího dalekohledu cca - 100 ks
    zapotřebí asi 480 SK celkem

Dodáváme zvířata v protihodnotě 1,150.000
    - u páva v základu - 4.412 ks 3.383
    - u bobra v základu - 3.572 ks 2.739
    - u včely v základu - 4.732 ks 3.628
    - u slona v základu - 3.074 ks 2.357
    takže bez dodávek šlechtěnců to asi nepůjde.

Edit:
    Že by nám končící BB platilo ještě 4 hodiny po začátku neonové akce?

Edit II:
    TheMikev2:
    děkuji za upozornění na chybný výpočet! To je tak, když se spěchá a do kalkulačky se místo 1,150 zadá 1,5. Opraveno.

Naposledy upraveno: 6/6/19
  13. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Do akce jdu,stáje se mi líbí,snad se mi něco vydaří (včely určitě) mám jich 142 ks,ale nevím kolik jich bude potřeba,snad s tím hnu

14. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

Aj keď potrebujem ZB ako soľ do akcie nejdem, lebo ich tam je iba zopár a zvierat ako písala Apachie je treba hafo :eek: ... aspoň budem mať čas dopestovať nejaké rastliny. Prajem úspešné šľachtenie ;)

evainfo, Honzulka05 a Apachie1 tohle ocenili.
  15. rampusak

rampusak Veterán fóra

Vyděláno by bylo nemohla jsem odolat ceně u pávů a pár set jich švihla na trh. Z neonek se mi nejvíc líbí sloni - ty chci a dál uvidím jak to půjde. Řádek ať si nechají jak psal Bezejmenný v obou dnešních příspěvcích se kterými nemohu jinak než souhlasit tento řádek slušně řečeno nechává mě chladnou ;). Souběžnou akci "lama" nejedu bo jsme stále ještě plná dojmů z OD a nechci si je nikterak kazit pěstováním, mletím atd. atd. Když by byla noční tapeta s neonkami zajásám mnohem více. Všem přeji obr přeskoky a lehké splnění pěstovačky. How dobrou a všem moc pěkné sny. Martina

k.vitek, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. tykadlo

tykadlo Stará škola

evainfo A jéje, tak to KFC mam nastěhovaný na farmě už řádku let:D

radyn.m, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  17. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

Těším se,snad se mi zadaří.

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Chápu to deobře, že když jim neěšoupnu stovky SK, nezískám dalekohledy a akce jde do kopru? No tak to ať si nechají zhudebnit. Nejlíp od Michala Davida: Krásný úděl máme kvést....

jindrasofr, Trepifajksl a Honzulka05 tohle ocenili.
  19. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Přeji pěkný den, akci určitě nevynechám. Zásoba SK dostatečná, zvířátek v základu i šlechtěnců je dostatek. Šlechtit budu pro dalekohledy a to by bylo, aby se akce nesplnila cobydup. Jenom mrzí, že BB už je většinou bez pěkných přeskoků, nedá se nic dělat!
    Tak ať se Vám všem daří!
    ;););)

20. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobré dopoledne, buď mám někde chybu nebo mi nefunguje správně kalkulačka, ale vychází mi jiné hodnoty základních zvířat než u
    Apachie1.
    Včela
    protihodnota 317 tak by bylo potřeba 3628 základních
    páv - 340 - 3382
    bobr - 420 - 2738
    slon - 488 - 2357

Celkové počty zaokrouhleny, protihodnoty jsem opsal ve stodole. Tak to nebude tak strašné, kdyby se nemuselo šlechtit kvůli dalekohledům, tak tyto počty mám. Hezký den všem

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.