Akce Neonové výběhy (8.1. - 14.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Hezký večer všem, tak jsem také udělala úkoly až k neonkám, i tak mi zbylo dost obyčejných zvířátek, kravky přes1000 ks a ovečky s kachnami skoro tisícovka, ale jak už to u mne bývá, Skáček pomálu, jen z úkolů se něco vrátilo, pro mne žádná sláva, no něco udělám, stonek asi ne, ale snad nějaká dekorka bude, přeji všem hodně úspěchů při šlechtění.

2. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Furt přemýšlím,co uklidím,že mám všude nedostatek místa,kde budu šlechtit :D Teď mě docvaklo,že se šlechtí mimo plochy :D:D:D Což je parááádaaaa,úplně jsem zapoměla.
    Nevím co budu šlechtit,zkusím asi Kukačky,Kachny,Krocany,Vrány a na Baha asi Velbloudy...Bo mě chybí výrobny.Ikdyž si moc nadějí nedávám,že by byly obzvlášť velký přeskoky.Nikdy nebyly,ale minule se snad prolomily ledy.ze základu poprvý vylítl předposlední šlechtěnec.Podle toho jak bude přeskakovat,možná koupím jeden balík.zatím mám nasysleno 995 SK.

Všeeem držím palečky,co jdou do toho po hlavě,ať to lítá,halvně ve zlatě :p

Naposledy upraveno: 8/1/16
  3. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já měla hotovo hned, samozřejmě jsem si pořádně nepročetla akci....myslela jsem , že je BB je současně s neony, tak jsem už prošlechtila 330 SK a pořád se divým, že nic nepadá, vše jen po jednom + zámek, genetika ani jediná....tak jsi jdu přečíst, jak tu nadáváte....a ejhle...on BB ještě není ...jsem to ale debža...tolik SK vylítalo jen tak:mad::sleepy:
    a navíc jsem zjistila, že jsem všechny zámky dala do neonového obchodu a on je ještě +zámek...prostě jsem klikla na zelenou ikonu... tudíž ten druhý stonek absolutně nezískám, jelikož jsem vyplácala všechno SK:sleepy::cry::wuerg:

Naposledy upraveno: 10/1/16
  4. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Páni, to je vidět farmářská vášeň, hotovo máte co by dup, já jsem musela dát všechny kachny, ovce i kravičky na plac, až začne BB, začnu šlechtit, to je vzrůšo, co mě tu nesmírně baví a nevím, kam to vše stihnu, zatím mám od všech první stupeň, tak hurá do toho a snad to za 140h stihnu;);):):):)

5. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Mám velkou radost akce se mi líbí :inlove: a ještě BB super začnu až v 18.00 :D

6. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Šlechtit jsem dala s předstihem,snědla patřičnou marmošku+aktivace stonku se nekoná skrz kombajn,kdo ví kdy byla aktivována :D
    Směrodatný je tuším sklizeň šlechtěnců-respektive potvrzení výsledků,takže je tu možnost zadat předem,ušetřením parfémů a nikde nám domky nepřekáží přece :)

7. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Neonky už makaj!! Prubnu šlechtění, uvidím co bude vyskakovat a podle toho se pak rozhodnu, zda šlechtit nebo ne:):music:.

8. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Vida, mohl jsem dat slechteni o par hodin drive, ale stejne ted uz nemam zadny spech, tolik SK nemam, abych vyuzil plnou kapacitu, coz driv bylo to hlavni - par chlivku na plose a tam cas hral roli...
    ted teda slechtim jak na akci (jen si delam prvni stupen na lepsi "dorovnavani" k tem co uz mam) a dal jen to co chci - teda lepe receno skusim od vsech rozdelanych par kousku...

9. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky , teď jsem k tomu sedla a odklikla první šlechtění, které jsem do ohrady dala odpoledne a
    ... více komentovat nebudu nebo ještě teď na to tupě zírám .
    Prostě , jak říká moje vnučka , : " hustýýý"

10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

lacrima : tomu rikam smula, zrovna TED, kdyz potrebujes urcite jen o jeden level aby se to dalo do ukolu xD

11. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

Jeden řádek mi stačí. Kvůli odemčení 4.úkolu jsem dala 80 šlechtění. 10 kachen nedalo nic navíc; 15 krav - kraví krásku, 2 bílé; 15 ovcí - 2 naháčky, 2 černé; 40 kukaček - stavitelku a 8 těch na třetí pozici, ani nevím, jak se jim říká.
    Jinak dost bída, z poloviny domků byli jen 2 stejné kusy dle genetiky, což si myslím, že by nemělo být, protože se u BB jasně píše, že se nejedná o jednovaječná dvojčata!!! Jedno by mělo být podle genetiky a druhé náhodné.

Tím pro mě akce skončila. Milovníkům BB přeji úspěšné šlechtění.
    PS: Díky banánům z akce jsem si konečně aktivovala poslední strom ve chrámu.

12. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p akce splněna, oba řádky na stonku pracují, neonové chlívky čekají v liště, až dozraje bazalka xD

ještě zkusím nějaké šlechtění a prodej na trhu

13. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

lacri teda tomu sa povie šťastíčko, aj keby si do akcie musela dokupovať. :);)

14. lacrima

lacrima Titán fóra

Vyšlechtěno, odevzdáno , hotovo ... když si závislák , není co řešit :inlove: a to jsem začala v 18 hodin,
    šlechtěnce jsem nekupovala žádné . Pro skrblíky jako já , je teď cena dost vysoká :D

Tak, jdu pokračovat v BB , ... "zlatuše" jde do družstva , nacpat se do úkolu ,( ať se ho zbavím) a já jdu nachystat večeři.
    Přeji všem hezký večer a úspěšnou akci .

15. rampusak

rampusak Veterán fóra

Jasně že mi to nedalo, BB asi někde je ale klasika, u nás ne, Ježíšek je fakt jistější. 6x základní ovce + 1 černá no nekup to. Neon ovce už jsou na ploše ale místo na základní chlívek se posadily rovnou na růžový, tak muselo přijít na řadu kladivo nebo čím se to mlátí. Plachta na pokus jak to skáče jako přes kopírák, jen srdíčko sem tam jinde, jinak nic co by stálo za pokoukání. Je to škoda, zrovna nový systém šlechtění je pro mě pohodlný, dřív blblo dávání zvířat do domku, teď to jde lehce, ale dřív kromě hromady hnoje sem tam i něco vypadlo, dnes hustá genetika. Takže u nás taky hustý a tím pádem balím fidlátka a došlechtěno. Stejně úkoly na mutanty nedělám, vyzobané jen tam kde se nemuselo dávat SK a něco koupeného ještě dřív kvůli florenům, teď za osla 24 mega nedám, radši ušetříme na nižší mutanty až bude zase nějaká akce kde budou potřeba. Hezký víkend všem, minulá akce možná byla nudná ale díky nepadátkům byla rovná pro všechny, tohle je pro mě na pytel, nemám tolik trpělivosti čekat dokud tam něco spadne, když to nenaladí hned na začátku. RT si tímhle možná kope samo hrob, já se od zániku fantasy docela bojím investovat a vůbec se za to nestydím. Sem tam něco koupím to jo, ale už jen hodně málo.

16. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkný večer.

Před chvílí jsem se dala do šlechtění a doufám, že to bude dobře padat a budu spokojená. Udělám neonky a jestli půjdu dál.....? Uvidíme.
    Z čeho mám ale ohromnou radost je:

Pěkný večer a hodně štěstí.

Madulka_cz

17. alaska.1

alaska.1 Aktivní autor

tak výběhy jsou doma:) ted ještě v klídku stonky;)

18. immortal67

immortal67 Expert fóra

Dekorace jsem zakoupil,v liště je mam,ale najdou zasadit do stonku,proč

evainfo a babako tohle ocenili.
  19. AnMaDi

AnMaDi Pisálek fóra

výběhy už mám ted ještě stonky,to bude horší:sleepy:

20. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj immortal67,
    máš zakoupený i stonek, nebo jen dekorky?

mituli a babako tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.