Akce Neonové výběhy (8.1. - 14.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

EdmondDantes - to je zaujimavé, o tvojom probléme som nevedela (asi som to v tom mori príspevkov prehliadla). Ja som po splnení úlohy vyzdvihla len riadok, bez problémov som do neho vložila dekorky z akcie.Teraz najprv v neon obchode kupujem dekorky - a ak to vydá - dufam,že hej, kúpim riadok. Tie duplicitné dekorky nepotrebujem a koniec-koncov, nemám na ne ani SK.

2. Nestyda

Nestyda Perspektivní autor

Ahoj, tak jsem získával superkrmiva, ale bohužel mi jich chybí ješě 80.. to vážně už nikde nenahrabu no nic budu mít jen jednu řadu stonku... Akce byla hlavně o superkrmivu :p :D

3. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Nestyda - skús pozrieť do družstva na kukučkové úlohy.

4. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Nestyda, sousede, loudíš marně, další balík už asi nekoupím :D, i když obsadím v šmajchlhotelu všechny pokojíčky, tak je tam akorát krmím a nic z toho...:D

5. jankan

jankan Pisálek fóra

Ahojte, akciu som sčasti urobila, teším sa už zo všetkých dekorácii a aj fazulka je aktivovaná, len akosi sa nedajú osadiť na fazuľku. :( budem sa o to snažiť opakovane, snáď to pôjde osadiť aspoň Vám ostatným. jankan

Naposledy upraveno: 9/1/16
    aljanu, evainfo a babako tohle ocenili.
  6. doben

doben Ikona fóra

jankan Pokud chceš dát do stonku dekorace, ale neodemkla jsi ho za zámky lásky, tak to nepůjde.

7. babako

babako Expert fóra

:inlove::);),hezký večer farmáři,hlásím splněno a už to jede úplně samo,sic bez zajímavých přeskoků,ale nebojím se vlka nic..
    Přeji vám hezký večer a já jdu na jedno..:p

8. karolinka120484

karolinka120484 Perspektivní autor

Dobrý večer.
    Já jsem moc ráda za tuto akci,takové krásné odměny jsem získala.Dva řádky,Neony a navýšila několika milióny krejcarové konto,štědrá to akce.
    Jsem moc spokojená.

9. doben

doben Ikona fóra

Jestli půjdou posílat, tak je máš u mě. Stačí se při OaD ozvat. ;)

10. grusovav55

grusovav55 Pisálek fóra

mám hotovo a zámek lásky se mě neodemkl, nevíte někdo proč?

babako tohle ocenil(a).
  11. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

grusovav55 - klikni na to + pod zámkom. Dá ti to ponuku, čo môžeš vymeniť za zámky -srdiečka. Daj pozor, ak chceš len stonku -zober len stonku za 80. Dekorky sú tie isté, čo máš z akcie. Radšej choď potom do neon obchodu. Ak máš dosť srdiečok.

12. grusovav55

grusovav55 Pisálek fóra

už tam mám fajfku nemohu nic udělat

babako tohle ocenil(a).
  13. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Tak sa pozri, či si si ich už nevybrala.(stonka, alebo bednička s dekoráciami v lište)

14. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Chybí mi 70 zámků na 1 dekorku na stonek.

15. doben

doben Ikona fóra

modro.ocko22 Jaká dekorka ti chybí, ta neonová koza?

EDIT: Mi to akorát vyjde, tak Ti ji koupím. Snad půjde při OaD měnit.

Naposledy upraveno: 9/1/16
  16. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

17. Baroland

Baroland Ikona fóra

doben -díky za nabídku,ale mě stačí pouze možnost zasílání ;)

babako a tomokoco tohle ocenili.
  18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dnes jsem z akce vybrala vše až do dna, mám i 2x dekorace, oba řádky a zbylo 1 SK. Kdyby chybělo, tak ráno se mi jich 6 domele, tak to zbude na příště. Nic jsem nekoupila a dobře jsem udělala. Včera jsem RT pochválila za příjemnou změnu. Už se jen občas objevil 1 šlechtěnec a zpět 2 základy, ale dnes se to zase podstatně zhoršilo a je toho víc jak polovina s jedním šlechtěncem. Škoda. Určitě nejsem sama, kdo by přikoupil, kdyby to bylo jako včera večer, i přeskoky se konaly
    ;)
    Tak akce za den hotová komplet

19. doben

doben Ikona fóra

Tak já už jsem teď použil poslední SK. Kdybych měl tuto akci zhodnotit, tak to byla nejlepší šlechtící akce, které jsem se zúčastnil, protože jsme mohli šlechtit co jsme chtěli a navíc jsme si mohli vzít ještě dekorky navíc.

20. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Mám hotovo super akce :D ještě nějaké SK zbylo tak zkusím ještě nějaké dekorace v obchodě :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.