Akce Neonové výběhy (8.1. - 14.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

No a máš už stonek zakoupený? Nebo ti jen svítí šedě na haluzi?

Musím uznat, že novou pářenici jsem ještě detailně neměl čas chuť ani dlvod vyzkoušet, ale momentálně si nemůžu stěžovat - možnost vícenásobného šlechtění stejných nastavení je výrazný krok dopředu, tudíž není zas tak hrozné šlechtit ve velkém, resp. v rámci kapacity pářenice :D
    Co se výběhů týče, už straší v liště, teď už jen zbývají stonky a dekorace. Podle úspěšnosti přeskoků zhodnotím, zda budu kupovat více neonových dekorací.

2. blondmary

blondmary Magnát fóra

Tak neviem či som obrázok dobre vložila, lebo som pri tom maturovala,ale neveriacky som čumela.
    Zo štyroch najobyčajnejších oviec som dostala jednu čiernu, jednu hnedú a jednu zlatú.

3. tina_naa1

tina_naa1 Aktivní autor

Takže ja mám prvý stonek hotový a druhý nerobím.Nedáva toľko BS a BBS,že by dom míňala kvantá SK.

4. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Vynikající akce - vydělal jsem za 2 hodiny 4 MegaKr... to nemá chybu!

5. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

právě jsem dodala 80zámku a mělo mi to dát řadu na magickém stonku kam de dát kráva, ovce a kachna, ale místo toho mi to dalo ten druhý řádek, kde se stala chyba???

maribeja tohle ocenil(a).
  6. immortal67

immortal67 Expert fóra

koupil jsem komplet za 180 zámků

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  7. radfrk

radfrk Zelenáč fóra

super akce - prodal jsem zásoby zvířátek a jsem 20 mega v plusu

8. tavos7

tavos7 Expert fóra

immortal67, zkus restart hry.
    Neonky jsou doma, bavím se šlechtěním a uvidíme kdy mne to bavit přestane :)

9. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Už jsem pochopila poč máme ten druhý stonek za tolik zámků.....105 zámků už mám a pořád jsem ještě nedošlechtila ty 3 zvířata,abych to splnila, klasicky to nepřeskakuje.
    Takže než to našlechtím.....ještě to chvíli dá.

maribeja, evainfo a Trepifajksl tohle ocenili.
  10. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Mám oba řádky v nebi naplněný,za zbylé srdíčka asi pořídím další dekorky,případně je při akci O&D někomu pošlu :) BB mě moc nebaví,žádný větší přeskok a cca 1000 SK v háji,ze zbytku šlechtím kačeny,ať za ně utržím alespoň pár KR

Naposledy upraveno: 8/1/16
    kometak96, evainfo a Trepifajksl tohle ocenili.
  11. doben

doben Ikona fóra

Tak u mě nakonec dokončeno i s jedním stonkem, kdybych si všiml dříve, že na ten stonek dostanu dekorky 2x, tím pádem na něj stačí jen 80 zámků lásky, tak bych měl stonky oba. :(

Na prodeji šlechtěnců jsem vydělal přibližně 3 miliony. Další milion a půl jsem vydělal na prodeji plodů lapacha a mangostanu, protože jsou potřeba do úkolu se SK, tak u mě stojí 1 kus mangostanu 34 000 krejcarů.

No nic, tu je dnešní video k akci:

evainfo, Trepifajksl a blondmary tohle ocenili.
  12. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, tak mám všechno hotovo. Oba řádky. Otočila jsem 2 x chovný domek se třemi vůněmi. teď si jen snad vypěstuji šlechtěnce do družstva. Všem přeji úspěchy a velké poskoky při šlechtění. Jára

13. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

hotovo. všechny neonky jsou na ploše.
    oba stonky aktivovány.
    Poslední dvě dekorace coby duplicitu asi nechám plavat - pokud ještě
    našlechtím něco do zásoby tak to tam vložím. jinak jupí. super akce.
    neonové chlívky se mi moc líbí

14. Inoxia

Inoxia Pisálek fóra

Chlívky hotové, teď už jen dodat zámky a pobrat stonek. Ze zbytku šlechtěnců si předpokládám napakuju krejcarové konto. Tak ať se daří i ostatním! :)

15. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Hlasim cistou genetiku a k tomu +/- 2 zakladni zvirata zpet tzn. BB davam palec dolu, s akci koncim a ani z tech neonek nemam radost. Ze ja se zas a znova necham nachytat, aby mi padaly jeste horsi kombinace, nez pri krizeni mimo akci... uz si pripadam, jak Merkelova s uprchlikama :music:

Naposledy upraveno: 8/1/16
  16. tralalinka

tralalinka Zelenáč fóra

Prosím, ako sa daju aktivovať stonky? Vúbec s tým neviem robiť :)

17. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

U mňa takisto komplet hotovo :) super akcia :)

18. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

První část hotová - stonek za 160 zámků aktivován. :) Zatím se mi nechce do nákupu druhého stonku za 180 zámků. Pravděpodobně ho vypustím, nedává tolik BZ a za 360 SK to nestojí. No uvidím.

19. PepanPM

PepanPM Pisálek fóra

Tak všechno hotovo. Ostatním přeji příjemný víkend a uspěšné dokončení úkolů.

20. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Takže pro zopakování:
    Akce BB je, že se vám rodí VÍCE MLÁĎAT, nikoliv že bude VÍCE PŘESKOKŮ. Přeskoky jsou čistě, jan a pouze záležitostí RNG (Random Number Generator - generátor náhodných čísel), tudíž nemůžeš z toho vinit akci BB, ale RNG. Toto RNG je naprosto stejné ať je BB nebo není.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.