Neonové disco (10.4. - 15.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 9/4/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Nazdárek, přesně tak, nic mi neuteče, když počkám na víkend, určitě nějaká podpůrná akcička bude, ani jsem si nevšimla jestli bude dnes BB, protože jeden tulidomek za 1 SK už čeká na sklizeň dlouho....
    Zdá se, že mi akce na spešl ploše prospěly a zklidnily mé tempo, nežene mě to tolik, ale uvidíme jak dlouho mi to vydrží... xD

Edit: tak BB je dnes od 14:00 do 22:00, tak aspoň jedna sklizeň tulidomku bude dnes :)

Naposledy upraveno: 10/4/25
  2. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

A je to ;)

3. kocieva

kocieva Komisař fóra

Přesně tak, po akci, která skončila včera na speciálním poli, jsem v tak zvaném "klidu" - syndrom vyhoření.
    I když právě začaly dvě nové akce, nic to se mnou nedělá a nevím jestli mám vůbec začít.

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Hotovo, to byla krátká discotéka :D, nikam jsem se nehnal ani na spešl ploše a splnil.

5. lacrima

lacrima Titán fóra

6. babina51

babina51 Hrabě fóra

Hotovo.To byla rychlovka.

7. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Taktéž hotovo...

8. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Ve 21.58 hod sebrán poslední tulidomek, potřebné věci dodány a hlásím hotovo.
    Dobrou ;)

9. kocieva

kocieva Komisař fóra

Tak jsem přeci jen, když bylo to Baby Boom, otočila 3x tulidomek (podařilo se mi našlechtit všechny šlechtěnce světlušky) a též mám "finito".

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak já si počkám na víkend, neb včerejší akce mi byla na milú kedveš, když jsem byla od 13.30 do 21.30 v procesu :)
    Gratuluji hotovsonům, snad to také zvládnu.

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Bohužel nemám mývaly ach jo.:cry:

12. Sheron11

Sheron11 Obyvatel fóra

Také jsem neměla dost mývalů,tak jsem to včera plnila jen s padátky.

13. Y_n_O

dasa1143, také bych neměla dost mývalů. Ale jakmile se objevili ve Farmorákulu (29. 3.), dala jsem svých deset obydlí na plochu, to, co zbylo z minulého šlechtění na neonku jsem nacpala i se světluškami do tulipaneláku za 1 SK a doufám, že dnes po desáté dopolední to posviští; mývalů jsem nachovala sice jen 527, ale s BB to snad bude stačit, nějací šlechtěnci taky do stodoly napadali z beden či kola.

14. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Hotovo. Jsem ráda, že jsem mývalí chlívky zavčasu vyhodila na plochu. Jinak bych měla smolíka. A jsem moc ráda, že nebyly potřeba světlušky.

15. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

16. albína1927

albína1927 Pilný autor

Přeji všem pěknou sobotu.Tak já teprve začínám .Kdo si počká ten se dočká . Tak hurá do toho .:D:music::)

17. Y_n_O

Doklikáno jest a jdu svůj čas věnovat velmi oblíbené akci, naštěstí dvoudenní... :)

18. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak jsem se dočkal - hotovo. jen budu muset zase strčit mývaly na plochu... Nějak moc jich odešlo na dodávané hodnoty.:oops:

19. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Ahojte, přidávám se do klubu :D
    Hezkou sobotu :)

20. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Hotovo bolo za chvíľku ;) ale ešte trošku tulím keďže je za 1SK xD