Neonové disco (10.4. - 15.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 9/4/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

albína1927 tohle ocenil(a).
  2. ašada01

ašada01 Titán fóra

Zrovna, když mám na víkend školení, dají dvě akce přes sebe. Uvidím, co stihnu. Třeba bude i šlechtění za 1 SK.

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Vůbec nevím, zda mám chtít neonové stáje, zda mi to za to stojí ;)

4. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, tak o šlechtících akcích vůbec nepřemýšlím .... mám je nejraději, takže ano, jdu do ní ;)
    Hezkou středu všem :)

5. rosnička007

rosnička007 Vážený autor

Šlechtění za mě taky ano,je to rychlé a taky je mám v oblibě :)
    Hezký den!

6. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

odmeny o ničom vzhľadom na to, že to stojí veľa SK. Kebyže nemam naplneny tulidomek tak na to kašlem :D takto aspoň vymeniť tieto neonky v oad za nejaké staré veci.

7. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Vypouštím,neonové stáje nabízím v OD

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zítra to rozjedeme :D ....

9. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Ahoj. Šlechtění já můžu. Sice SK 1.935 ks, ale jestli dobře čtu, šlechtit lze vlastně cokoli :music:
    Zkusím vyčkat jestli nebude nějaká sleva ;)
    Ještě mám nějaké nedodělané úkoly v družstvu, nejvyšší šlechtěnci Temných světlušek a Kočičích víl :)

P.S. V tuto chvíli tulidomek napěchovaný světluškami za 1SK ;)

10. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

kutilka70
    Ať počítám, jak počítám, mě to vychází na 325 šlechtění.
    Jak jsi došla k počtu SK 1.935 ks (nejde náhodou o stav tvého konta)?;)

11. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Já si počkám na BB. Sice mám dost SK, ale zase ne tolik světlušek. A také je šance, že mi snad padne něco většího - vyšší šlechtěnci se mi prostě vyhýbají, jak mohou... Pokud je mám, tak asi tak ze 65% klasickou linií... Ty se pak těžko strkají do úkolu;)

12. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Do šlechtící akce jdu. Mám je v oblibě. Vyčkám na víkend - třeba bude BB (ten je i zítra, vím) a slevička na SK.

13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja neónky nemusím aj tak ich mám kopu v lište.Nemám šťastie v šľachtení pri každom mi padajú o 2-3 stupne SK aspoň ušetrím:):).

14. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, neonové upgrady si vyzvednu i třeba pro budoucí výměny v OaD, přeci jen mývalí výrobna půjde určitě dobře měnit a svěltušky taky uživím.
    Našlechtit potřebná zvířata k výrobě v Dílně, bude podstatně na SK náročnější. Jak se říká tady to je za pár šprdlíků ;).

Ať vás síla provází na všech cestách

15. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

zase akce na šlechtění. Není jich poslední dobou trochu moc? SK je asi výnosné.

Naposledy upraveno: 10/4/25
  16. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

No blik xD Netušila jsem že si to někdo vyloží jinak :music:Samo že moje SK :)

Taky mi vyšlo 325: Levá 185 / pravá 140

17. dingičko

dingičko Vážený autor

Ahojte,
    nejaké neónky občas obdržím z bedničky...hm, asi do tohto nejdem, ušetrím zvieratká a SH :oops:;)

18. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Svetlušiek mám habadej, no Sk stále niekde vymetám :oops: Stačí akcia za 1 SK a všetko čo som niekde vymietla je fuč :wuerg:xD No keď budem mať v družstve hotovo tak aj Sk sa u mňa udrží ...možno xDxDxD Teraz mam tulidomek prázdny a tak počkám na víkend a dovtedy ešte niečo nazbieram ;)

Nech sa Vám daria preskoky :)

19. lacrima

lacrima Titán fóra

Samozřejmě, že nesmím chybět ;)
    Tulidomek nacpaný až po střechu za 1SK, tak to pofrčí jako po másle . ;)

Přeji všem pohodový pozdní večer , dobrou noc a zítra čekám na startu .
    Přesněji řečeno na rohožce před tulidomkem .
    Láska [​IMG] je láska.

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Také zkusím z akcí počkat až na výkend. SK je celkem dost,ale též se mi zdá,že šlechtíme poměrně často!:wuerg: