Neonová revoluce (2.2. - 8.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. romanafa

romanafa Vycházející hvězda fóra

Tak nechápu proč BB nedají ode dneška,když začíná akce dnes:mad:

evainfo tohle ocenil(a).
  2. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj, chápat nemusíš, ber to jako fakt a máš klid:p;) ono na chápání tady toho poslední dobou moc není:sleepy:
    Jdu naplnit tulidomky králíkama, potřebuji vrtulkového,půlku neonek mám stejně v liště, ostatní zvířátka se jich bojí, blikají jim do očiček

3. iDavis

iDavis Baron fóra

Na akciu som sa tešil a rovnako sa na ňu teším aj po prečítaní návodu (čo sa behom posledných akcií nie vždy stalo;)) a určite do toho idem. Mám nejak 200 SK, nejaké žaby a psy našetrené (do netopierov nejdem, nemám aktivovaný chov) a či to vyjde na 2 výbehy z každého, uvidím. :)

romanafa, musíš to brať tak, že BB je len "bonusová akcia" ktorá nám má akože pomôcť pri plnení akcie, i keď to už všetci berú ako základ šľachtiacej akcie (kto by to tak nebral, že:p).

4. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

zdravím ve spolek :)
    Romanafa - mě je také záhadou proč mi zaměstnavatel neposlal výplatu už dnes, když právě dnes jsou v akci hrnce co chci :D
    Nedočkavci budou šlechtit i bez BB, a kdo si počká, toho už těch pár hodin do BB nezabije, stejně je to akce na 20 minut ;) s marmoškou a parfémy ;)
    Hezký den a užijte si dnešní den přátelství ;)

5. Levlef

Levlef Baron fóra

a kdo nemá aktivní šlechtění netopýrů, ten je v háji. A tomu se říká "vyrovnání možností pro všechny a férová hra". Aha.

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

ale no tak, přece si je aktivuje ne?xD

Nechápu jak můžu mít jenom 10 albínů, když mi padají ze stonku:sleepy:

Naposledy upraveno: 2/2/17
    Květa54, ojfp. a blondmary tohle ocenili.
  7. Fluffy

Fluffy Pisálek fóra

Tak mi to přijde jednoduché. BB začíná až zítra, aby největší nedočkavci, co začnou hned měli smůlu a vypotřebovali víc SK na stejně šlechtění. A pak si jej dokoupili.

8. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

BB za rohem, počkám do zítra [​IMG]

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Zatím nešlechtím, tak jsem si udělala první úkoly ze šlechtěnců co jsem měla a chce to docela dost protihodnoty proti minulým neonkám. Tam stačilo dát na první úkol za daleko nižší protihodnotu. Tak v těch netopýrech to vůbec nebude lehké ;)

10. zemekraska

zemekraska Aktivní autor

Vůbec nevím, nemám dost superkrmiva, kupovat se mi nechce a nemám odemknuté ani šlechtění netopýrů, zatím jsem ho nepotřebovala. Neonové stáje se mi líbí, ale nejsem si jistá, jestli to tentokrát nevzdám.

11. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

no nevím ,nevím,ale chtěla bych z každého dojít aspon do třetího úkolu, snad to zvládnu...SK melu a melu a furt je ho málo, v domku už mám po 10 z každého zvířatka, ale vytáhnu je až zítra, co kdyby něco vypadlo na BB? ;)

12. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Sklizen jeden plny tulinec. Preskoky u akcnich zvirat bida - zkusila jsem psy, zaby i netopyry (zaby na tom byly nejlepe), zbytek zamku vyskakal z kukacek (tam to bylo lepsi). Prvni neonky doma... tim pro dnesek koncim (dokoncim zitra pri BB).
    Pri prilezitosti akce jsem na chvili uklidila (co bylo ke sklizeni) ruzove chlivky a nahradila je do zitra neonkami (VIVAT L.A.), ale po dokonceni zas pujdou fofrem do listy prip. do zverince, protoze na tohle se lze divat jen s hodne tmavymi
    8)

13. adrianka132

adrianka132 Perspektivní autor

šlechtění netopýru nemám tak to mám velkou smulu :cry:

ojfp. a milostivas tohle ocenili.
  14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Sice jsme si nerozuměly ale to nevadí :)

Neonová revoluce se u mě zatím nekoná, protože začnu až bude BB. Zatím jsem si prostudoval všechny dostupné akce na NEONOVÉ chlívky a tadle (prozatím) poslední je nějaká náročná na protihodnotu.

milostivas a jarka112 tohle ocenili.
  15. jarka112

jarka112 Vážený autor

pre mňa akcia hotová,po jednom kuse z každého chlievku stačí ;)

16. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Zdravím farmári :) ...nejak sa nám "rozbehli" v poslednej dobe s akciami na SK, takže ani u mňa to nevyzeralo ružovo... so superkrmivom som takmer na nule, zostalo mi ani nie 10 SK ešte som teda musela dokupovať nejaké zvieratká aby som nejaké to superkrmivko mala v "zásobe", ale keďže môjmu GR kontu to nijak neuškodilo, tak ma to až tak nemrzí :p ...Ostatným (čakajúcim na BB) prajem veľa úspechov ;)

17. elbedna

elbedna Znalec fóra

3 neonovky jsou doma a tím pro mě akce končí.:)
    Další odměny oželím.;)

18. libakos

libakos Polobůh fóra

Svrbí mě prsty ale protože chci šlechtit i jiná zvířátka nebudu spěchat a počkám do zítřka,tak jen začátek a pryč z farmy nebo to nevydržím xD

19. liliana3211

liliana3211 Perspektivní autor

tak, skusila som dať z každeho po 10ks a dostala som o stupen vyššie zo základných a 2x mi dalo základné, takže konečná na dnes a čakám na zajtra BB

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Adrianka 132: Adrianko, nesmutni, máš přece babičku ta to vyšlechtí pro vás obě a neonky mít budeš.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.