Neonová revoluce (2.2. - 8.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Neonové chlívky jsou poměrně hnusné na pohled, ale zase docela užitečné, takže se pokusím splnit aspoň tak abych měla od každého 1 kus, tedy po 3.část a pak uvidím. Doufám, že bude BB a SK taky nemám bůhvíjaké zásoby. Uvidíme jestli štěkne pes.

2. farm828282

farm828282 Pisálek fóra

Kde pořád to SK brát? Kupovat teda nebudu, takže plnit taky ne. Hodně štěstí....

3. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Ahoj Zdravím,tentokrát se do šlechtění s plnou vervou pustím i já,Neony jsou SUPER ODMĚNY,vše potřebné nachystané,plnit budu pouze do páté úrovně a to je vše,šestou dělat nebudu,kdyby tam byl řádek v nebi,jo to by byla jiná motivace,ale i tak děkuji za akcičku,hezké dobré ráno všem a příjemnou hru přeji.

4. karbar

karbar Vévoda fóra

Souhlasím s Tebou, chybí mi myslím ještě jedno pěstování na hřbitově a šlechtění bych si otevřela.

5. Mel161

Mel161 Pisálek fóra

:D:D:D treba 540 SK ???? :cry::cry::cry: na 270 srdiečok ???? o_Oo_Oo_O

6. -Hasge-

-Hasge- Zelenáč fóra

Tak na levelu 46 jsou pro mě žáby nesplnitelné a netopýry nemůžu ale dvě neonové psí boudy jsem schopný splnit tak doufám že mi na to 150SK postačí uvidíme 8)8)

7. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Uvidíme kolik budou tentokrát za balíček SK chtít ale po dlouhé rodinné debatě při které jsem toho musel hodně slíbit to snad klapne a aspoň trochu pomůžu i sousedům. Všem ostatním přeji snad ještě pěknou a zábavnou hru.

8. libakos

libakos Polobůh fóra

Také splním kromě 6 části,banánů a hlavně hvězdiček je dost a tak plýtvat na to SK se mi nevyplatí.Řádek by se opravdu hodil,mohl by dávat SK;)

9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

No tak nad tím tady hloubám a můžem to vyřešit tak že TY budeš mít 2x neonpejsky (zbytek tedy nemůžeš) a JÁ bych se tím pádem na pejsky nezaměřil a udělal bych celý žáby a při O&D to spolu vyměníme.
    Když se takhle domluvíme, může to klapnout už na "již brzské" O&D kolem Března.
    Jestli máš zájem na takovém farmářském obchodování, vyjádři se. Mě to je v podstatě jedno - žab je dost a při šlechtění vyskočí nějaký ten žabák z dobrou hodnotou, takže tam nebudu muset naházet zase nějak moc - a TY budeš mít neonžáby.

10. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

pompo68, podle FAQ 23O Kč.

11. -Hasge-

-Hasge- Zelenáč fóra

No žáby nevím jestli splním nemám na to krmivo ani peníze o vajíčkách na žabí krmivo ani nemluvě xD takže asi ani ne

evainfo, *dareba1 a babina51 tohle ocenili.
  12. mazurec

mazurec Stálice fóra

No tak já tentokráte asi vynechám,jelikož mám sk málo,nic méně kdo do akce půjde,tak mu držím palce a přeji fajn hru

13. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Ajajaj finanční obtížnost akce vysoká to budu muset ještě něco slíbit ale zas to nejsou takové jatka.

14. LindaFarmářka61

LindaFarmářka61 Pilný autor

Ahoj všichni, jako správný nedočkavec jsem tulichlév napěchovala včera v noci, a ted' jen hlídám hodiny...Zvěře mám tak přiměřeně, mělo by to stačit. Na přeskoky nečekám, (ale pořád tajně doufám), neb se mi vyhýbají. SK vytrvale melu, ale to by samozřejmě nestačilo,(si myslím). Nějaké mi zbylo od minula, takže počet mám dostačující. Odměny mě nenadchly, ani nezklamaly. Řádek by mohl být, ale pro mě je důležité, že je tam pár banánů. Klidně jich mohlo být více, nějak se mi jich pořád nedostává.
    Krásný den a krásnou hru..LF

15. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Provedl jsem kontrolu ve stodole a zjistil jsem, že na štíru jsem jedině s kuňkami. Pokud bych chtěl splnit všechno do mrtě, pak mi po dodání zbude 20 žabek a 0 šlechtěnců.
    Ale v zásadě ještě před šlechtěním mám dostatek jak základních tak i vyšlechtěných jedinců ve všech třech druzích.
    Takže budu asi šlechtit raději něco jiného, abych náhodou nespotřeboval své drahocenné zdroje.

16. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Tak už je ohlásený BB na zajtra od 18-tej, tulidomky si teda ešte počkajú na napakovanie, týmto pre mňa akcia začína až s hodinou BB, každé zvieratko navyše je vítané :)

17. babina51

babina51 Veterán fóra

Splním jen od každého 1-4 a hotovo i když SK mám docela dost(vlastní zdroj).
    FA104....BAHA330

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak jsem naplnila tulidomky a blbě to načasovala, jsou už hotové a já mám cukání... asi si budu muset slepit pařátky vteřinovým lepidlem.

19. -viliem-

-viliem- Pisálek fóra

Na akci se těším.SK mám 412,tak by to mohlo stačit.Neonky se hodí,hlavně že dávají po čtyřech zvířatech a stačí jim jedno krmivo .
    Počkám si na BB,aby se zbytečně neplýtvalo i když ty přeskoky nejsou žádná sláva :)

20. LindaFarmářka61

LindaFarmářka61 Pilný autor

Pechtfogl, jsem na to stejně. ;) Ale co vím jistě je to, že nevydržím do zítra na BB. To bych si musela ty pracky urazit. A kdo ví, jestli bych si v tom případě nepomohla nohama.:p

Že já si ty nenechavý pracky neurazila...Spousta SK přišla vniveč, zámečků už mám dost, ale na pátý úkol chybí šlechtěnci. Tak holt jsem nucena počkat na zítřejší BB a doufat, že budou alespoń nějaké přeskoky, abych se dostala na 6 úkol. Chci banány, i když jich není mnoho..
    Mějte se, LF

Naposledy upraveno: 2/2/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.