Narozeniny olé! (23.1. - 5.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Marie54195454

Marie54195454 Perspektivní autor

Také stále přicházím o žetony hra se ukáže,ale žádná ikona se nehne

2. .Henrieta.

.Henrieta. Pisálek fóra

i já mám problém s mini hrou. Jako kdyby se to zasekne a jede posunout předmět na jiné políčko. Takto mě to hrát nebaví :cry:.

3. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Y_n_O hraji v Edge klienta nemám staženého, ale jako že nefunguje tím myslím můžu klikat na co chci, ani se to nehne.

Edit tak vidím že ten problém nemám jenom já, ale chci upozornit, že nepřicházite o žetony

4. evinana

evinana Komisař fóra

ještě mě napadá, jestli se nesnažíte symboly spojovat tahem jako je plno takových her jiných. Tady se nespojuje ale přehodí se dva rozdílné symboly tak, abych stejné dostala k sobě. Tím nechci říci, že se nemůže stát že to někomu nefunguje, chyba může být. Jen by to třeba mohlo pomoci;)

5. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

tak všetky minihry odohrate už len dopestovať akčnu a padátka z dielní a chovu ale dopredu hovorím, že sa nenazbiera tých 6 miliárd bodov. To by muselo príliž veľa farmárov hrať tuto akciu.

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

.macca., proto se ptám. Já hraju v klientovi, občas některé minihry šly lépe přes prohlížeč. A mobilní aplikace to jistí, zatím nezklamala.

7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Zo začiatku mi tá mini hra nešla trvalo mi to asi 15 minút kým som na to prišiel. Podarilo sa mi na to prísť a nemám už žetony tak na dnes už stačilo.Zajtra budem pokračovať;);).

8. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Vévoda fóra

Pár miniher jsem bez problému odehrála. Bude to zdlouhavé, ale nevadí. Doplním si zvířata a produkty, jako každá akce to nějak dopadne. Koš rozhodně kupovat nebudu.

9. karbar

karbar Baron fóra

Akci se snaží hrát vice farmářů, ale nějako to ještě nechápou tak jako já.
    Minihry odehrané zatím jen na jednom poli - rostliny stromy. Asi špatně.
    Jsem stále klikala a jedu znovu!
    No jo, ono to po mne chtělo nějaké FL( Které jsem na účtě měla na jiné věci a nevšimla jsem si a překlikla.)
    moje blbost. Další mini hru si rozmyslím.
    No asi ne už nejsou FL!

10. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

na tie žetony na minihry to si fakt naklikajte cez ten šafrán. to nemá cenu s tym počkať.

11. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Zase šlechtění, superkrmivo je asi jediné, za co jsou hráči ochotní utrácet, proto je šlechtění tak časté.

Naposledy upraveno: 23/1/25
  12. Y_n_O

Já jsem si šlechtěním naklikala na spoustu miniher a jsem spokojená. Ještě pár. Budu od nich mít pokoj a už budu jenom kontrolovat pajdátka. SK mám z beden a Vehiklu. Ve mlýně nemelu, tam jsou krmiva pro zvěř. A taky bych nestíhala pěstovat potřebné suroviny :)

13. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Koukám, že hráči mají problém s minihrou, mě frčela dobře a pro velký úspěch jsem jich projistotu odehrála 150, v zápalu hry jsem odklikla další kolo za 60 Fl :wuerg: no co už, tak jsem aspoň přihodila do společného banku o trochu víc xD Jen chci upozornit, překliknout se za floreny jde velmi snadno (já si toho všimla až u 5 hry, že jedu další kolo:cry:), žádné upozornění nepřijde, tak si na to dávejte bacha ;)

Zatím jsem na tom takto:

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Zvěř krmím SK a s JC to jde docela pěkně, aktuálně mám všude Továrny na bonbony a Rumba koule vypadávají z každé. Okamžitou sklizeň na zvířata nebudu používat, jak se znám bylo by mi líto bonusu a klikala bych do úmoru, ono to nějak půjde i tak :DAsi tady budu za černou ovci, ale mě se akce líbí i přesto, že normálně zvířata na farmě vlastně vůbec nechovám, je to zase něco jiného u čeho se musí i krapet přemýšlet ;)

14. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Po druhé sklizni 63 výroben zavazadel opět 100%. Takže pokud to tak půjde dál, tak bude stačit zítra párkrát otočit krátké výrobny na obou plochách. Bez JC by ten výsledek nebyl tak dobrý, ale se stejným počtem JC a s daleko delšími výrobnami jsem měla na obou plochách jen 113 padátek. Divný nepoměr. Kytky napěstovány, zvěr dodá rychlosběr , něco našlechtím a bojůvka bude za mnou.;)

15. evinana

evinana Komisař fóra

jj dinoalesi překliknutí na hru za 60fl jde velice snadno. Naštěstí jsem to uhlídala. Minihry odehrané všechny, kytí napěstěno, tak už jedu všude jen výrobny. Měla jsem z akce trochu strach, ale jde to lépe než jsem myslela;) Držím všem palečky ať se daří

16. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Už mi zbývá někde splašit jen ty Rumba koule...
    Takže mám teď všude dílny...

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jo kdyby minihra šlapala tak jako moje přemýšlení, to bych si pískal :D z ledu jsem ji nevysekal, nehne se ani o píď. Zřejmě máme smůlu na server nebo co. Žetony ale zmizí, dával jsem pozor na počet.

18. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Tak já mám svou část splněnou. Bylo to bez přípravy a padátka z výroben jsem získal z velké části z minihry. ;)

upload_2025-1-23_21-43-9.png upload_2025-1-23_21-43-18.png upload_2025-1-23_21-43-25.png upload_2025-1-23_21-43-35.png

19. stěby

stěby Hvězda fóra

Mně ta minihra přijde děsivě nudná. A jsem rád, že jsem včera nesdílel všeobecné nadšení z akce -.-. Mám sakumprásk odehrané minihry u "rostlin" plus napěstováno 1000 piňatunií, pokračovat budu už jen volným krokem ve zbytku akční. Trudnomyslně doklikám sektor "chov" a ten budu mít taky komplet, a akce pro mě skončí. Dílny dělat rozhodně nebudu, ještě uvidím, co dají zítra cvičně nainstalované zvěřince. Jestli to bude propadák, půjde zpátky do lišty i fauna. Tohle mě hodně minulo teda :wuerg:...

20. Y_n_O

stěby, dej si nějaký ionťák, zacvič si a trudnomyslnost tě přejde. Ono to jde jak po drátkách, jen to chce zkusit, co funguje :) Minihra je brnkačka, ty jsi nikdy na PC nebo na mobilu nehrál diamanty? xD Však je to naprosto stejné... klik, klik blik klik, cvak, hotovo :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.