Narozeniny olé! (23.1. - 5.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sirchose

sirchose Analytik fóra

Zdravím.
    Tak z krátkých výroben to nepadá,takže se budou muset nasadit delší,to bude nudná akce tedy:p

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Sklizeň krátkých vylepšených výroben dala:[​IMG]
    Byly to sýrárny,žebříky,pásky a zavazadla(červené,oranžové a žluté) Výsledky jsou zkresleny 25 JC! Takže to je spíše pro ty co jimi disponují! jinak je asi potřeba dát výrobny delší!

3. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

tak já jedu akční no z pole vypadlo 7 narozeninových žetonů bída

4. ašada01

ašada01 Titán fóra

Protočila jsem 250 modrásků a teprve u 248 padlo 200%. Dílny mám na divošce a krmím SK. Mám ho naštěstí dost, ve mlýně se mele pořád.
    Všude mám splněný úkol č.2. Na hlavní jsem rozpěstovala akční a teď nasadím párkrát okamžitý laskavec a zahraju nějaké minihry. Podle výsledků se rozhodnu, jak dál.

Edit
    Odehráno 5 miniher. Zatím se mi daří, zbylo mi vždy několik tahů. Jen mám problém s raketkami, nechtějí se aktivovat.

Naposledy upraveno: 23/1/25
  5. tolca

tolca Pisálek fóra

jako ted skončila akce s nutností šlechtit - a ne málo a hned dají další? Kde brát superkrmivo, když se tak pomalu dělá....a padátek několik druhů ze stejných ploch? No vidím to tak, že si chtějí udělat super mejdam a potřebují prachy, takže jako nesplnitelné chtějí lidi donutit si potřebné položky koupit za reálné prachy...za to mě ta hra fakt nestojí...další a další odměny ve formě dekorací, beden, kterých mám plné sklady...rozhodně nikde nevidím odměny k narozeninám pro hráče - to co zatím vyskočilo z kalendáře nic moc...

6. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Na druhou sklizeň výroben jsem dala zavazadla, pokrácené řemesly a superkrmivem, tak byly za 3 hodiny. Pokrácené řádkem by byly ještě rychlejší. A nezklamala ani jediná, což se nedá říct o těch dlouhých výrobnách co jsem měla na začátek akce. Sklízeno za pomoci 3OJC.

7. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Já jsem dala jen na zkoušku tu nejkratší továrnu na bonbony měla jsem jich 10 a vypadlo z každé ovšem z JC. tak jsem si jich pořídila na celou plochu, potom mám všechny ty nejkratší ale ty ještě nemám hotové.

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pro začátek jsem se zbavila miniher u chovu a výroben, u chovu dodány oba úkoly. Ještě něco pošlechtím, ať toho odklikám co nejvíc. Pak už jen lovit pajdátka. Z dlouhých výroben žádná hitparáda, dala jsem na hlavní takovou všehochuť těch kratších (14-18 h), ničeho totiž nemám na celou plochu a stavět nebudu. Na divošce jsem zabydlela bernské psy.
    Uvidím, jak to bude padat, na změnu je kotel času a spousta možností, co vyzkoušet.

EDIT: tak jsem dodala protihodnoty u všeho. Teď jen čekat na pajdátka a na to, jak budou plnit ostatní, aby bylo co nejvíc odměn :)

Naposledy upraveno: 23/1/25
  9. 14087

14087 Hvězda fóra

Také mi mini hra zamrzá, hraju v klientovi, ale dám ctrl F5 klient se aktualizuje a buď hraju od začátku a nebo tam kde jsem hrála naposled.

10. Marie54195454

Marie54195454 Perspektivní autor

Zkusila jsem odehrát minihru,vzalo mi to 2 žetony ale hra se nespustila,tak nevím co jsem udělala špatně.

11. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Tak jsem zkusila odehrát pár miniher a zjistila že mne to baví :music:
    Přehodnocuji svůj názor na tuto akci a rozhodla se zúčastnit ;)
    P.S. žádný problém s minihrou jsem nezaznamenala :)

12. Y_n_O

Minihry jsou fajn, i když je jich moc. Snažila jsem se o dortíky a rakety, po jejich použití mi pokaždé napadalo zbožíčko, které bylo potřeba spojovat :)

13. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Chtěla jsem něco odehrát ale mě to nefunguje vůbec ani po restartu, takže budu muset počkat až se to ustálí.

14. Y_n_O

.macca. a hraješ v klientovi nebo v prohlížeči? Prohlížeč tuhne, u mne GCH i Edge, ale klient funguje. Zkusila jsem i mobilní aplikaci, ta také jede...

15. evinana

evinana Komisař fóra

macca opravdu nefunguje? Např když mám plnit žárovky, tak přehazuji ostatní symboly aby byly mim 3 stejné a dostala jsem ty žárovky k sobě. Ve FAQ je video, pokud jsi neviděla mrkni tam. Také mi první hra nešla než jsem na to přišla;)

16. minnie30

minnie30 Obyvatel fóra

to čo som potrebovala v minihre prehodiť, to mi nešlo, iné išlo, dávam si pauzu od tejto akcie... peknú hru všetkým

17. Prcek32

Prcek32 Zelenáč fóra

Minihra vůbec nejede, přišla jsem již o 4 žetony a nejdou vůbec dělat žádné tahy.

18. Y_n_O

Hm, tak tu asi máme další čtvrtou místnost, pokud není nějaký problém na serverech...

19. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

V minihře provádíte tahy tak, že kliknete na předmět a při stálem držení tlačítka potáhnete myší na políčko, kam chcete daný předmět přetáhnout. A poté tlačítko myši pustíte. Předmět lze přesunout pouze v případě, že bude poté sousedit s minimálně 3 předměty ve stejném řádku nebo sloupci.

20. -nole-

-nole- Rádoby autor

Minihra nereaguje.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.