Narozeniny olé! (23.1. - 5.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 7koljan4

7koljan4 Rádoby autor

Nejnudnějši narozeniny ck kdy byly..

2. lacrima

lacrima Ikona fóra

Zdravím 7koljan4 ,
    já vím , ty jsi už takový negativista od přírody , viď ? ;)Věčný mrzout , kterému nic není dobré .
    Dnes jsi napsal : " Nejnudnější narozeniny co kdy byly ..."

Vzpomeneš si vůbec na nějaké narozeniny, které se ti líbily ?
    Pokud ne ,tak si dovolím ti připomenout tvé příspěvky z minulých let :
    Leden 2022 : "takže spíš než narozeninová oslava je to vopruz..."
    Leden 2023: "uhozenější narozeniny jsem tu za posledních 13 let nezažil "

Nezlob se na mě , když se tě zeptám , proč tedy pořád hraješ ? Proč děláš akci , která je nudná,
    kterou jsi ještě nikdy nezažil , která je vopruz ? Nutí tě někdo dělat akce ? Já si myslím , že nikdo přece
    nad tebou nestojí s vařečkou a nebo s pistolí u hlavy . :p

Narozeninová akce běžela a běží krásně , minihry jsou velmi dobré a to napětí , když už se blížíme
    k cíli ... tak to je docela dost adrenalinu . Co více chceš ?

S napětím vyhlížím výsledek , minihry jsem i já několikrát otočila , aby jsem přispěla svou troškou
    (lépe řečeno svou maličkostí ) do mlýna ;) a moc děkuji všem farmářům a farmářkám , kteří dřou ,
    jak se říká do úmoru , aby jsme se společně vyškrábali na vrchol a dosáhli na zasloužené odměny. [​IMG]

3. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

No to by bylo, aby to nebylo !:D:D:D

4. 14087

14087 Titán fóra

Dobré ráno :D.. něco pro potěšení oka :D ještě 3% a máme to hm?? ;)

lacrima moc hezky napsané a dala jsi si práci s tím hledáním.. přesně, negativa umí psát každý.. ale trpělivost růže přináší :)

Naposledy upraveno: 5/2/25
  5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobré ráno, v pracprocesu jsem se od včerejšího podvečera na farmu nedostala, ale ta čísla se mi moc líbí. Dílny se snad nějak zvládnou, je to jen procento, jdu přetočit hodinky u chovu, žetony mi snad vystačí. Každá kapka dobrá :)
    To Arboretum nepotřebuju až tak nutně a každý den mi stromečky urodí pět florenů, to pude. A třeba zase nějaká pikolka vydá Kouzelný klobouk a dorovnám ztráty :)
    Kdo má ještě herní měnu, žetony i čas, hrajte, prosím. Já bysem chtěla ty dárky vytuněné na maximum, když už to poslední stádium i s nálepkou a druhým řádkem dali jen za reál v košíku...

6. evinana

evinana Baron fóra

Dobré ráno, už 3x 100% jupííííí. Mám radost jak to roste. Já to snad tlačím očima. Chov jsem také podpořila, ale 60 FL je vážně dost a více už neotočím. Díky a zase díky všem co globál podporují. Jak koše normálně k akcím nekupuji, tak tento ano. ;)

7. Y_n_O

evinana, já točím chov podruhé. Kdyby mi už nepadala víčka, otočila bych to ještě jednou. Floreny dozrají na stromech, občas padne z bedny víc než jeden a někdy pikolka vydá ten Klobouk.
    Ale kupovat si dárky, to je na mou náturu trošku kách, kvok i gagaga :)
    Můj záhumenek prosperuje i bez ostatních nákupů, tak oželím i tento.

8. evinana

evinana Baron fóra

Y_n_o já vím že rostou na stromech a tak, také jsem chov otočila abych přispěla. A tentokrát jsem prostě ten košík chtěla i když jak jsem psala ze začátku akce, mě také štve, že pokud chceš řádek, nálepku a UP tak si jej kup. Prostě ty dekorky mě zlákaly;)njn, každý se rozhoduje jinak a máš pravdu, i bez koše by farma šlapala dál;)

9. irísek1960

irísek1960 Expert fóra

My to dáme, dáme hurááááá

10. Y_n_O

evinana, narozeniny díky nám, hráčům, má farmerama, tak měli dát něco oni nám a ne čekat na bakšiš....
    Je spousta věcí, které bych ráda měla, ale pokud jsou platící, tak je nemám. Nejsem škrt, nějakou dobu jsem kupovala balíčky tajemnic u stájí i stromů, ale pak mě to přestalo bavit. Jeden strom či stáj za tolik peněz, když mi časem na farmě přistane z nějaké odměny všechno za akci. Totéž se sezonami a kupováním permanentek.
    Já třeba neplním družstvo, tak všechno počká, mám to jen do sbírky.
    Kupuji si pomocníky, to je také příspěvek pro chod hry.

EDIT: také vydali krásnou hru, jmenovala se se Fantasyrama. Po třech letech ji zrušili, protože napsali, že to byla Betaverze. Mno, těch kaček, co jsem tam nasypala nelituju, bylo to něco jiného než tady, ale tři roky Beta? xD

11. evinana

evinana Baron fóra

jj, pamatuji tu hru, taky jsem ji hrála:) a já s tebou souhlasím, ani ty balíčky tajemna nekupuji a jsem nějaký čas prostě bez novinek, ale tady jsem prostě koupila koš. Né hned, čekala jsem jak bude vypadat plnění globálu. Je na každém pro co se rozhodne, já se rozhodla koupit.
    Chov stále 98% snad se to brzičko pohne

12. kittenish

kittenish Pisálek fóra

99% no to by bylo fakt mrzuté, kdyby nám to nevyšlo o 1% :cry:
    Máme to jste skvělí :inlove:

13. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Ahojte všichni spolubojovníci, tak jsme zakotvili u břehu a zbývá nám jen poslední krůček k vystoupení na pevninu, tak jdeme na to.... začíná odpočítávání ;):D

14. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

RT zmenilo nejako razantne počet bodov do spoločneho sudu? ako je možné, že behom pár hodín máme z 1x nasobiču takmer ten posledny? mi nehovorte, že s teraz našlo 30 000 farmarov a naraz splnili akciu. niečo sa zmenilo.

15. pepino1972

pepino1972 Magnát fóra

dobré skoro poledne, ano změnilo,začala sem finišovatxD,ale myslím ,že to nedám....chybí 30 rumbakoulí a 65 sombrér.
    Do Mexika to otočit nestihnu,raději se půjdu oblíct a vyvalit na sluníčko.
    Všem nám přeji ať to dáme

16. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Nezměnilo se nic. Na první násobič jsme dosáhli již včera večer. A vzhledem k tomu, že se plnily všechny úkoly najednou, tak je celkem logické, že i k jejich splnění dochází v podobný čas.

17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ráno som na bočných farmách dokončil.Dúfam,že to dokopeme do konca.Ešte za 10 hodín by sme to 1% mohli dať;);).

18. badaji

badaji Vážený autor

19. evinana

evinana Baron fóra

Super!!! je splněno :)

20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Jupííí zmákli sme to:D:D.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.