Narozeniny olé! (23.1. - 5.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hroudov

hroudov Veterán fóra

děkuji všem za rady, vyzkouším;)

2. eleanorelik1

eleanorelik1 Obyvatel fóra

Dodala jsem do úkolu 15000 piňacosi a listovala jsem složkou a ke svému zděšení jsem zjistila, že dodo dosud nevymřel... V zásobníku 847 širáků a neodkliknutý úkol, hu. No už to není pravda, už je uděláno, už je to hotovo. Mám kliku, že ta akce ještě chvíli poběží a nemusela jsem splnit nějaký časový limit - to bych se asi plížila kanálama:oops:

3. rozbob

rozbob Pisálek fóra

Nevím, jestli je to problém jen u mě, ale dost často mi nejde provést žádaný přesun kamenů v minihře. Původně jsem si myslel, že je to problém v telefonu, ale nefunguje to i na PC, to mi kazí dojem ze hry >:( Musím tak provést nechtěné tahy navíc, děs!

INČUČUNA1959, olčaML a babina51 tohle ocenili.
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

rozbob - ahoj, u mě minihra šlape jak má. Problémy jsem zaznamenala jen první den. V diskuzi také stížnosti nejsou. Možná bych zkusila pročistit prohlížeč nebo vyzkoušela jiný. Prověřila bych i kvalitu připojení.
    Rady, jak lze zlepšit chod hry, najdeš zde - FAQ pro technickou sekci
    Pokud by problémy přetrvávaly, můžeš se obrátit i do technických dotazů, třeba kolegové poradí lépe.
    Hezký zbytek večera

5. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Hurá, už i se Stájemi jdu do finiše... nasbírat 750 padátek byla docela fuška. Ale ještě dost.

6. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Ahoj. Po dnešním šlechtění za 1SK také hlásím hotovo :)
    Přeji všem krásný nadcházející víkend :inlove:

7. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Hezké odpoledne, konečně mám hotovo. Zvěř zítra ráno sklidím a už budu sledovat procenta zda se akce dotáhne i společnými silami do zdárného konce.

8. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak hlásím, za mě také hotovo- přispěla jsem svou troškou do mlýna a teď už jen počkat

9. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak právě dopadal zbytek sombrer.
    A mám hotovo.

10. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravím,tak mám komplet hotovo, počkal jsem si na 1SK a zase jsem ušetřil a ted jen aby globál dosáhl 100% u všeho jináč se picnu

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nevydržela jsem pěstovat akční plevel jen s vodou, hnojem a MJS. Vehikl za sto barevných vstupenek vydal jen jedenkrát +1 na pole, tak jsem do diamantu práskla 200% z lišty. Nevím, jestli využiju celých 24 hodin, ráno jdu na dvanáctku do ústavu, ale každá kytka dobrá :) Zatím jsem v polovině, tak to je fajn... Pro zábavu jsem si resetovala i minihru, tam taky pár rostlinek dostanu ;)

12. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

Osobní úkoly mám od nedělního rána (nebyl čas to sdělit 8)), ale jak koukám na %, začínám se obávat, že se to nestihne dokončit :cry:. Ještě doufám, že o víkendu bude mít více hráčů čas a zvládne se to na 100%.
    Hezký a klidný večer všem

13. badaji

badaji Vážený autor

Taky mám hotovo. Jsem zvědavá na výsledek gobálu. Ještě je čas.

14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ahojte....
    tak se po dloooouuuuhé odmlce hlásím zpět do hry.....
    Teda lidi... pěkně v tom tápu... :cry:
    Ale to půjde...
    A k akci.... něco splněno... minihra se šíleně seká (NTB a wifi nejsou úplně 100%), takže to je nejspíš tím...:oops:

15. Madulka_cz

Madulka_cz Dozorce fóra

Pěkný večer.
    Akce ze 3/4 hotová. Nespěchám...pěstuji, chovám, sbirám. Do konce je času dost.
    Přeji pěkný večer. Gratuluji hotovsonům a nám přeji klid, však ono to napadá a v klidu napěstujeme. ;)
    Minihry... tak ty fakt nemají chybu o_O:sleepy: Na dlouhé zimní večery jako dělaný ;)
    Přeji pěkný víkend ;):)

16. Barboritaa

Barboritaa Pisálek fóra

och hotovo ! :oops:akciu som dokončila len na základe toho, že mi bolo ľúto času, čo som do toho investovala na začiatku, ale takýto typ prekombinovanej hry sa mi nepáči, detto ked si mám za reálne peniaze kúpiť nálepku a riadok, no čo oželiem a radšej reálne peniaze len v krajných prípadoch ako doteraz.
    Všetkým čo majú rovnako hotovo gratulujem ! :inlove:

17. 14087

14087 Titán fóra

Ještě dvě a taky hotovo :) resetováno za 60fl jednou a to omylem :p
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Vzdávám to, už nevím co dát. Chybí mi 200 koulí a 400 sombrer.:oops:;)
    Gratulka všem, kdo dokončují nebo už dokončilixD;)

19. lenak67

lenak67 Vycházející hvězda fóra

• Necituj příspěvek, pod který píšeš (zbytečné zahlcování fóra). Začni psát do nového příspěvku a dotyčného jen oslov. Děkuji Skali
    dasa1143

klid je dost času tak se pokus,

***odstraněna zbytečná citace předchozího příspěvku

Naposledy upraveno moderátorem: 1/2/25
  20. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Hezký večer,je to napínavé jako kšandy :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.