Narozeniny olé! (23.1. - 5.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

papulice - ahoj, ne, to není legrace. Pokud chceš minihry hrát znovu, tak reset stojí 60 Fl.
    Hezký večer

2. lacrima

lacrima Titán fóra

Zdravím SM Skali ,
    prosím, aby jsem nedostala "flákanec" , že odpovídám na již zodpovězenou otázku ,ale
    opravdu mi to nedá a musím tady něco připsat .;)
    O tomto problému , mi totiž před chvíli psal jeden z mých sousedů . Také si myslel, že musí zaplatit 60 Fl,
    aby mohl pokračovat, přičemž měl hotový pouze jeden sloupec 30/30

Zdravím papulice ,
    ty máš hotové všechny čtyři sloupce 30/30 , že se ptáš ,jestli můžeš pokračovat za 60Fl? ;)
    Pokud ano , tak se omlouvám, že jsem o tom pochybovala , pokud ne , tak pokračuj v minihrách v dalším sloupci .
    Vůbec se nedívej na to, že se osnova nenaplňuje . To je osnova globální, která ukazuje úspěch všech hráčů.,
    tzv. globální úkol - ne tvůj osobní.

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

lacrima - flákanec určitě ne. Ale tedy pro upřesnění pro tápající polopaticky: Máme čtyři úkoly. V každém máme odehrát 30 miniher. Až odehrajeme těch 30 miniher u jednoho úkolu, tak přejdeme k dalšímu úkolu, kde opět odehrajeme 30 miniher a tak dále.... až ke čtvrtému úkolu. A dále máme možnost si minihry resetovat a hrát znovu za 60 Fl (u každého z těch čtyřech úkolů za 60 fl spustit znovu 30 miniher).
    Tož tak

4. Trilian55

Trilian55 Stálice fóra

Aký má zmysel reštartovať minihru? Ja teda neviem, mňa táto hra nechytila. Po minuloročnom dotazníku som myslela že vyradia niektoré minihry, prípadne inovujú existujúce, ale takto prekombinované som nečakala. Odmeny ma neohúrili, tak si idem pomaly, koľko napestujem toľko, nejaké odmeny vyzobem a teším sa o 2 týždne na značkách :-D

5. 14087

14087 Hvězda fóra

Ježííííííš (chytám se za hlavu).. hrála jsem minihru na rumba koulích a blbkajzna jsem aktivovala reset za 60fl:mad:
    Nechtěla jsem :( .. ale jak jsem byla rozjetá, tak jsem klikala a klikala (opět se chytám za hlavu) :wuerg: teď už si budu dávat majzla, tak i pro ostatní kdo nechcete aktivovat znova minihry za 60fl. Opatrně hrát a koukat obezřetně :)

6. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Můžeš díky tomu získat všechny odměny z minihry znova. Což se může hodit, pokud chce hráč tímto způsobem získat více padátek. A také každá odehraná minihra přispívá dalšími body do globálního úkolu.

7. lenak67

lenak67 Pilný autor

ahoj, pěknou hru,
    času je dost, taky jsem se bála dílen ale jde to vše oranž a čer vylepšení a doba sklizně kolem 10-14 hodin a do výroben adekvátně kratší a jde to , z kratších padá asi 80-90%, jinak ze všeho, takže už jsem na 370...
    všem hezkou hru a díky za strategie plnění některých pilných hráčů..

8. Lida7373

Lida7373 Stará škola

No příjde mi, že to padá hezky:
    žebříky
    zavazadla
    svetry
    lízátka od rysů

Vše mám v základu.

Roky podezřívám jakékoliv vylepšení stromů, že snižuje počet padátek. Tak věřím, že stáje/dílny to mají podobně.

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezké farm-narozeniny všem :) tak já se pustila do miniher teprve před chvilkou, všeho je už dostatek, jen chybí přes 200 ramba koulí, na ploše mám jen šest výroben a doufám, že to časem dopadá. Hra mi vůbec nejela, jen tam něco mrkalo a nic :D
    Ale po přečtení návodu od
    Farmářka_X mě to trklo a tímto děkuji ;) tak skládám ze všech stran, dortíky a občas i raketa potěší,
    ale jde to pomalu a vidím to v pohodě na celý víkend :p žetonů je hodně, tak budu trpělivá a akci chci určitě dodělat celou :p

10. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Na Hlavní pěstuji akční, ani jsem KŠ nezkoušela. Zkusím o víkendu Času je dost a jen s MJS mám téměř 1/3 akčního kvítí. Na Divošce jedou výrobky - tak nějak jsem zazdila výrobny a tak tam mám jen 44 chlívků. Rumba koulí mám přes polovinu, ale už odehráno 30 her v této sekci. Teď hraji sekci chov, ať při zítřejším BB nemusím spotřebovávat tolik SK. Sice je ho dost, ale v případě nouze našoupu do výroben. Po výrobnách půjdou na řadu zvířata. No a mezitím si napěstuji akční. Průběžně budu hrát minihry.
    Minihra je fajn. Tento typ her mám ráda. Navíc není časový limit. Občas musím dokoupit tahy, ale taky myslím, že to nakonec bude v pohodě. Občas tedy lehce zamrzne (nejde mi tah), ale pak je to za chvíli OK. Tisíckrát lepší než tvoření okruhů (bubáci, mořské potvory - asi víte, co myslím).
    Sice můj styl je na rychlost šnek jedna (možná i šnek zpátečka), ale mně to nevadí.
    Hezkou sobotu všem.

11. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

U mě asi takto : všechny minihry hotové a za FL opáčko kupovat rozhodně nebudu. Rostlin mi chybí přesně 10 000, včera kupodivu padlo z KŠ 100%, sice za 6 hodin doběhne, ale stal se zázrak a před chvilkou padlo opět 100%. Ani jsem moc PL neprotočila, celkem za ty dva dny asi 25. Pěstuji na pohopolích a momentálně mi vychází 50 ks z jednoho. Rumba koulí mi chybí 260, uvidíme kolik hodí výrobny na cca 30 hodin a podle toho se uvidí jak dál. S papírovou květinou je to horší, to chybí 390, tak zítra zkusím BB. Pokud mi něco neuniklo, osobní úkoly bych měla mít zítra hotové.
    Všem přeji klidný víkend a žádné nervy u akce ;)

12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mne treba odohrať 12 minihier a chýbajú mi padátka.Dúfam,že mi napadajú dnes tie žetóny.Potom dám na hlavnú stajne na divoške som nič nemenil.A to po skončení akcie dávať zase späť zvieratká a výrobne čo som v nich mal tak to bude dajaký čas trvať a to ma nebaví;);).Za florény kupovať nebudem.

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dorazil jsem chlévy a čekal na desátou hodinu,že si zašlechtím.Povinný restart,hození oka do časomíry a nic!Tak sem si řekl,že sem asi restartoval předčasně a celé to zopakoval,samozřejmě se stejným výsledkem!:cry: Začal jsem tušit nějakou kulišárnu a ejhle, BB začíná až zejtra!:cry:No nic do zejtra už to vydržím!8)
    Jinak dneska jsem použil do zlatýho slotu[​IMG] a padalo to o poznání lépe!:)

14. davidson00

davidson00 Veterán fóra

moncicak7070 - ahoj, u výroben se tady psalo, že to padá ze zavazadel dobře. Já jsem také na plochu dala 10 hodinové a padá to ze všech. Už je budu mít hotové, dala jsem myší chlívky se žlutým upragem, tak uvidím jak to bude padat. Přidám asi ten bonus na vyskakující předměty. Za necelé 3 hodiny budu sklízet, tak sem napíši, jak to padá. Dala jsem na zkoušku 2 neonové slepice. Nevypadlo žádné padátko. Jenom jsem to zkusila, zbylo místo, neměla jsem tolik žlutých chlívků. Přeji všem farmářům a farmářkám hodně padátek.

15. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

davidson00
    Díky moc za radu, sklízet budu až zítra dopoledne tak zkusím nasadit zavazadla ;)

16. hansicek

hansicek Mistr fóra

ja som dopadol presne tak isto včera :cry: mínus 60 fl, je to pekne vymakané (skôr ba sa tam hodilo iné slovo na vy), že s jedným tlačítkom spúšťaš minihru aj dokupiš novú sériu minihier........ako nápad to nie je zlý,ze kto chce si moze minihry zresetovat a hrat odznova a zdvojit si odmeny, ale nie v takomto prevedení
    k akcii: rastliny100%, výrobne na 150%:cry:, zvieratá chýba este 300 padatok, chov 50% - cakam na babyboom

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné sobotní odpoledne všem, venku prší na farmě to frčí.Tak skoro hotovo, chybí mi ještě dodělat poslední, ale počkám na BB.
    Měla jsem tentokrát opravdu štěstíčko, na kole štěstí, 4X 100%, tak jsem dala diamantový slot 200%, zlatý nejprve 100% na rostliny, potom na výrobny a dílny. Pravda stálo mne to dost SK a SH, minihry v pohodě, jednou jsem se spletla a za 60 florenů hrála ještě jednou...padalo SK, sombrera. Také se mi konečně podařilo na nějaký čas vyprázdnit družstvo. Úkoly z děsivky na šlechtění byly hrozné, trvalo mi to dlouho a to co mělo padnout, přeskočilo a byly z toho ty nejvyšší šlechtěnci.
    Všem držím palce a vy to dáte!!!;););)

18. davidson00

davidson00 Veterán fóra

zdravím, tak z hlavní kde jsem měla 14 žlutých myších chlívků vypadlo 14 padátek a na divošce jsem měla 42 žlutých a 2 neonové slepice a vypadlo 43 padátek s bonusem na zvýšení předmětů, jak na této stránce v diskusi napsal kaolín11.
    Nechce se mi aktivovat postřikovací umění tak to udělám takto. Na snížení času jsem nepoužila žádný řemeslnický produkt. Mají 5,10 hodin.

Naposledy upraveno: 25/1/25
  19. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Já mám 4x30 miniher odehráno. Komplet splněny zatím jen dílny.
    To šlo dobře, jelikož při 27JC to padalo z každé. A to jsem na plochu dala tu nejkratší Továrnu na bonbóny :music:

Akční plodinu a chlévy rozjedu pořádně až v pondělí kvůli Děsivce. Potřebuji doplnit nějakou zvěř a tak to sfouknu vše při jednom.
    Do diamantu dám 300%, poškádlím KŠ, zapnu Postřikovací umění (včera mi dvě vypadly z 26 PIC beden) a to by bylo aby nebylo ;)
    Jen SK poskromnu, takže se šlechtěním zkusím ještě počkat. Přeji všem krásný víkend :)

Naposledy upraveno: 25/1/25
  20. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Prosím jen malý dotaz - a pročítat to tu fakt nějak nestíhám. Ten jeden řádek je jen v koši a ten druhý je za "vše 4/4" - aspoň tak je to uvedeno. Co to znamená? Já mám komplet vše hotovo, ale ten globální společný samozřejmě jede pořád dál - to ten první řádek dostaneme jen když se splní i společný úkol? Pokud by to nevyšlo a nekoupím koš, tak žádný řádek??? Díky za odpověď a omlouvám se, pokud se to tu někde probíralo

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.