Narozeninový poprask (23.1. - 30.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. babina51

babina51 Veterán fóra

Ze tří zkušebních jsem přesípací hod. odpískala-nejlepší je 10 rozdílů a občas najdi 10 předmětů.
    FA205....BAHA441

evainfo, myš59 a bursuk59 tohle ocenili.
  2. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, to myslí RT vážně?, mně vychází, že pokud bych chtěla udělat všech 145 úkolů, tak budu potřebovat 90170 kusů akční?, a to jsme 3 kusy dostali zadara, jinak by to bylo ještě více kusů, to nemůžu nikdy stihnout a tím pádem nedodělám ani sekyrky, neb nebudou všechny vývary.

3. stěby

stěby Hvězda fóra

fany2020 - Pokud jsi dělala předchozí 2 akce, vývary ti budou stačit - je jich tu dostatek ;).

Honzulka05 a Helena1313 tohle ocenili.
  4. Baroland

Baroland Ikona fóra

Já jsem teprve v pěstovacím modu,takže zjišťuji zajímavé souvislosti. Z pěti ploch kukuřice+marakuja (1x1) vypadlo 82 alb a z pěti ploch polí 2x2 akční kytky 152 alb. Vzhledem k času 1,5 : 5 hod. toť velmi podivně nastaveno.

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

fany2020, když potřebuješ 20 vývarů, stačí ti na pravé straně zahrát hru po odměnu 69 a měla bys mít čtyři navíc, jestli tedy dobře počítám. 9 - 1 vývar, 19 - 2, 29 - 3, 39 - 4, 49 - 4, 59 - 5, 69 - 5. To je 6400 bodů, budeš si muset najít minihru, která ti půjde nejlépe.
    Na levé straně 75 her na jeden stonek, 100 her na druhý... Ten pravý sloupec se, pokud se nepletu, plní automaticky podle počtu získaných bodů z miniher.
    Jestli plácám nesmysly, prosím, omluvte mne a opravte.

Naposledy upraveno: 23/1/19
  6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Téédy, kosmetický štěteček mně dal zabrat, bez lupy ani ťuk.
    Nejlíp mi šly rozdíly, pak 10 předmětů a do 90 sec fiasko, pouze 15 bodů ,-))))
    Pořádný binec je všude ,-)

7. martina19751

martina19751 Analytik fóra

no ja taky vyzkousela vsechny 3 minihry a u me teda rozhodne vitezi nalezeni rozdilu

8. doben

doben Ikona fóra

Tak jsem minihry otestoval na několika farmách a zde je mé shrnutí po prvních hrách. Celkově mi vychází nejlépe minihra Najdi 10 rozdílů, u které je jedinou nevýhodou maximální počet bodů. Pokud chcete získat maximální počet bodů, tak je potřeba hrát minihru Najdi během 90 sekund co nejvíce předmětů. Ovšem u ní je potřeba počítat s tím, že trvá nejdéle a také se potřebujete naučit pozice všech předmětů. Minihra Najdi 10 předmětů se dle mého názoru neoplatí hrát, protože maximální počet bodů je stejný, jako u minihry Najdi 10 rozdílů. Nevýhodou oproti hledání rozdílů je to, že se musíte naučit pozice věcí.

Poznámky:
    Při odehrání 100 miniher se ziskem 105 bodů z každé hry se dostanete na 88.odměnu

Při odehrání 145 miniher se ziskem 105 bodů z každé hry budete mít 15225 bodů, což stačí s malou rezervou na splnění celé akce

Tudíž pokud chcete splnit celou akci na co nejmenší počet miniher (145), není nutné hrát minihru Najdi během 90 sekund co nejvíce předmětů!

Při odehrání 100 miniher se ziskem 135 bodů z každé hry se dostanete na 96.odměnu

Při odehrání 113 miniher se ziskem 135 bodů z každé hry se dostanete na 100.odměnu

Na splnění pravé části (odměny za počet získaných bodů) je potřeba minimálně 113 odehraných miniher (110 bez těch, které lze odehrát zadarmo)

Najdi 10 předmětů
    výhody:
    - tuto minihru známe z minula
    - časově patří mezi ty dvě méně náročné (herní čas)
    - po zkušenosti z minula ji lze do 25 sekund dohrát celkem v pohodě
    - na 50% předmětů lze využít nápovědu

nevýhody:
    - je nutné se naučit pozice jednotlivých věcí, což je vzhledem k jejich počtu dost náročné
    - maximálně můžete za 1 hru získat 105 bodů, což je o 30 bodů méně než u minihry ,,Najdi během 90 sekund co nejvíce předmětů''

Najdi během 90 sekund co nejvíce předmětů
    výhody:
    - lze v ní získat za 1 hru až 135 bodů, což je nejvíce ze všech miniher
    - předměty se budou častěji opakovat, jelikož jich v jedné hře hledáte 60 místo 10, díky čemuž si můžete rychleji zapamatovat jejich pozice

nevýhody:
    - nápovědu lze využít jen na 3% předmětů
    - časově nejnáročnější
    - je nutné se naučit pozice jednotlivých věcí, což je vzhledem k jejich počtu dost náročné

Najdi 10 rozdílů
    - za mě nejlepší minihra, pokud chcete ušetřit čas
    výhody:
    - časově patří mezi ty dvě méně náročné (herní čas)
    - nemusíte se učit pozice jednotlivých předmětů = výrazná úspora času
    - na 50% předmětů lze využít nápovědu

nevýhody:
    - maximálně můžete za 1 hru získat 105 bodů, což je o 30 bodů méně než u minihry ,,Najdi během 90 sekund co nejvíce předmětů''

9. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak a to se dalo čekat, na trhu došel hnůj. Zatím je tedy levný a tak jsem zvědavá kam až se cena dostane...... [​IMG]

Jinak pěstuji a zatím jsem minihru nezkoušela.

10. Y_n_O

Lyzarka, neřeším hnůj a cenu, vyšly mi moje zásoby do začátku; neřeším stejně jako ty zatím hraní, zkusila jsem ty tři darované a poslala poznatky na fórum pro ostatní... ještě dva pracovní dny budu pěstovat, o víkendu budu hrát a plnit...

11. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

U nás (AR trh) je hnoje ještě 5 stránek, a nejlevnější je za 625 kr. Taky jsem zvědavá na kolik se to vyšplhá, hlavně o víkendu to pofrčí nahoru. Zase si trošku přivydělám. :)

Hry jsem ještě nezkoušela, čekám až nastřádám víc surovin a také víc namletých fotoalb. Minule se mi taky osvědčilo odehrávat víc her najednou, mozek miluje vše fresh (čerstvé), i ty infomace.

12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

U nás (trh AM) mě překvapil hnůj už několikrát za posledních pár akcí. Trh je neustále plný, a ceny se dají s klidem akceptovat, hlavně v momentě kdy se na vás odevšad neustále valí hromady krejcarů. Momentálně máme k dispozici přes 550 nabídek - nejlevnější 250 kr. a nejdraší za 580 kr. Cena je akceptovatelná a nepředstavuje problém.

13. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Trh AS hnůj 0 ks:cry:

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Se 100% bonusem zatím tak[​IMG] :)
    Zatím sem to zkoušel na zkušebních farmách a de mi to jak psovi pastva.Hledal sem 10 předmětů.:music:
    Hnůj jako obvykle samozřejmě není.:p

15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Nejlíp jdou rozdíly, 95, 85 bodů a když bych použil víc lup, možná i lepší, vyzkouším. U 10 předmětů 70 bodů, půjde líp později až se obrázky okoukají.

Edit: třetí je dvůr, stojí tam strašák ze slámy a dýně, vůz se slámou, lavička, psí bouda atd.

16. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

No tak já odehrála 6 her najdi 10 předmětů a mohu vás potěšit, další 3 místnosti jsou stejné i s předměty (stodola, kuchyň a tu třetí nevím.) stav hry 6 her /505 bodů. Naseto na noc akční.

17. myš59

myš59 Vévoda fóra

Pěstuji,co to jde a hrát mini akci budu zkoušet až o víkendu, jsem sama na sebe teda zvědava;)

18. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Y_n_o ano 69, ale na pravé straně 6400 bodů, pro mně je to stejně nedosažitelné, protože to znamená, alespoň udělat 90 fotoalb na pravo, a i to je moc, já při minihře nemám moc dobrý průměr, ale to je asi můj problém.

19. Y_n_O

fany2020, kdybych to mohla jakkoliv odehrát za tebe, když napěstuješ, udělám to ráda... bohužel to nejde...

EDIT: Mohli by udělat, jako se kdysi dávno posílaly dárkové balíčky sousedům, posílání nepotřebných povedených miniher... já za to klidně floreny pustím, i nakoupím další, hlavně když udělám radost...

fany2020 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  20. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Cíl 1:Cíl 2:Cíl 1:Cíl 2:
    Požadovaný stav ve 24:00: květ/květ/album/album =2834,8/3779,8/200,9/267,9

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.